• Dynah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här kommer en {#lang_emotions_throwup} - hälsning från mig. Mår fortfarande tjyvens...ska detta ALDRIG ta slut?
    Mamsie - ta det lugnt med {#lang_emotions_coffee} nu...

    Over and out!

  • Dynah

    Någon som vet hur man byter det förbannade lösenordet på denna sida? Det står att jag ska gå in under medlemsinställningar...hittar lixom inte dit....är både trött, kräkfärdig, förvirrad, dåligt humör och fryyyyyyser.....imorgon dags för VUL nr 2.

  • Dynah
    Tjatte skrev 2010-01-27 16:45:09 följande:
    Haha, inget sex på sex år.
    Känns lockande just nu...mår ÄNNU värre nu...vet inte vart jag ska ta vägen. Har varit sjukskriven 2 dagar och vabbat en dag, men imorgon bär det av till jobbet (hur???).
    Var på VUL idag igen, en liten böna låg där och skvalpade, hjärtat pickade på. MKP nästa onsdag. NÄR tar illamåendet slut???
  • Dynah
    glimman2012 skrev 2010-01-28 05:25:41 följande:
    Hej på er alla tjejer i tråden!Sitter här och tårarna rinner, fick i tisdags ta emot ett dödsbesked. Min bonusson 18 år har omkommit i bilolycka!!!Finns det någon av er som bor i helsingsborgtrakten som kan sätta ett ljus på olycksplatsen?som skedde i tisdags morse??Pyret och han skulle inte byta plats...är så ledsen!!!!!!!!!!
    Många kramar...
  • Dynah
    talamod skrev 2010-01-28 10:15:44 följande:
      Stackare dig- jag vet precis hur det är! Det värsta är att det inte går att ta vägen nånstans. Det enda som lindrade lite var konstant ätande och att försöka göra annat, men jag vet det är jättesvårt. Härligt med lilla hjärtat som pickade, vet du att det är en tjej?? (böna) VAd är MKP?? Lider med dig- men när belöningen kommer är det värt ALLT!  
    MKP - Moderkakstest, för att hitta ev kromosomfel.
    Konstant ätande - det är precis vad jag gör!! Och mår dåligt av det också...
    Böna - tjej. Eftersom jag redan har 3 tjejer så tror jag att det blir en fjärde, men det var inte det jag menade med böna, mer just att det såg ut som en liten böna, 3 cm stor. Nu mår jag dessutom extra illa och vad jag förstår så är det ett tecken på en tjej. Naturligtvis om jag får välja, önskar jag mig en kille och maken har redan ett killnamn på g...
  • Dynah
    talamod skrev 2010-01-28 15:31:48 följande:
    Ja det där med killer lr tjej beroende på illamående stämmer då inte på mig eftesom jag har två av varje och mått sjösjuk alla fyra ggr, visserligen allra jävligast med en av tjejerna, med likfullt illamående. Men mår du dåligt när äter eller mår du dåligt (psykiskt) för att du äter? Jag försökte knapra morötter, knäcke, torrkex, men det slank ju ner en massa annat oxå. jag gick upp prick 20 kg med var och en... och gick sedan ner igen. Får se hur det bli denna gång. Med att  gå ned menar jag, för upp är jag på väg, 15 kg nu i v 23....
    Jag hoppas på en liten kille mest för makens skull, han är ju inte sådär jätte-positiv inställd till en trea, så han skulle nog bli överlycklig. Jag vill ju oxå gärna ha en kille, men just nu hoppas jag på en frisk unge oavsett kön.
    Jag är redan överviktig från start, jag väger nu lika mycket som jag vägde i nionde månaden med de två minsta...så äta är nog det sista jag borde göra. Motionera är det ju inte heller tal om då jag mår så dåligt nu. Men hoppas på att när illamåendet lagt sig, att det blir lättare att äta mindre och sundare och ta en promenad dagligen...det jag just nu ser fram emot när jag vaknar är att få gå och lägga mig igen...{#lang_emotions_throwup}
  • Dynah
    Bossan1967 skrev 2010-01-29 10:31:48 följande:
    Hej här e jag!Har vart här o läst en del o nu vill jag oxå vara med i erat mysiga gäng.Letade först efter en passande tråd och hamnade i Bim 40+ men såg sedan att det stod under svårt att få barn och det vet jag ju inte än om jag har än så jag passar nog bättre här.Är 42 (43 i april) har 4 barn- 2 killar -89 och -91, 2 tjejjer -96 och -07. Den yngsta har jag med min största kärlek nånsin (Har haft ett hemskt förhållande i 14 år innan) och vi planerar att gifta oss i juli. Han har även 3 killar innan så vi är en stor fam. Det var så underbart å få barn med en som man verkligen älskar så jag vill gärna hinna med en till därför är jag här!Har haft lätt för att bli gravid innan men man vet ju aldrig hur det är nu, jag tog ut min spiral (hormon) den 11 och väntar på mensen,tror hela tiden att den ska komma för jag har haft ont i en vecka nu men kanske hoppar den över denna gång.Läste teskedsmammans äl test tråd och den fick mej att förstå bättre, tänkte ju pricka in äl med en gång men det var ju svårare än jag trodde.Kramar till alla!!
    Välkommen! Jag vill inte ligga sist mycket längre till på gravid-listan...
  • Dynah

    Hjälp!! Har tappat bort min remiss till MKP...ska ju dit på onsdag. Jag vet vilken tid men har ingen aning om vart jag ska på sjukhuset och jag tror man ska ha med sig remissen...någon som vet vad jag kan göra??

  • Dynah
    Floppan67 skrev 2010-01-29 15:48:08 följande:
    Ultraljudet gick så klart bra! Vi ska få en liten pojke , kan inte bli bättre!!
    Flaggan i topp,
    det blir en med snopp!!!

    Grattis! {#lang_emotions_flower}
  • Dynah

    En fråga till förresten...är det ingen härinne som gjort MKP eller FVP? Trodde nästan att det var "rutin" på oss tjejer som hänger härinne men det verkar inte så...?

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5