Inlägg från: Hemulan |Visa alla inlägg
  • Hemulan

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie - kan man göra det fula utan att vara gift????!!!


    Hahahahahahahaha<jajävlarhahaha
  • Hemulan

    Isabell - jag är barnsligt förtjust i eufemismer för att pippa - fast jag gillar mest knasiga sådana, inte "fina" eller sådana som är grova för grovhetens skull. Fast jag skrattade när min bästa killkompis frågade hur ofta jag fick åka köttflotte...

    Det är klart att det fula är det fina

  • Hemulan

    Godmorgon

    Jag har 4 kompisar 40+ som vill ha barn (alltså IRL, vi är ju fler här inne). Träffade dem igår. Fick veta att en av dem (43 år) sitter med en grodd i magen. Så kul. En annan av dem ska ha i juni. Härligt, bara två kvar som ska bli på tjocken. Å så jag då

  • Hemulan

    Good morning

    Brådis - Det ska vara du till att längta efter ny graviditet direkt efter förlossningen. Förresten - uppdatera i 40+ BIM-tråden, ja du med Amore, om ni vill såklart.

  • Hemulan
    kaakis skrev 2010-05-27 09:14:38 följande:
    Hej Girls... Idag är jag lycklig!!!! Var hos gyn imorse (trodde först att det var imorgon) och det visade sig att äggreseven var ok och även min mans simmare!!! Jag blev så glad att jag .... Nästa mensperiod skall vi testa med inseminering....... Kram på Er
    Spännande!
  • Hemulan
    Anetha skrev 2010-05-27 18:43:25 följande:
    Kommer att skriva lite för vi åker i morgon till USA och kommer hem igen 20 juni. Ska bli skönt o spännande. Har funderat om jag ska köpa några barnkläder eller vänta och får se hur jag gör.
    HÄRLIGT, HOPPAS DU FÅR JÄTTEKUL
  • Hemulan

    Godmorgon girls, nybryggt kaffe, te, juice, det är bara att välja.

    Hm, jag hade ju i princip gett upp, men att min kompis blev gravid efter nästan 2 år får ju mitt fjösiga år att verka kort och mesigt. Tänk om det kan bli en bebis? Fast jag har ju bara en äggstock...hm, ja.

    Så några glada mammatankar - sonen, som har haft lite körigt med kompisar, är bjuden på tre kalas plötsligt och kom hem igår och frågade om han fick leka med en kompis efter skolan. Tänk vad glad man kan bli! Han är tio år och defenitivt inte mobbad, men hakar inte helt i de andra, om ni förstår.

  • Hemulan
    Charlie3 skrev 2010-05-28 08:28:57 följande:
    Hej tjejer! Var ju inne och hackade i den här tråden av misstag för några veckor sen (kommer från BIM 40+) men nu tänkte jag faktiskt smyga mig in på riktigt om jag får. Så vad kan jag berätta om mig? Är 44, träffade mannen i mitt liv sent, förra året lyckades jag bli gravid men slutade i missfall i vecka 10-11. Nu har vi försökt i ett oändligt antal månader (13) men utan resultat. Har börjat med rosenrot, inspirerad av mamsie, men min man reser mycket i jobbet och har lyckats pricka in att vara borta över ägglossningen två månader på raken nu. (en gång på grund av det förkättrade askmolnet). Så här har jag suttit, rosenrotsglad, utan nytta... Känner att jag gärna vill grotta ned mig i detaljer om snigelspår mm med er :)
    Lovely!
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5