• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Schäfer skrev 2010-10-19 15:54:23 följande:

    Ändrar datum då vi fått nytt på RUL idag som för övrigt gick bra!


    Härligt med bra RUL.
    Kollade ni kön?
  • Anyah
    Schäfer skrev 2010-10-20 11:32:02 följande:
    Vet du, jag blev helt snurrig av bm som gjorde RUL igår.
    Hon sa att jag var i v.18+3 (igår tisdag), att jag bytte veckor på måndagar? (hur hon nu får ihop det?) och att bf var 19 mars... Får inte ihop nått!? Hon måste ha varit jätte snurrig!?
    Så jag utgår från bf 19 mars och då byter jag veckor på söndagar och jag är idag i v.18+3. Så blir det i alla fall om man utgår från graviditetsuträkningar som finns på nätet!
    Den uträkning som BM gjorde stämmer inte heller med FL's.
    I fredgag var jag enligt RUL gången 19 veckor + 2 dagar och BM fastställde Bf till 9 mars 2011.
    Med andra ord borde jag idag vara gången 20 veckor + 0. Men enligt FL's grviditetskalender så är jag idag i vecka 19 + 6 om jag har Bf 9 mars.

    Är det FL eller BM som räknar rätt?
  • Anyah
    sassa87 skrev 2010-10-20 08:09:14 följande:
    hej! jag har bara en fråga.

    syns det tidigare på testlagret än med cb?

    för imorse tog jag ett med testlagrets och man kan se ett jättesvagt streck. sedan tog jag ett cb och där fanns inget streck. va tvungen att ta ett till med testlagret ifall det var fel på det. men jag fick samma svaga streck med testlagrets. har försökt att fota men det går inte så bra. jag är på bim-4 eller bim -5.
    Håller tummarna för att det är ett Plus
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-10-20 22:06:07 följande:
    Grattis! Du skrev inlägg nr 9000.
    Me likes 9000. Fukuoku 9000 närmare bestämt   Pirrigt... Tungan ute
    (googla)
    Ha ha ..
    Vann jag en sådan nu Flört
  • Anyah
    6barnsmamman skrev 2010-10-22 08:56:11 följande:
    Hoppar in o säger hej... skriver inte så ofta här o har inte lagt till mig på nån lista.... Tyvärr blir det ingen bebis för oss denna gång, fick åka in i måndags med blödningar o det gick ju inte så bra....Rynkar på näsan Jobbigt o ha hunnit gå till v16.....Vet nån varför läkarna rekomendera tabletter istället för skrapning? Skulle aldrig gå med på tabletter igen, för jag blev så dålig o förlorade massor av blod....
    Men..så tråkigt!
    sänder massor av värmande kramar!
  • Anyah
    Happiness skrev 2010-10-21 15:45:33 följande:

    Hej mina underbara tråd mammor! Vi väntar en liten flicka. Jag är 19+1 idag (20) som jag misstänkte. KUB uträkningen stämmer alltså. BF 15 mars inte ändrat. Hon håller upp knogen vid ansiktet!!!!! Sparkade och levde massor. Huvudet ligger ber och fötterna upp. Känner mig LYCKLIG! Allt såg fint ut de hittade inget att anmärka på. Är helt slut efter denna känslomässig pärs. Går till kojs. Kramar från mig och Sofia.


    Åh vad underbart och vilken fin bild!

    Jag blev lite besviken då jag gjorde RUL då MVC utrustning är mkt sämre än den som Dr Selbing har där jag gjorde KUB. KUB-bilden ligger uppe i mitt bildgalleri och jag ska lägga upp RUL-bilden när jag hinner men den är inte alls lika tydlig. Inte fick vi veta könet heller.

    Men oj vad glad jag är för din skull!
    Grattis grattis grattis till ett lyckat RUL! Hjärta
  • Anyah

    Grattis mamsie till huset! Härligt med mer plats! När blir flytten i så fall? Innan eller efter Lillebror kommer?

  • Anyah
    Fru H H skrev 2010-10-26 08:01:39 följande:
    Hej alla

    Måste fråga er kloka kvinnor :) Skall till BM på onsdag och diskutera KUB o FVP o liknande. Min fråga är att om man gör KUB och får bra värden men ändå vill gå vidare o göra FVP för o vara mer säker på allt är som det skall vara får man göra det då eller kan dom hindra en från detta. Om så är fallet så funderar jag på o strunta i KUB och bara göra FVP eftersom det är det säkraste testet.
    Det beror helt och hållet på var du bor.
    Där jag bor måste man göra NUPP först innan man får gå vidare till FVP.
    Är då risken mindre än 1/300 krävs särskilda skäl till att få göra FVP.

    Men som sagt var så skíljer sig reglerna helt och håller efter vilket landsting du tillhör.
  • Anyah
    isabell05 skrev 2010-10-26 08:32:57 följande:
    Jag kikar in och tittar till Er men för övrigt är det lugnt. Eftersom sambo tvunget skulle iväg på firmafest när vi hade tid på infertilitetskliniken den 1 oktober fick vi ingen ny tid förrän den 19 november. Jag hoppas att det var en j-a kul fest så det var värt det Skrikandes *besviken*.

    KRAAAM alla goa quinns!
    Förstår din frustion! Jag hade också blivit besviken. Innan jag blev gravid kände jag mig väldigt stressad över varje dag som gick.

    kram
  • Anyah
    6barnsmamman skrev 2010-10-25 16:18:27 följande:
    Var på återbesök på sjukhuset idag...Blääää, hade naturliktvis blivit en infektion så jag fick först stanna kvar för att de skulle få ta prover, plus att läkaren fick ut en stor blodklump (sorry för detaljerna!) Som liksom fastnat på väg ut...... Hade blodvärde på 82 oxå, så jag fick till slut åka hem med en himla massa järntabletter o två olika tabletter mot infektionenRynkar på näsanFrågade läkaren oxå om missfallsrisken o hon sa att dels finns det ju en förhöjd risk i o med min ålder (Oskyldigvad menar hon då?) o dels kan det finnas en liten högre risk i o med tidigare missfall. Men hon betonade att det var inget som vi skulle tänka på om vi skulle försöka igen för risken är så pass liten o ett stort plus hade vi ju med oss dit, lilla Ida som precis fyllt ett o då gick ju allt braGlad Hon sa oxå att det finns inga hinder för o "köra på" när vi vill, bara jag slutat blöda förstås! Kan vara praktiskt o vänta till efter första mens för o ha nått o räkna på men fanns inga hinder för o försöka annars....
    Hoppas verkligen att det blir ordining på "maskineriet" nu efter medicinering!
    Kramar i massor!
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5