Inlägg från: gemigsinnesro |Visa alla inlägg
  • gemigsinnesro

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    marytose skrev 2011-06-15 22:02:52 följande:
    Jag är i vecka 6+6. Gjorde VUL idag, för att vilja avbryta allt, så fort som möjligt.  Grät innan, grät under och grät efter. Doktorn såg ett 7 mm embryo och ett pickande hjärta!
    Mannen fortf. negativ och vill inte ha det. Jag e helt upp och ner....
    Instäld på att avbryta nu...orkar inte dra detta själv. Jag orkar inte vara snart 47 och ha en bebis själv. Min längtan hade dessutom avtagit ju. Visste att blixten inte kunde slå ner 2 gånger i samma gumma. Dum man är!!!

    Kurator på fredag, tänka tänka tänka, och på måndag har jag tid för avbryt - om jag bestämmer mig för det. Gör jag det, ska jag inte sätta på mig offerkoftan, utan tänka att jag måste ta hand om mig, mina barn och det jag har.  Har haft förlossingsdeppressioner och äter antidepp, nyss fått fast jobb och klarar inte hur mycket som helst,,,,, tyvärr.
    Gråter
    Men du har ju längtat och kämpat så för att bli gravid igen väl? Förstår inte och blir lite ledsen över att man medvetet  kämpar för att bli gravid och sedan gör abort när man väl blivit det. Nu är det ju absolut inte min  sak att avgöra även om jag har svårt för resonemanget men tänk dig för marytose så du inte gör något du ångrar.
    Lycka till hur du nu än väljer att göra.  
  • gemigsinnesro

    Grattis NicholasmammaGlad.

    Här har sambon gett klartecken till att försöka få till ett syskon till Jennifer som blir lite närmare henne i ålder än vad 17-och 18-åringen är Flört. Så det är väl bara att köra på då...
    Har dock inte lagt till mig i verkstaden då mina ägglossningar kommer lite som de behagar för tillfället. 

  • gemigsinnesro
    Mysmamma70 skrev 2011-08-31 20:54:14 följande:
    Välkommen Simba2

    Imorgon är jag på BIM -7 och ska göra första testet, lite tidigt, men jag kan inte motstå. Håll nu tummarna!  
    Tummarna hålls så de vitnar Glad
  • gemigsinnesro
    Mysmamma70 skrev 2011-10-31 06:50:32 följande:
    Mina tonåringar blev överraskade, och det tog nästan ett halvår innan de vågade börja ta sig an bebisen, men nu avgudar de ju varandra allihopa, och jag har god hjälp av de stora med de små, så länge de slipper byta bajsblöjor Tungan ute 
    gemigsinnesro skrev 2011-10-30 23:34:41 följande:
    Nämen GRATTIS CissiGlad!
    Tack {#emotions_dlg.flower}

    Hur går det för dig?  
    Har i princip bara gjort ett seriöst försök än att pricka äl och det var vid förra äl och det tog sig inte. Jag tror vi väntar till januari med att "sätta" igång på riktigt Flört 
  • gemigsinnesro
    Mysmamma70 skrev 2011-11-20 08:03:37 följande:
    MissLinder - jag blödde bara i sex dagar och det var mindre än en mens. Idag är det 14 dagar sedan mitt MF började.

    Nu har jag klassiska ÄL-flytningar, så jag håller tummarna!
    Vid mitt sista mf blödde jag som vid en vanlig mens i fem dagar och sen rullade det på direkt med äl 2 veckor efter det så det är nog möjligt att du ägglossar snart :). 
  • gemigsinnesro

    Här är också en av de gamla pinglorna och för mig blev det en sladdis som blir 14 månader den 6/3 Glad. Leker lite med tanken på att få till ett syskon till henne men jag och sambon kör inte stenhårt än (dvs vi använder inget skydd men heller inga ältester och inte är vi vidare bra på att få till sexet regelbundet heller). Då jag är rätt mkt överviktig skulle jag vilja gå ner åtminstone 15 kg innan jag ev blir med barn igen. Kanske att jag skulle ta tag i det ordentligt nu och sen starta verksta´n på allvar i sommar-höst då jag inte blir yngre med åren tyvärr Flört.
     

  • gemigsinnesro

    Ja då kör vi igång igen med bebisverkstad här då. Dottern har hunnit bli 2 år, fick henne strax innan min 40 års- dag och vi tycker att det börjar bli dags att försöka få en till om det går :).  
    Vi har väl oddsen lit mot oss dels i och med min ålder samt att sambon jobbar borta måndag till torsdag varje vecka. Den här månaden fick vi till det någorlunda i alla fall. Jag har ägglossning idag eller senast imorgon och vi     lyckades få till sex sent på söndagkvällen. Så nu är det bara att hålla tummarna , vänta och se :). 

  • gemigsinnesro

    Här är det BIM på måndag men jag har absolut inga symptom på att vara gravid så är nog bara att ställa in sig på ett nytt försök.

  • gemigsinnesro
    Angi07 skrev 2013-03-12 19:37:12 följande:
    Hej!
    Jag var mycket här när jag var gravid, fick min son i april 2011 (43 år) 
    Jag är gravid igen! Tog ett test ikväll för att min mens var försenad. Har inte berättat till sambo ännu. 
    Vi får se om det tar sig .
    Kram 
    Grattis :)
  • gemigsinnesro

    Blev troligtvis inget den här gången heller.  Har BIM idag och jag började blöda lite igår fast bara när jag var på toa och gjorde nr 2 iofs sen slutade det och inget mer blod idag. Har inga gravtest hemma men avvaktar väl ett par dagar och ser om mensen kommer igång. Jag kände mig verkligen gravid den här gången med illamående och molvärk och allt men jag kan få de symptomen någon vecka inför mens med ibland så det var väl så den här gången troligtvis. 
    Det är bara att köra vidare. Har beslutat att försöka fram till jag blir 43 år i maj 2014 sen får vi se vad som händer och sker om det inte blivit något fram till dess. 

  • gemigsinnesro
    huldaskarin skrev 2013-07-31 09:51:02 följande:
    Hoppas det går vägen för dig gemigsinnesro.
    Tack hoppas detsamma för dig. Vet precis hur jobbigt det är att pendla mellan  hopp och förtvivlan och inget veta. En vecka är lååång tid då.
  • gemigsinnesro
    Anita73 skrev 2013-12-12 11:25:21 följande:
    Äntligen ett Plus. BF ca 19/8-14.
    Nu blir det en orolig väntan hoppas att det lilla pyret klarar sig o att det är friskt, så vi kan inte riktigt glädjas än.
    Har i alla fall just nu bestämt mig för att om det inte blir bra denna gången heller så ger jag upp.
    Grattis till plusset :). Håller tummar och tår nu.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5