Inlägg från: Anonym (Knäckt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Knäckt)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Jag har yrsel och haft det konstant dagligen i över 2 år. Värst på kvällen,, gjort alla möjliga undersökningar. Biter även ihop och kommer på mig själv flera gånger då jag spänner hela kroppen :( jag har två underbara barn som jag älskar oerhört! Vill finnas för dom o bara leva.. Men kan inte leva så som jag vill pga den här yrseln :( åker helst inte ens till affären .. Är så rädd !! :( någon mer med yrsel som är lika jobbig?

  • Anonym (Knäckt)

    Förutom min vidriga yrsel jag haft i 2 år. Så spänner jag hela kroppen i vissa lägen.. Biter ihop också. Kommer på mig själv fler ggr att jag spänner mer eller mindre hela kroppen. Ibland tycker jag att jag inte kan andas utan måste då "hjälpa" mig själv.. Känns precis som att jag inte andas automatiskt längre.. Och när jag väl ska dra ett djupt andetag så känns de som att det tar "stopp" . Svårt att förklara... Jag har även svårt att ta mig ut, träffar inga vänner längre.. Orkar inte :( min yrsel tar död på mig.. Varenda jävla dag från att jag slår upp ögonen på morgonen så kommer den :( någon mer? Någon som bor i närheten av Uppsala förresten?

  • Anonym (Knäckt)

    Mm de är riktigt jobbigt. Hur länge har du haft de så? Mina besvär blir också värre på kvällen men yrseln sitter i exakt hela tiden. Och jag tror hela tiden att jag lider av någon sjukdom, har gjort undersökningar .. Många sådana! Allt ser bra ut. Kanske beror det på stress, ja vet inte... Jag tycker inte jag är speciellt deprimerad.. Om inte annat så har jag väl blivit det med tiden pga att gå såhär varenda dag. Vad ska man göra egentligen? Återigen har jag bokat tid med läkaren.. Den här gången ger jag mig inte. Jag vill veta... Har provat mediciner, kiropraktor, sjukgymnast, osv.. Inget hjälper. Och när dom gett mig medicin så har dom bara skrivit ut det, ingen uppföljning ingen kontakt alls med någon "kunnig" . Känns som att de här inte tas på allvar. Undrar hur länge man orkar egentligen... Vågar knappt gå till doktorn heller.. Vet att jag kommer sitta där i väntrummet med yrsel o må skit :( rädd är jag .. Minst sagt.

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?