• annbom

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Jag står i samma sits, fast jag är 46 år och min sambo har endast ett tillfälligt jobb. Känns inget vidare, skulle varit skönt om han åtminstonde hade ett fast jobb. Men jobb för doktorer i kemi växer inte på träd i lågkonjuktur

    milk and honey skrev 2010-02-24 11:35:36 följande:
    Skit i helvete.. Nyss ringde de från jobbet.. Butiken jag jobbar i läggs ner sista mars så nu står jag utan jobb, höggravid.. jippi.. NOT.. Och hur lätt är de att få ett jobb efter mammaledigheten? 41 år och med en liten i famnen.. Får väl trösta mig med att jag får vara hemma längre då eller något.. suck.. såhär blev de för tjugo år sen oxå, bägge hade fasta jobb och vi körde igång bebisverkstaden, När den äldste var ett par månader så vips blev bägge av med jobbet.. repris.. eller.. fast vi får hålla tummarna att min man får behålla sitt annars sitter vi verkligen i skiten..
  • annbom
    Jag har undrat hur det har gått och det är goda nyheter du kommer med. Som sagt om en vecka så mår du mycket bättre. Stor kram!

    esther123 skrev 2010-02-24 21:47:52 följande:
    Här är en liten rapport från sjukbädden. Operationen gick bra. De startade den med att ta ett test på "förändringen" som till 99 procent visade sig vara ett ofarligt hammarton. Därför tog de bara bort sjäva hammartomet och inte en lunglob som de förvarnat om. Det är verkligt goda nyheter.Min man är överlycklig, min mamma med och alla vänner. Och jag vet att jag kommer att vara det med. Men just nu går jag igenom tuffa dagar med mycket smärtor, morfin och mer smärtor. För det är ju samma stora ingrepp som vid ett elakartat fall. Ja, jag vet. Om en vecka skriver jag väl hurra. kram på er alla
  • annbom
    Jag blev inte bjuden på tjejfest i helgen för att jag helammar och hon ville ha barnfritt. Det är hennes fest så hon bestämmer, men jag kan inte fatta att Pi skulle vara så störande bara för att hon var med. Jag hade knappast varit med så länge heller utan gått ganska tidigt. Som tur är så har Pi varit välkommen på disputationsfesterna som vi varit bjudna på så jag har i alla fall fått gå på fest

    Dynah skrev 2010-02-28 16:25:44 följande:
    Åh, wish I were in Skåne då...i Stockholm regnar det och snöar om vartannat. Har införskaffat nya gummistövlar och imorgon blir det säkert blixthalka, SUCK!Försöker få ihop en tjejmiddag bland mina vänner, men nån är för trött på fredagar, en annan kan bara varannan helg (full förståeligt om man är ensamstående). Det blev ändå för meckigt så jag och en tjej till bestämde helt enkelt en tid och plats och sa att alla som vill/kan får dyka upp.Då får jag ett svar från en annan tjej att hon vill ta med sig sin yngsta son (7 månader). Det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig, jag svarade att om hon helammar honom så har jag full förståelse att han följer med, men vi andra har ju faktiskt fixat barnvakt....är jag FÖR gravidirriterad eftersom jag tycker hon är korkad??
  • annbom
    Min mage sjönk redan v 33, jag var helt fixerad då också. Annars är det kring v 36 som magen brukar börja sjunka

    hopp i livet skrev 2010-03-01 12:57:54 följande:
    Smytt: Jag kollade faktiskt här om dagen när magen kan sjunka.  Längtar dit själv, men mest på grund av den besvärliga (milt sagt) halsbrännans skull. Någonstans efter v. 36 brukar de flesta sjunka. Och du är ju där! Vill minnas att Annboms mage sjönk runt v. 36 och att hon fick kommentaren att det var lite ovanligt för en omföderska. Rätta mig om jag har fel Annbom!
  • annbom

    In och kollar er lite. Jag har haft en kraschad dator så det är väldigt läge sedan jag kollade in här. Hoppas att ni mår någorlunda allihop även om vissa har sjuka barn.

    Här har vi kommit in i rutiner och det känns väldigt bra

  • annbom

    Bara in och kollar lite på sista sidan och vad läser jag Mamsie gravid! väldigt mycket grattis! 46 är en utmärkt ålder att få barn på. Mina beställningar börjar i alla fall droppa in även om de är lite sena

  • annbom

    Grattis floppan

    xanni: Prickarna var väldigt lika de som mina barn har haft s det är nog smart att utesluta ägg och mjölk. Jag köper becel i stället för det som kallas mjölkfritt. Becel är mjölkfritt och mycket godare. Sedan är det havreprodukterna som gäller och finns både som ersättning för mjölk, yoghurt, grädde i mat och visp, vaniljvisp och glass.  Du kommer snart in i det hela.

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5