Inlägg från: gemigsinnesro |Visa alla inlägg
  • gemigsinnesro

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Grattis Nicholasmamma till en riktig liten sötnos :)!

  • gemigsinnesro

    Oj nu är det jobbigt här. Idag är det ca 2-4 dagar innan bim och jag fick för mig att ta ett grav.test med morgonurin och den svagaste lilla antydan till ett streck till dök upp!
    Mamsies sk spökstreck dök upp för mitt inre {#lang_emotions_laughing} och jag tänkte att om hon trodde det var ett spökstreck så lär ju den här antydan till ett skuggstreck definitivt vara ett spökstreck. Så med blandade känslor gick jag och lade mig för att sova ett par timmar till vilket inte lyckades precis. Så kl 10 gjorde jag ett test till med urin som varit i blåsan i  2 timmar och samma lilla antydan till streck dök upp. Jag intalade mig att jag inte skulle hoppas något innan jag visste säkert och att jag ska testa igen på tisdag den tidigaste bimdagen jag har att välja på :). Och det lyckas ju bra....hoppet far och försvinner som värsta studsbollen och ibland är jag gravid och nästa stund är jag det definitivt inte. Kommer bli jobbiga dagar framöver.
    Men en fråga till er som har erfarenhet av spökstreck...dyker de upp på flera test efter varandra sådär?

  • gemigsinnesro
    Hemulan skrev 2010-04-18 11:15:06 följande:
    Tror du är gravid
    Ja jag hoppas men vågar ändå inte hoppas. Förbannar mig själv just nu för att jag inte kunde vänta med att testa till tisdagen åtminstone :)
  • gemigsinnesro
    Bossan1967 skrev 2010-04-18 15:29:02 följande:
    Har bim samtidigt som dej o när jag läste ditt inlägg var jag tvungen o testa med!Fick oxå ett svagt streck!!!!!!!!Urin som vart i blåsan 1-2 tim Har en bild i mitt galleri se om ditt ser ut så med?Det är knappt man ser det men det är där!hjälp vad nervös jag blir, kan det verkligen vara så många som plussar på samma vecka? 
    Japp mitt test ser exakt likadant ut som ditt! Och jag har tagit ett tredje test nu i eftermiddag med utspädd urin (druckit mycket) och fick svagt streck då med :). Mm nu måste vi verkligen hålla oss till tisdag fast jag vet att jag kommer testa imorgon bitti igen {#lang_emotions_embarassed}. Jag trodde nog precis som du att när så många redan plussat så är det ju verkligen kört för min del men men kanske ändå inte :). 
  • gemigsinnesro
    Bossan1967 skrev 2010-04-18 17:32:46 följande:
    Troligtvis testar jag med i morgon!vansinnigt spännande det här!
    usch ja nästan för spännande för min smak.
  • gemigsinnesro

    Tack för gratulationer förresten ....bara att hoppas att de är berättigade nu med. På tisdag får jag veta bestämt hoppas jag :)

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5