• Smytt

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bellimamma skrev 2010-03-10 12:39:14 följande:
    Hej på erLäser och läser för att uppdatera mig. Väljer dock att inte kommentera någon utan skickar en kram till er alla istället. Ingen nämnd, ingen glömd.Isabell har hunnit bli nästan 12 veckor och är en glad skit . Äter mest tillägg då min mjölk försvann med magsjukan som vi roade oss med hela familjen...Hon väger strax över 5 kilo och har fått goa kinder och djupa veck på låren. Finns lite bilder i mitt galleri, om någon vill kika.Nu ska jag ut i vårsolen. Puss alla goa
    Hej, åh vad mysigt det låter! *längtar som en toka*
    Men du, jag tror du måste "göra ngt" med galleriet... om du menar det på FL för det syns inte... eller måste man kanske vara inbjuden?
    Kram
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    milk and honey skrev 2010-03-10 17:14:16 följande:
    önska mig lycka till.. var visst inte så bra med blå läppar så jag är skickad till förlossningen nu för undersökningar Väntar bara att gubben ska komma hem..usch blev lite orolig nu faktiskt Så här skulle de ju inte va...
    {#lang_emotions_frown} Men milk... vad händer? Nu blev jag orolig... hör av dig så fort du kan, hoppas allt är bra med dig o bebis, och att det finns en annan anledning till de blå läpparna.

    Stor kram {#lang_emotions_heart}.
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    Bellimamma skrev 2010-03-10 18:45:01 följande:
    Nu ska det gå att se bilderna på vårt mirakel...
    {#lang_emotions_heart}Åååååååhhhh, vad söt hon är er lilla Isabell! Vilka ögon!
    {#lang_emotions_baby}bebis myyyyyys!{#lang_emotions_baby}
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    Teskedsmamman skrev 2010-03-10 20:43:24 följande:
    mammaat: Så söt!!!Imorgon är det äntligen dags för ultraljud!!!! Hoppas liten vill vara med på bild
    Lycka till imorgon nu då! Härligt med UL - en riktig milstolpe!
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Hej alla, 
     
    Kröner mig själv till dagens EGO-queen här inne, måste bara berätta om vilken monsterdag vi hade igår...
    Började dagen med besök hos BM 8,15, storprovsbesök denna gången så "allt" skulle kollas. Konstaterade att jag gått upp nästan 14 kg sen inskrivningen... Å mer lär det väl bli.

    BT 135/85 - högt tyckte jag, men BM sa ok... nåja det blir ju lätt så när man kommer direkt från dagis o skollämningar o flåsar in 5 min sent {#lang_emotions_surprised}.
    HB 105 - får oxå vara godkännt (jag järnvägrar pga UC:n iaf tills det går underr 3-siffrigt).
    Pratade sammanfattning och förlossning och det känndes bra, skönt med samma BM som förra gången, hon kommer ju ihåg mig o mina "ideer". SF måttet var efter kurvan så det var oxå bra.
    Men när vi lyssnade på hjärtljuden så var det ganska oregelbundet med mkt dubbelslag o så. Så BM tog in mig i ett annat rum och satte CTG en halvtimme för att kolla upp. Sen faxade hon kurvan till förlossningen och tyckte at jag kunde åka till jobbet så länge så det gjorde jag. efter ett par timmar ringde de och ville att jag skulle komma in för att kolla upp det lite nogrannare. Så vi fick tid strax efter 4 på förlossningen för att göra UL screening mm. Hem fixa med barnvakt så gubben kunde följa med och så bar det iväg (ca 5 mil).
    Blev lite hispig när de la in oss i ett intagsrum, ny viktkoll, kissprov och så satte de nytt ctg igen. Men den kurvan såg bra ut och till slut kom det en läkare som gjorde ett lååååångt UL, o fotade bebishjärtat i alla vinklar, och det ser jättefint ut men man kunde se tydligt att det gjorde ett extraskutt på var 15:e slag ungefär. Inget som man gör ngt åt nu, men det skall kollas extra när bebis är ute. {#lang_emotions_undecided}. Vet inte vad jag skall känna, känns ju skönt att det är lugnt för stunden, och enligt läkaren var det inte säkert att det skulle vara kvar när bebis var född.

    När vi sen var på väg hem körde vi på ett vildsvin, eller mer grisen sprang rakt in i bilen från sidan. Duns o dubbelbrak, men grisen försvann vi ringde polisen och satte ut markeringsremsan och kunde åka vidare.

    När vi väl kom hem o möttes av svärmor som vräkte ur sig både det ena och det andra. Tex att "jaja, bara ni inte får "en sån här" nu då" och sätter sig o viftar med handen mot bröstet som för att illustrera en CP-skada. "Ja, det hade ju varit lika bra om den hade kommit ut redan då när du hade blödnignarna i början (v15)" och sen slutklämmen med att "jag har ju sagt åt Thomas att han skulle sterilisera sig, det sa jag redan när ni fick Olivia, å sen ringde han o sa att nu är det försent o då sa jag att men gör det nu då. Tänk om han lyssnat då hade vi sluppit det här"... {#lang_emotions_cry}Sen hade de - oombedda - städat här, hon och hennes gubbe, han hade iofs bara hjälpt tjejerna att städa sitt rum och det var jättefint men under tiden hade kärringf-n varit o rivit överallt annars, möblerat om i skafferiet, bäddat våra sängar o blandat bort kuddar och flyttat runt med väskor o sånt... Å då blänger hon på mig o säger att det var gubben hennes som tyckt att de skulle städa, för hon är minsann så van med att det ser ut så här... {#lang_emotions_cry}

    Fattar hon inte att hon sårar och gör illa eller gör hon det just för att göra mig illa???


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Tack alla gulliga quinns för alla kramar. Ni e så goa
    Nu känns det mkt bättre, imorse när jag vaknade hade jag såna grymma sdr och benen vägde 30 ton styck ungefär, släpade mig upp o gjorde mig klar, tog med lillskrutt och for ner till dagis med henne... kunde gå sådär 3 meter i taget, och när vi kom in frågade fröken hur det gått... o jag bröt ihop totalt... så sen åkte jag hem o la mig istället för att åka till jobbet. *klappar mig själv på axeln - dutti kicka*  Sov till 1 ungefär o sen har jag gjort i princip inget alls på hela dagen - så nu är det mkt lugnare och inga onda sdr mer Fortfarande skitsur på svärmor, men det enda positiva är väl att till och med Thomas såg och förstod hur elak hon var!

    Stor kram till er alla - löv ya all! {#lang_emotions_heart}


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    camvet skrev 2010-03-13 06:37:23 följande:
    Då är tanten på väg med sina spår.Testade oxå på morgonen innan jag upptäckte spåren.Neg! Så nu tar jag bort mej på listan.Orkar inte mera. Kommer nog smyga in i bland o läsa hur de går för er.Lycka till allesamans med allt O stor Kram till er.
    Wec - vad tråkigt, förstår dig dock att det känns jobbigt och att det kan vara skönt att "hoppa av" karusellen - iaf för ett tag, ingen vet ju vad som väntar bakom nästa krök.

    Varma kramar och lycka till, önskar er en supermysig vår och sommar och hoppas att du kikar förbi oss ibland ändå, om du vill och orkar.
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    Lilla Hjärtat skrev 2010-03-13 08:47:35 följande:
    Gomorron. Har ju känt att nåt varit fel ett tag, och nu har jag börjat blöda och har ont.Jag känner igen ett missfall, nu, tyvärr. Tredje gången likadant.Jag lyckas inte ta bort mej från listan, så om nån snäll som är mer koncentrerad än jag kan hjälpa mej kanske?Lycka till alla raringar härinne, jag håller mej nog härifrån ett tag :(
    Näää, usch vad tråkigt, {#lang_emotions_cry}gråter med dig nu! Finns inga ord för såna orättvisor.
    Stora varma kramar till dig och de dina.{#lang_emotions_heart} Lycka till i framtiden och välkommen tillbaka om och när du känner att orken/lusten kommer tillbaks.
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt
    talamod skrev 2010-03-12 23:02:52 följande:
    Smytt: svärmor är ju kriminell! Jag menar vissa saker säger man bara inte! Jag menar bara vanlig grundhyfs gör att man fattar sånt. Är man släkt, nära släkt dessutom så finns inte ord för övertrampen hon gör. Svärfar då? Är han vara tyst? Jag blir så arg å dina vägnar. Om jag hade hennes telnr skulle jag ringa och snacka allvar med dem å dina vägnar. TA INTE ÅT DIG. Hon är uppenbarligen inte rätt funtat.Stå på dig. Undvik dem så mycket du kan du behöver din energi till bebis å familj. Särskilt din bebis just nu. BASTA!Nog med föreläsning.*kramar* 
    Haha, kriminell... ja det kanske inte är så långt ifrån... Fruktansvärt elak tycker jag att hon är iaf, och hon kan ta sina sk-t åsikter å stoppa dem nån annan stans.
    Svärfar är en knepig nöt... riktiga svärfar gick bort för 1,5 år sen - världens underbaraste man - när han var nykter {#lang_emotions_surprised}. Dock var han o svärmor skillda sen 35 år eller nåt sånt så... hon gifte om sig i den vevan när Thomas var ca 10-12 och den relationen fungerade aldrig, säkert av flera orsaker, men i grunden svärmors oförmåga att skapa bra förutsättningar skulle jag säga. Bla försökte hon tvinga T och hans syster att kalla den nya för pappa... Hon ville helt enkelt bara fortsätta kärnfamiljelivet fast med ny pappa, fast den "gamla pappan" fanns kvar.{#lang_emotions_yell}

    Hennes nya är helt ok egentligen, men han är ju sällan med, var här en stund i torsdags, men han hade åkt hem när tjejerna somnat - innan vi kom hem. Jag har pratat lite med honom tidigare då han ringt mig på jobbet för att fråga om de kunde hjälpa oss på nåt vis, och att han ville ha min syn på saker oxå, inte bara det som T säger till svärmor o hon sen snor till ännu värre. (Och när T pratar med sin mor så är han ganska selektiv med hur han lägger fram saker och vad han väljer att berätta... och hon är inte den som ifrågasätter sina söner heller {#lang_emotions_demon} utan förr förvränger och analyserar det tills det blir värre) Och han (den "nya"  har lovat att försöka få svärmor att klippa navelsträngen lite mer... men det var ju innan detta. Är ju inte första gången hon trampat i klaveret och betett sig illa, men det här tog nog priset iaf.

    Jaha, så har jag helt enkelt producerat ett ego inlägg i mastodontformat igen Verkar som jag e rätt bra på det just nu...

    Jaja, kram på er alla underbara, nu ska jag o tjejerna ut i vårsolen och försöka ta oss till en affär - det är ju lördag upplyste 4 åringen mig om nyss
    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
  • Smytt

    Kaakis - fy vad tråkigt! Men skönt att du fortfarande har orken kvar och vill försöka lite till. Hoppas nästa gång är "din"!

    Stor kram


    Olivia -03, Linnea - 05, BF 5/4 2010
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5