Inlägg från: Charlotta66 |Visa alla inlägg
  • Charlotta66

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bossan1967 skrev 2010-02-22 13:44:41 följande:
    Min kropp bara bråkar o luras hela tiden, känner världens grav symtom (precis som mina tidigare grav) Illa mående, har inte haft lust för kaffe på flera dagar o ådriga svullna bröst så jag tog ett test som var neg, ingen mens i sikte usch! Hade ju stark stegring på äl stickorna 6-8 feb så det kunde ju vart nåt trodde jag! Ja e la redan i klimakteriet eller nåt för sur e jag mä! F.låt mitt tråkiga inlägg men trodde faktiskt det skulle bli ett plus för så här känner jag mej aldrig annars blä!!!!
    Känner precis igen mig, så där har jag känt ett par ggr och trott att jag vart gravid. Men icke! Det e nog så att vi känner av PMS mer ju äldre vi blir och det känns ju precis samma som om man hade vart gravid.

    Det finns ju hopp ända fram till mensen kommer, så jag håller tummarna
  • Charlotta66
    Mamsie skrev 2010-02-22 22:32:19 följande:
    Jag bidrar med min 21-åriga dotter...  Eller min mamma för den delen Nu börjar jag fundera på om tokighet är ett allmänt drag på den kvinnliga sidan av min familj?
    Du e för rolig

    Hur går det med din dotter, får du ngn kontakt? Och hur gick det hos din mor häromdagen när ni skulle dit, klarade sig lilleman utan men?
  • Charlotta66

    Bruna flytningar idag, känns ju bättre än röda, men ändå lite konstigt, hoppas inget e på tok...

  • Charlotta66
    Smytt skrev 2010-02-23 16:49:21 följande:
    Brunt är absolut bättre än rött! Men ring in o be att de kollar upp det om du känner dig orolig... lyckades inte riktigt få kläm på vilken v du är i nu, men det var runt 7-8 har jag för mig va... Hade du tid för VUL snart? Håller tummar o tår för att allt går bra. Kram
    Är i v 6 (5+5). Har inte ringt och bokat tid än, tänkte vänta till nästa vecka.
  • Charlotta66
    hopp i livet skrev 2010-02-23 17:50:22 följande:
    Även jag hade bruna flytningar med min första son. De dök upp ungefär när jag egentligen skulle ha haft mens. Jag blödde i början av den här graviditeten också, men med några tidiga mf i bagaget fick jag göra vul, vilket visade att allt var ok trots allt. Hoppas att allt är ok med ditt lilla pyre också!
    Ja, hoppas det, ska avvakta lite och se vad som händer.
  • Charlotta66

    Haha Smytt, du e för rolig

    Försökte citera ditt inlägg med tips på män att undvika, men lyckades inte, fick iaf ett gott skratt

  • Charlotta66
    glimman2012 skrev 2010-02-23 22:06:32 följande:
    Halloj på er!!   Är nervös inför morgondagen... men jag hoppas allt går bra. Återkommer när jag landat hemma igen.... jag hoppas att ni inte spammat tråden allt för mycket innan jag återkommer..... kram allihop....
    Vi vill gärna att du spammar från förlossningen, så ta med datorn

    Stor kram och lycka till {#lang_emotions_baby}
  • Charlotta66

    - 25 och sol, nu måste det bli lite varmare snart!

    Vet ni, jag tycker att jag har tappat mina gravsymtom
    Undrar om det är normalt eller om det är så att detta har stannat av? B-m har tel tid lite senare idag, skulle vilja kolla upp det. Gruvar mig för att ringa och gå dit för att kolla {#lang_emotions_frown}

  • Charlotta66
    hopp i livet skrev 2010-02-24 08:42:50 följande:
    Du har fortfarande inte blödit klart blod? *hoppas* Förstår att du bävar, men det är bra att du kontaktar din bm. Jag håller alla tummar och tår för att allt är ok!
    Tack Hopp
    Nej inget blod, lite bruna flytningar igår. Ja, måste nog ringa och få en tid för kontroll.
  • Charlotta66

    Tack ska ni ha för tips, råd, stöd och exempel, ni e bäst

    Har haft lite körigt med möten idag, men har gått ifrån och ringt till b-m på 2 olika ställen, inget napp idag trots deras telefontider. Får göra ett nytt försök imorgon.

    I morgon är det 6+0 v 7, kanske för tidigt för att se ngt på vul. Men de borde ju ändå kunna kolla upp via ett blodprov att nivån är rätt utifrån den vecka jag är i. Skulle det ha avstannat borde ju nivåerna i kroppen/blodet sjuka, eller?

    Det kanske inte är ngn fara på taket, men tycker iaf att det är lite konstigt att symtomen liksom dalar. Eller så är det så att det är mkt hormoner i början som påverkar en och att kroppen har hunnit ställa in sig mer och att det därför inte märks lika mkt.

    Hoppas iaf att jag får kolla upp det innan helgen.

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5