• Man 30 år

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Jag har levt ett helt vanligt "Svenssonliv" fram till 2011 då jag bestämde mig för att studera i två år. Det var riktigt givande till en början men efter ca ett år på min praktikplats, så kände jag helt plötsligt hur det började hetta i vänster sida av ansiktet och hjärtat började slå i otakt! Jag som inte ens fyllt 30 tänkte jag, är det så här det ska sluta?! Jag åkte in till akuten där jag blev uppkopplad till EKG, blodprover togs och doktorn undersökte mig utan att hitta något.

    Symptomen gav med sig efter ett tag och jag lugnade ner mig. För att utesluta något allvarligt har min doktor skickat mig till både hjärt/lungröntgen och på ett arbetsprov, allt ser bra ut.

    Efter ett år och med symptom som klump i halsen/bröstet, hjärtklappning, stickningar i kroppen, känslan av att vara sjuk, feberkänsla fast jag inte har feber, trötthet, orkeslöshet, yrsel mm så har min doktor konstaterat att jag lider av ångest. Jag har lite svårt att tro på att det är ångest men när jag läser här så känns det ju onekligen som att många känner samma som jag, känns lite bättre Skrattande

    Är det någon som mår lite sämre när ni har ätit? Jag inbillar mig kanske bara men det känns som att jag blir sämre efter jag har ätit mat.

    Vad gör man när det är som jobbigast? Vissa perioder hemska! Jag har märkt att jag blir lite bättre när jag går en promenad ibland.    

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?