• Anonym (hypo)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Du kan utan tvekan få ont av spänningarna. Jag har ofta som en ensidig värk + domning som går från käken och uppåt. Försök massera käkfästet och gapa stort och se om det stramar. Jag lider av grym hälsoångest och har haft det mesta so far. De flesta symtom har uppkommit av spänningar. 

  • Anonym (hypo)

    Åh va trött jag är på min kropp eller min hjärna... Den ena åkomman efter den andra, får liksom aldrig vila. Jag har sedan 2 år ett återkommande problem med urinvägarna, ingen infektion utan inflammation i urinröret som ger vidrig värk, sveda, trängningar, likt uvi. Jag har varit till specialister som konstaterat uretrit = inflammation som är en diagnos utan lösning. Troligtvis kopplad till stress och oro. När besvären kommer får jag också ont över ryggen en sort trött värk som jag kopplar till njurarna. Har hört att njurarna är känsliga för stress. Någon som vet mer?

  • Anonym (hypo)

    Nä men extremt torr och kliande hårbotten

  • Anonym (hypo)

    Kan vara vintern och kylan också....
    Är det någon som har problem med urinvägarna, njurarna eller höfterna? 

  • Anonym (hypo)

    Till Rädd. 
    Va tråkigt att du känner likadant för det är ett helvete men gud så härligt att det finns någon som jag eller det känns skönt att inte vara helt ensam. Berätta lite mer om dina besvär snälla. Sitter just nu har jag mycket besvär och känner mig låg. Blir nog till att gå rill doktorn imorrn. Har du också ont över ryggen? Har du varit hos läkaren?

  • Anonym (hypo)

    Jag har fått diagnosen uretrit. Läs mer här: www.uretrit.se. Jag lider verkligen av denna åkomma. Vi kan väl hjälpas åt och stötta varandra

  • Anonym (hypo)

    Jag som har haft sån ångest hela helgen för att jag tror jag har njurcancer, hua!

  • Anonym (hypo)

    Jag har ont i ländryggen/svanken ibland men när mina urinvägsbesvär är som värst gör det även ont högre upp mot njurarna. Det är som en trött stickande smärta. Dessutom har jag spänd andningsmuskelatur, det gör ont när jag trycker på revbenen och diafragman. Någon som känner igen sig? 

  • Anonym (hypo)

    Till rädd:
    Känner igen mig så i dina beskrivningar. Är också livrädd att något är fel. Var till läkaren och bad om ett ultraljud på njurarna. Jag får även ont i nedre magen och åt ljumsken till. Hur är din värk i ryggen och var sitter den? Är det en skarp värk eller molande? 

  • Anonym (hypo)

    Usch va dåligt jag mår idag. Har en TILL åkomma och det är att jag har ont som en ilande värk långt ner på sidan av magen, ovanför ljumsken. Det drar och stramar och värker när jag trycker. Jag ska på uL imorgon och får svar efter jul. Men jag är så rädd, Förra året hade jag en liknande smärta på höger sida och trodde då att det var blindtarmen. Va tvungen att skriva av mig  Fasen va trött jag är på min kropp och mitt psyke. Jag kan inte njuta av mitt liv. Både min son och man blir lidande. Jag är rädd att min man kommer tröttna på mitt ältande och vår brist på sexliv som jag har noll lust med när jag mår så här.

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?