Inlägg från: talamod |Visa alla inlägg
  • talamod

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Kaakis: jag sällar mig till de andra och hoppas att våra samlade styrkekramar motverkar MF.


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Mimmi 71 skrev 2010-07-01 19:15:39 följande:
    Mamsie: Så härligt det låter att gå in i v 16

    Själv är jag mer än superdeppig då styvsonens tjej berättade för min sambon att de försöker bli med barn. Hallo, hur gammal känner man sig inte då? Eftersom de har ett riktigt dåligt förhållande med biomamman så blir det mig de kommer kalla farmor. Jag vill absolut inte bli farmor ännu, jag vill bli mamma! Jag har fortfarande inte avslöjat mina tankar för sambon och nu kommer han garanterat att tvärvägra några fler barn. Usch, det är lätt för han att säga som har 4, men jag  har bara 1.

    Ge mig gärna lite stöd och pusch för att ta upp problematiken med min sambo
    Men ni har inget gemensant?
    Det är väl skäl nog? Och du är ju bara 39 lr hur?
    Jag skulle bli jätteglad om jag blev farmor/mormor
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod

    Hej alla
    Så nroligt med plus och bröllop (jättefina klänningar). Tycks som om den härliga svenska sommaren smittar av sig så att solen får lysa i fleras liv-länge!
    Själv njuter jag av att amma och titta på fotbollsVM  (Just nu 1-1 ty-uru). Älskar värme i vanliga fall, men måste hålla mig i skugga/inne för Miriams skull. Märks att värmen "tar". 

    Snart flyttar vi...har tagit en flyttfirma till hjälp och hoppas det funkar bra. Har valt via nätet och försökt kolla så mycket som går.

    kram


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod


    Nicholasmamma: en sån sötnos
    Mamsie: härlig kille. Måste lägga in en på  min "lille prins" tillsammans med lillsnuttan. Han är såå förtjust i lillasyster. Så slutet gott allting gott, ni som vet hur det var för drygt ett år sedan.
    Grattis ni plussare, visste att sommaren skulle ha en fertil inverkan...eller om detär på lusten

    Flytttar på torsdag- pust-men det ska bli skönt att komma närmare "civilisationen".
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod

    Astro, Loveli13, Asat- Välkomna,
    Att få barn vid 45 börjar kännas helt normalt


    Alicia: jag skickar en stoppskylt till MF. 


    Mamsie: en sån härlig artikel.


    Lever nu bland flyttlådor och längtar till torsdag då flyttlasset går. Ska bli skönt att komma närmare "civilastionen" igen.


    Åsso kramar till er alla. Godnatt 


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod
    glimman2012 skrev 2010-07-21 11:07:35 följande:
    Hallå på er allihop!!
    har äntligen landat efter helgen, efter vårt dop och hemliga bröllop. Det var verkligen en chock för alla, att se alla minerna när vi tvärvände efter gått ut med Alma och tagit tag i blommorna och en bröllops march började spela och vi gick in igen var helt underbart att se. det var skratt och ömsom tårar. Alex fanns med i kyrkan utan att vi behövde säga det i predikan, det fanns inte någon som grät när syrran sjöng vid din sida.  Det var för vår lilla prinsessa men med vår englason i tankarna.
    jag är oerhört nöjd med vår dag som var för vår prinsessa och oss utan krav på gästerna.
    Härligt!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod
    hag7 skrev 2010-07-21 15:50:30 följande:

    Tack Oceanney för hjälpen !


    En liten fråga till er alla "gamlingar" hur har eran ongivning tagit att ni har blivit gravida nu ? Vi är ju överlyckliga då ej trodde att det var möjligt då mannen hade väldigt få spermier men jag kan tänka mig att min äldre barn tycler att det känns lite jobbigt .


    Mina stora var skeptiska till ett litet halvsyskon, men blev sakta alltmer glada. Idag är jag allvarligt oroad för att lillsnuttan ska bli ihjälpussad.Solig
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod

    Pustar ut efter ett par dagars uppackande och staplande.  Nu är det till att ordna mer förvaring. Varför är det ALLTID för lite skåp, för ¨få hyllor för mycket onödiga prylar i ett hem?

    Mriam gjorde sig hemmastadd på en gång och bestämde sig för att sova  nästan hela natten i spjälsängen för första gången. Hoppas det håller i sig. BVC ligger 150 meter från hemmet. Stort Konsum tvärs över gatan och Lidl (som ratas) i huset.  

    Igår SPÖregnade hela kvällen- som om nån däruppe öppna alla kranar som finns. Nu är det blött, blött ute på gården som är en byggarbetsplats.


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • talamod
    Happiness skrev 2010-07-25 14:46:14 följande:
    Detta illamående tar knäcken på mig. Ska på VUL i veckan. Ska passa på att fråga efter Lergigane comp...vet att det finns ett prep till men det är inte läk förstahands prep.

    Var sängliggandes igår. Kan inte lyfta huvudet. Mår super illa spyfärdig helatiden,svettas. Kan inte prata,läsa,titta på TV. Om dett fortsätter kommer jag bli deprimerad. Vid grav.-03 hade jag det så här  till v.20 ca. Har försökt se vad jag kan få i mig. Lite äpple,äggvita och skorpor. Är det någon som har tips på prep, mat eller något annat som kan underlätta?

    Idag får vi hem alla 3...jag bävar hur i hela friden ska detta gå? Jag kan ju inte laga mat eller vara uppe med dom.
    Stackare dig, vet precis hur det är. Med mina 4 första mådde jag så. Med 5:an mådde jag inte alls illa.  Med 2:an spydde jag VARJE dag i 9 månader. Det enda som lindrade var att tugga på nåt- så jag åt ju konstant, gick upp 20 kg, så det är ju inte bästa lösningen precis.
    Jag lider med dig och hoppas att Lergigan kan hjälpa dig. Mig hjälpte inget, men efteråt var det ju värt alla vidriga dagar....liten tröst nu jag vet.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5