Inlägg från: Anova |Visa alla inlägg
  • Anova

    Vad lyssnar du på just nu?

    Status Quo – The Price Of Love - BBC Symonds On Sunday 27.1.69.

    Har insett att Staus musik var bäst i början, nu är de bara övermogna musiker som lever på gamla hits. De börjar bli pensionärer, och de märks.. De soundcheckade klockan 9:30 i morse (tack för att ni väckte mig), och de har inte begärt någon sprit till back stage (endast vatten).  Förhoppningsvis slutar de spela innan midnatt så att vi som jobbar får gå hem någolunda tidigt..

  • Anova
    ETSS skrev 2011-08-13 16:14:01 följande:
    Hur är konserten då, är de okej?

    Koserten var nog inget för mig.. Kände igen vissa låtar, men Status Quo spelade bara nytt, och jag gillar ju deras riktigt gamla. Slade spelade iaf "my oh my" och då var det allsång..

    Det blev tidigt, bra att pensionärerna i Status och Slade bara orkade spela till kl. 23.. Har plockat så mycket ölflaskor ikväll.. Kommer drömma mardrömmar om det.

    Jag lyssnar på tystnaden.. Det är sååå skönt.    
  • Anova
    ETSS skrev 2011-08-14 09:22:40 följande:
    Jag förstår, pensinärernas nya är inte så bra som deras gamla. Men stackars dig, då förstår jag mer av vad du sa om att även ditt jobb har nackdelar.
    Skickar något lugnt så du får vila öronen ytterligare och får November att se fram emot Glad

    Bon Iver – Michicant

    Åh ljuvig musik.

    Jo, jobbet är inte altlid så glamoröst.. Dränkt i avslagen öl och släpandes på en stor, tung säck med pantflaskor, börjar man fungera på vad man håller på med Det var i alla fall sista utomhuskonserten för i sommar. *skönt*

    Fick nog en överdos "gamm-rock" igång.. Idag blir det bara nyare lugn musik.. Prince of Assyria – Tears Of Joy

        
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?