Inlägg från: gemigsinnesro |Visa alla inlägg
  • gemigsinnesro

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Grattis till Plus Minna Glad

  • gemigsinnesro
    Bossan skrev 2011-01-29 16:09:22 följande:
    Jag fick tipset ifrån Gemigsinnesro men hon tog krämen efter hon hade plussat (för att minska risken för mf,rätta mej om jag har fel Gemig? ) Så när jag gogglade på den så lät det trovärdigt :

    www.hormoni.se/pms_och_barnloshet.php

    Så jag har använt den ifrån äl till mens i 8 mån, antar den har förlängt min cykel. men jag mår bra av den känner knappt av pms så jag fortsätter.
    Stämmer så bra så  Skrattande. Smorde med progesterallkräm och åt 1/4 albyl minor för att förhoppningsvis motverka mf och den här gången gick det ju vägen om det n u berodde på det eller inte.
  • gemigsinnesro
    mariatösen skrev 2011-01-29 19:41:03 följande:
    Gemigsinnesro - var smörjer man på krämen? Jag anar att jag har progresteronbrist också, med 3 missfall i bagaget och båda barnen som jag fött har jag medicinerats med progesteron direkt från plus och någon månad fram.
    Där huden är tunnast tex hals, insidan av armarna och bröstet. 
  • gemigsinnesro

    Gör ett inlägg om tonåringar jag med. Tjejen på 17 år är bedrövlig just nu. Inget man gör är bra nog så idag fick jag nog och sa att om hon skulle fortsätta med sina översittarfasoner så hade jag ingen lust att fira hennes födelsedag alls (den 30/3). Lite väl hårt kanske men jag har verkligen ingen lust att anstränga mig för att göra en mysig dag för henne när hon håller på som hon gör. Vi är inte vatten värda här hemma och hon kör över oss fullständigt, snäser om vi frågar henne något alternativt  så tittar hon bara på oss och svarar inte och det gör mig GALEN! Hennes "trots"perioder/hormonstormar har hållt på med jämna mellanrum sedan hon var 11 år tror jag. Mellan perioderna däremot är hon SÅ vuxen och förståndig och trevlig. Det är väl mest bara det att jag tycker hon börjar bli för gammal för att hålla på som hon gör och jag har ingen lust att trippa på tå för henne bara för att hon ska hålla sig lugn. Otroligt bortskämd är hon med men det är ju iofs mitt fel.....hm märks det att jag är irriterad månntro Skrikandes .

  • gemigsinnesro
    Tjatte skrev 2011-04-07 16:58:30 följande:
    Suck, ingen hinnsvepning . Tydligen får de inte göra det längre. Vet om det bara gäller min MVC eller generellt, men det har iaf med infektionsrisk och göra. De har inte gjort det på flera år sa BM. Allt var bara bra, blodtrycket lågt, Hb högt och magen har sjunkit. BM gissade på en 4 kilos bebis i slutet av veckan, antar att hon syftade på nästa vecka.
    Synd min BM gjorde hinnsvepning när jag gått 4 dagar över tiden..inte för att det hjälpte tror jag för hon kom inte förrän 2 dagar senare men ena riktigt härliga förvärkar fick jag i alla fallSkrattande
  • gemigsinnesro
    Gladabarnensmamma skrev 2011-04-19 21:52:48 följande:
    Mariatösen - jag gör en speciell lista till dig som extra peppning!

    Baby FÖDDA Baby
    annbom, 46 år 6:e barnet Flicka Pi 7 januari -10
    Xanni, 44 år BF 11/1 2:a barnet - Jesper 7/1-10
    Evie, 44 år BF, 3:e barnet - Noel 12/1 2010
    Brådis 44 år, BF 16/5 (3:e barnet på 5 försöket) - En prins 8/5-10
    Talamod, 45 år. 5:e - Miriam 12/6-10
    Anetha 45 år, 1 a barnet Jim 8/9
    BÅsaK 44 år pojke-05, flicka-07, flicka 100910
    Mamsie, 46 år. 5e barnet (varav en ängladotter). En kille "Loa", BF101127 - född 101221 med induktion.
    Liselotte13 48 år, 3e barnet (två tonåringar) pojke född?
    Gabby 44 år Izabella född 19 mars
    Haha du tog tanken ur huvudet på mig eller nåt Skrattande.

    Satt precis och kollade hur många som var 44 år och uoppåt och tänktre göra en lista på det men så såg jag att du hade hunnit före Glad
  • gemigsinnesro
    huldaskarin skrev 2011-05-03 12:16:03 följande:
    Kram till dej Topdog. Jag bara väntar jag med, i morgon är det dags för NUPP-ultraljud och jag är orolig. Barnmorskan som jag bokade tid med tyckte det var mer eller mindre onödigt att jag skulle göra det eftersom jag är så gammal så jag kommer att få usla värden och att jag väntat alldeles för länge med att skaffa barn. Man har ingen större lust att ursäkta sej och berätta sin historia varje gång åldersfrågan kommer på tapeten, jag vet för bövelen att jag är en gammal dinosaurie.

     Håller tummarna för att det går bra för oss båda och stort grattis till mamastitch!
    Men fy vilken surtant till barnmorska. Hon har väl öv ht inte med att göra varför det inte blivit några barn innan.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5