• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Smytt skrev 2010-02-17 22:47:07 följande:
     
    Hej vännen!
    Tycker du gör helt rätt i att söka en egen samtalskontakt. När jag separerade från barnens far gick jag parallelt hos psykolog samtidigt som vi gick hos familjerådgivning. Det var bra för jag kunde både bearbeta det som sades på FR och förbereda inför nästa träff.

    Sedan tycker jag inte att du ska ha dåligt samvete för att du satte upp gränser för sambons son. Som vuxen ska man inte behöva anpassa sig efter barnen hela tiden, och absolut inte när det gäller ett så stort barn. för att orka vara en bra bonusmamma behöver ju du få tid till dig själv! Om du bryter ihop vem finns då där för dina och hans barn?
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-02-17 22:13:11 följande:
    Förstoppning, Ät päron, aprikoser (torkade aprikoser är gott att mumsa på), katrinplommon, drick MYCKET vätska och speciellt om du intar fibrer. Låt bli äpple, majs, vete.. åsså var det nåt mer... Kommer inte ihåg nu. Jo, socker och sötningsmedel är laxerande!! (jag mår finfint av choklad, glass etc )Ta Microlax i tid istället för att vänta för länge - om rövhålet gör ont så bedöva med Xylocain / Xyloproct innan. Sitt på tryckeriet samma tid varje dag och ta med dig läsning eller ett spel.
    Läsning kan jag rekommendera!
    Jag är ofta för stressad och då krävs en bra bok eller tidning för att min mage ska komma till ro och börja jobba ;)

    Mamsie, du är förresten bäst i att veta om det mesta! vårt eget uppslagsverk!!

    kramar

    P.S håller tummarna för att det inte är tantskrället som är på väg utan en roligare orsak....
  • Anyah
    BellyBandit skrev 2010-02-18 11:02:19 följande:
    snälla snälla smyttdet känns som om jag läser som mig själv då jag läser om dig...du verkar vara i ett medberoende med hans sjukdom...jag trodde du var lycklig och gravid...men det verkar som om du har det mycket tufft...du ska tänka på dig själv och DINA barn INGENTING ANNATmen du måste komma dit hän själv där hamnar du inte av vad folk säger åt dig steget måste du ta själv...kramar till dig...vad gäller mig så flyttar jag och barnen in i 6 rum och 2 kök den 24 februari på 150 kvm UNDERBART!!!! sen får vi se vad som händer! *ler*
    Grattis till lägenheten!!

    Hur tar sambon det att du flyttar nu?
  • Anyah
    Teskedsmamman skrev 2010-02-18 15:06:05 följande:
    Grattis till UL och lägenheter och allt vad det kan vara!Spark i baken på övertidare Och kram till de som känner att de behöver en.Jag vabbar idag, jag pallar helt enkelt inte att gå till skolan än, allt jag äter kommer antingen upp eller så måste jag lägga mig ner tills det har lugnat ner sig, känns inte som nåt jag vill ha på skolan.Jag har tagit en postafen nu och hoppas att det mest irriterande illamåendet går över och att jag får behålla det jag äter, eftersom jag mår ännu mer illa om jag blir hungrig, vaddå moment 22?Sonen förkunnade förut att blir det en lillebror ska han heta Edward, tydligen ett namn från Thomas Tåg, vet inte jag det
    Hoppas du känner dig bättre snart! Kräksjuka är det värsta som finns...
  • Anyah
    michia skrev 2010-02-22 08:34:07 följande:
    Mens idag här också. Skönt! Nu ska här sättas igång på allvar med bebisfabriken .Har inte hunnit "lära känna" alla här inne ännu eller era bakgrundshistorier, men jag följer med så gott jag kan. Ni är verkligen ett härligt, spontant gäng med mycket stöd! Gott!ÄL- och grav stickor inhandlade. Ska till apoteket också och inhandla Bisolvon, funkade förra gången så det har jag lite tilltro till (och tron försätter ju berg eller hur )
    Det är rätt inställing!
    Men du måste berätta mer om Bisolvonen och vad den är bra för! *nyfiken*

    *håller tummarna*
  • Anyah
    Happiness skrev 2010-02-22 09:32:48 följande:
    Glömde...funderar på att skita i ett gemensamt barn...har fullständigt tappat lusten. Just nu kan jag överhuvudtaget inte ens tänka mig att hoppa isäng med honom.
    Bra att du skriver av dig här hos oss.
    Jag har inga konkreta råd att komma med men av egen erfarenhet vet jag att det är skönt att få häva ur sig allt man bär på. Det i sin tur kan leda till att man sedan tänker mer konstruktivt och kan ta tag i situationen.

    Skickar en stor värmande kram!
  • Anyah
    talamod skrev 2010-02-22 09:09:58 följande:
    Godmorgon alla,lyckades ta mig till jobbet. Jag det är bedrift för som kanske de flesat av er vet är det KAOS i Stockholm. Alla t-banor ovan jord inställda. Ersättningsbussar. Som tur är åkte jag mot trafiken till jobbet. Me jag såg ju längs vägen det var SÅÅÅ mycket folk på alla hpl. Stackars alla! Så ni Stockholmare som kan - håll er hemma!mig som i åttonde månaden. Alla: KRAAM!  
    Var i Stockholm i helgen och vet vilket kaos det är.

    På lördagen var jag på Trosa skjutbana och i snöyra, -15 grader och en vind som fick det att kännas som -30, tog jag jägarexamen!!

    När jag sedan skulle in till stan och möta sambon för att fira var det totalstopp i t-banan och jag fick efter en halvtimmes jakt tag i en taxi.. Puhh det var en pärs.

    Attstå en hel dag i kylan och skjuta satte sina spår. På söndagen kunde jag knappt lyfta armarna, idag har jag "bara" en hemsk träningsvärk..

    Fast med facit i hand spelar det ingen roll utan jag är så förbaskat stolt och lycklig över att jag klarade det"!!!!! {#lang_emotions_laughing}
  • Anyah

    Hmmm vet inte om det är ngt fel på antingen FL eller min webbläsare. jag kan inte bläddra tillbaka till tidigare inlägg.

    Har därför inte kunnat läsa igen det ni har skrivit sedan jag var inne senast i torsdags..

    Hoppas att det är bra med alla!! Jag får titta in senare och försöka igen.

    kram på er!

  • Anyah
    talamod skrev 2010-02-22 13:17:25 följande:
    WoWGrattis. Jägarexamen är en av mina hemliga drömmar, en annan är dykarcert.Trosa skjutbana- då var du inte många 100 meter från vårt torp.
    Tackar :)

    Det hade ju varit kul att ses. Men det kanske kan bli ngn annan gång när det är lite varmare.. Brukar åka upp till Stockholm med jämna mellanrum..
  • Anyah
    Lilla Hjärtat skrev 2010-02-22 10:05:53 följande:
    Cooooolt, jättegrattis! Jag tog jägarexamen i början av 90-talet, och då var det bara jag och ett gäng gubbar som låssades som att jag inte fanns.Sen lyckades jag skjuta bästa av alla på proven, och det gillades inte, de hälsade inte ens på mig sen. De tyckte att kvinnor gjorde sig bäst utan vapen, med en kaffekorg i skogen (det var en gubbe som sa så till mig!!!)Hoppas den inställningen har ändrats?
    Ja i det jaktlaget som min sambo jagar i är det helt annorlunda. alla tycker det är kul när jag har varit med och "praktiserat". När de har ringt min sambo och bestämt jakt brukar de fråga om jag ska med. Så jag känner mig välkommen.

    Jag sköt inte bäst på alla proven men precionsskyttet satte jag som en smäck! :)
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5