Inlägg från: milk and honey |Visa alla inlägg
  • milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    TinaLill skrev 2010-09-10 14:01:28 följande:
    Hej, nu är jag förvisso allt annat än expert på detta och det var länge sen jag fick mina barn (akuta snitt) men om man gör ett planerat snitt så görs väl det i V38 om inte jag missminner mig helt. Har en vänninna som blev planerat snittad och tösen togs ut i v38 och hon mådde hur bra som helst. Så om du kan få en ingångsättning i v38 tror inte jag att du behöver vara ett dugg orolig för att Lillebror inte e "färdig". De sista veckorna lägger de väl bara på sig hull, allt annat är väl klart - eller?
    min ville togs med planerat snitt i vecka 37.. tre veckor innan. Och med honom gjorde de inget alls då han ändå vägde 4150g och var 56 cm lång , fast jag var iofs stor för tiden.. huvva undra vad han vägt om jag gått tiden ut
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Mamsie skrev 2010-09-10 18:26:44 följande:
    Tänk så bra ni är att ha tjejjer! Hjärta
    Det låter på er som att efter 38 fullbordade veckor är det lugnt, dvs i 39:e veckan.

    Stora pojken vägde 3kg till sina 48 cm när han föddes 9 dar före BF.
    - Milk, hade du käkat Blåkorn eller?  Man kläcker inte så stora ungar i 37:e veckan!!! 

    Jo, det är med tanke på återhämtningstiden jag vill planera för vaginalt istället för snitt. Och dessutom mår ju ungarna bättre av att klämmas ut än av att "plockas ut" - även om man vid snitt försöker göra det lite trångt och besvärligt för ungarna så det liknar en vaginal förlossning.  
    HAHA näe de var min tanke oxå, de skämtade med mig däruppe på bb att jag måste räknat fel men på vul i vecka 10 låg jag precis som jag skulle och på rutinul så flyttade man mig en vecka så jag fick bf en vecka tidigare..
    Är ju helt säker när lille prinsen blev tillverkad .. två av min andra prinsar vägde ju även de över 4 kg så jag föder nog helt enkelt större kids.. förutom den första plätten på 2700g..
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Anetha skrev 2010-09-11 07:50:46 följande:
    Kikar in och talar om att vi fick en son den 8 september och det blev kejsarsnitt pågrund av att han låg med fötterna nedåt och hinnan var nedåt och jag hade öppnas 5 cm.
    Men han är verkligen en stark kille och vi är så himla lyckliga att vi har honom.
    Han ville komma tidigare än december.
    Ska sedan gå och ha min snos stund med honom och är så skönt att få ha honom intill huden o bara njuta och han blir så lugn.
    Han är en bestämd kille redan som talar om när han inte gillar något. Han ska heta Jim
    Nämen grattis tjejen.. Hur mycket vägde han? och hur lång var han? De blev många veckor tidigare det?
    krama honom ordentligt..
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    onskeglittra skrev 2010-09-11 13:17:48 följande:

     


    Här är en bild på vår lilla Saga. Nu är hon 19 dagar gammal!
    Ååååh vilken sötplutt
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Happyme skrev 2010-09-11 18:22:02 följande:
    Anetha grattis till sonen {#emotions_dlg.flower}  Antar att ni blir på neo ett litet tag, jag hoppas att ni mår bra även om det känns som en tuff start. Låter fint att han är en liten kämpe lilla Jim! Skriv o berätta mer när du orkar,  kram
    Å du då gumman.. hur mås det? Lillan bör ju komma snart jue kram
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Schäfer skrev 2010-09-13 10:12:20 följande:
    Hej, kikar in och kan meddela att vi såg en livlig liten krabat på ul imorse Känns så skönt!!!
    Jag har en sk. "hinnseparation" som blöder och så har jag dessutom lågt sittande moderkaka. Fast det senare vet jag inget om!?
    Hinnseparationen burkar läka ut av sig själv lite längre fram i graviditeten så vi får hoppas att den gör det på mig också!

    ChippiChoppi: Stort lycka till idag! Hoppas på guldägg

    Måste få fråga ang. kub. Någon frågade om någon hade mått mindre illa och därför fått sämre resultat!? Betyder det att man skulle ha lägre hormoner vid kromosomavvikelser?
    Hängde inte riktigt med...
    Såå skönt att höra.. njuuuut nu
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    nymåne skrev 2010-09-15 16:58:49 följande:
    mariatösen och talamod, 

    Så häftigt att vara så fertil vid er ålder!

    Jag måste nog snart vänja mig vid tanken att många kvinnor i den här tråden är högfertila. De flesta kvinnor jag mött i åldern 40+ har en helt annan erfarenhet och jag är nyfiken på varför man söker sig till en sådan här tråd om man bevisligen - via blodprov, tidigare erfarenheter eller graviditeter - har lätt för att bli gravid.  Kyss När jag själv söker mig till nätets diskussionsforum är det oftast för att jag har något slags problem som jag vill dela eller lösa. Men att söka sig till nätet pga. allmänt kontaktbehov ("sippa caffe latte") är givetvis också viktigt!

    När jag nyligen gick till en gynekolog och bad om progesteronvagitorier (som han utan knot gett mig på recept 2008) sa han bara "Nej nej det är hundra procent omöjligt nu" .Blev så paff att jag inte fick käften att fungera normalt, dvs. frågade honom inte vad han menade. Avsåg han att min ålder var så hög att progesteronvagitorier inte gör någon nytta längre pga min låga fertilitet - eller menar han något annat?
    hej..
    De var jag som startade denna tråd när vi kom på att vi nog ville ha en liten bebis tillsammans jag och min man, jag ville ha folk i samma ålder som jag att prata om ditten och datten med, de var inte min tanke alls att de bara skulle vara de som har svårt att bli gravida eller så, för alla vet ju att med åldern minskar chansen ändå.
    sen har de runnit på i snart 2 år och de har varit mången lycka och mycket tårar som vi delat tillsammans.

    Jag har kunnat ventilera saker innan jag hade turen att bli gravid i denna tråden då vi inte skrev folk på näsan att vi försökte få barn. sen har vi fortsatt prata och jag har ju även startat en fortsättningstråd för oss som fått våra guldklimpar

    Jag hoppas att du oxå får uppleva glädjen att bli gravid och oavsett svårt eller lätt är alla välkomna hit och pladdra på
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Happyme skrev 2010-09-15 20:53:11 följande:
    Grattis Fru H H och Galileo !!Jo hon verkar ha hittat utgången efter att ha irrat runt lite...men hon har inte sjunkit ner i bäckenet så visst kan hon irra iväg igen.
    Så din lilla har satt sig helt på tvären Förvånad Vad bra att du fått tid för att vända bebis och hoppas den förstår att det blir bäst att ligga kvar där. Lycka till på tisdag ( även om jag håller tummarna för att bebis vänt sig själv innan dess) Kram
    Grattis till er fru H och galileo.. vilken resa ni har att se fram emot, blir nästan lite avis när jag tänker på att de är stop för oss nu

    Happy: Säg åt stumpan på skarpen att hon ska komma ut nuuuu
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Mamsie skrev 2010-09-16 22:13:33 följande:
    Och därmed tog Anyah inlägg nr ÅTTATUSEN i tråden. Grattis! Skål

    Jag förstår vad du menar med att folk ursäktar sig; 
    - Jag har jämt ont, huvudvärk, muskelvärk, nervsmärtor i armar och ben till och från, alltid trött o seg som om en influensa ska bryta ut, magen strular, grava sömnstörningar och huvet hänger inte riktigt med när jag känner mig sliten.
    Då kan folk be om ursäkt för att de beklagar sig över ryggvärk eller huvudvärk eller att de känner sig risiga.
    ... Men snälla nån, jag vet precis hur det är när ryggen gör ont - man kan varken sitta, gå eller ligga bekvämt! Visst katten ska man då få lov att klaga och gnälla av sig lite!
    Maken har numera lärt sig att hellre tala om när han mår dåligt så att jag kan ta hänsyn till honom - istället för att jag ska tro att han är sitt vanliga pigga friska jag som klarar hem och barn. Jag kan faktiskt anpassa mig och dra ner på andra aktiviteter och istället lägga min energi på att laga middan och lägga fyraåringen när maken är sjuk. Vi är ju faktiskt två vuxna i hushållet!

    Och vi blir glada för alla som slipper multipla allergier, whiplashskador, fibromyalgi osv. Att tex se andra med barn som inte skriker av magsmärtor av fel mat ger oss tron på att vi också kan få uppleva såna barn eller barnbarn. Att se mina väninnor kunna sköta sina egna barn utan sin makes ständiga hjälp ger mig en en chans att uppleva hur det kan vara i "normala" familjer. Förresten så är väninnorna underbara och ger mig ett handtag när vi träffas så att jag kan ha med barn men utan maken Att umgås bara kvinntimmer och barn liksom...

    Shit vad bra jag har det när jag tänker efter!
    Inlägg 8000 .. jisses vad de skrivs här inne   sen den 17 januari.. så underbart att man kan ha sååå  mycket att pladdra om
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
  • milk and honey
    Mamsie skrev 2010-09-19 19:15:33 följande:
    Jag är glad att jag INTE visste vad mitt provesultat betydde. Läkaren svarade så luddigt att jag inte förstod mer än att mina värden inte är sååå bra och att han rådde oss att sexa 3ggr/vecka från mensslut till mensstart.
    Nu efteråt har jag tack vare tråden förstått att jag hade värdelösa siffror.
    Tur inte grabben i magen vet om det
    Fyrklöver i söner 90, 92, 94 och 13 april-10 Mina mirakel
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5