Inlägg från: Hemulan |Visa alla inlägg
  • Hemulan

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Åh, gemigsinnesro, det är en så svår sak att ens tänka på. Min syster blev sjuk när jag var 14-15, det präglade vårt familjeliv på ett sätt som knappast går att tänka sig. Självskadebeteende, ätstörningar, så smånigom missbruk och till slut ett lyckat självmordsförsök. Tårarna trillar nu, men jag känner igen det där med fickor av glädje mitt i allt det svarta.

  • Hemulan

    Godmorgon. Eller förmiddag Jag skas till Plantagen och kolla om de har fått in sticklingar. Maken och barnen stack iväg för att åka pulka. Sedan ska jag röja garderober och städa. Det är något fel på mig...Eller så blir man faktiskt piggare av 10 h sömn.

  • Hemulan

    Godmorgon

    Hopp - Mårbacka är så himla vackra! Min dog dock förra året, så en ny stickling blir det säkert. Försöker övervintra 6-7 sorter..

    Det ser ut att bli en hektisk vecka för mig!

  • Hemulan
    camvet skrev 2010-01-25 07:33:45 följande:
    GoMorgon! ledig idag äter frukost sedan väka de små för dagis, då jag har några måsten idag. Första mamografin,känns oroligt,tänker det värsta nu.Förstår inte varför jag alltid gör det,med allt,som min beteendevetare sa katastroftänkande på en gång.Sedan har jag tid för hjälp med avspäningsövningar.O de skänns bra.Sedan ska ta mej tid för lunch o lite shopping tor jag,lovat dotter ett princessnattlineHoppas lag inte lovat för mycket.-)Ha en bra dag allesamans. Och stor Kram till alla
    Lycka till med mammografin! Bra att du har fått upp ögonen för "katatsroftänket! Det förstör bara för en.
  • Hemulan

    Godmorgon lovely ladies!

    Mamsie - surt med bloooooood, men du har bra siffror ju.

    Fixar kaffe och meddelar stplt att jag gått ned 3,6 kg sedan nyår. Ett till, så är jag på normal BMI.

  • Hemulan
    Tjatte skrev 2010-01-26 23:43:24 följande:
    Jag gör en Mamsie och springer förbi här. Har precis kommit hem från körrepet och varvar ner med lite surf (beroende, jag?). Imorgon ska jag in till stans bästa gyndoktor och kolla hur många ägg jag kommer att släppa på torsdag . Jag är ju pergopingla denna månad . Han hade lite bråttom när han förskrev pergon för han glömde nog säga att vi inte skulle sexa före VUL och jag har ju iiiiingaaaa förkunskaper om detta så det känner jag helt enkelt inte till.
    Till mig skrev han "Inget sex på 6 år", hahaha.
  • Hemulan

    Godmorgon, godmorgon. Kallt men fint är det utanför mitt fönster. Önskar er alla en toppendag!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5