Inlägg från: rednose |Visa alla inlägg
  • rednose

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Nån som lämnat sin UJ på lagning hos Babyproffsen nån gång? Verkade de ta resonabelt betalt för felet ni lämnade in för och vad var felet i så fall?

  • rednose

    Det är iaf ingen skillnad på USA importerade Mountain Buggys och svensk köpta. konstaterat av reparatören på BabyProffsen. :)


  • rednose
    danosani skrev 2010-05-17 21:54:50 följande:
    Vad är det som skiljer en import från en svensk? Min syster bor i USA och har en dubbel-UJ, hon säger att det bara är att däckventilerna "inte passar" här i Sverige..? Hmm. Men jag har hört att de amerikanska inte är "anpassade för svenskt klimat" eller nåt sånt där? Är helt lost
    haha, hur skulle det då funka att köpa en UJ om man bodde i Chicago eller Minnesota tänkte hon. :) Hela USA är inte california. :)
    Som sagt i tidigare inlägg. Ingen skillnad på 2010 års modell vare sig Duo eller singel. :) Kör på.
  • rednose
    Lilla flodhästen skrev 2010-05-18 21:49:58 följande:
    Är det någon mer än jag som har fått problem att fälla ner suffletten på en Swift 2009 ? Helt plötsligt fastnar suffletten i sitt spår på ena sidan (i uppfällt läge) och man måste hjälpa den ur sitt spår och sen kan den fällas ner..
    borde finnas en särskild tråd för er med swiften kan man tycka. Alla verkar mer eller mindre haft samma problem ju för det där dyker upp alltsom oftast i tråden...
  • rednose

    Wopw, känslostormar eller vad? Klart ni ska stanna kvar om ni vill och som nån sa, jag menade absolut inget illa. (finns viktigare saker att bry sig om...) Men eftersom det verkar vara ett så vanligt problem så... UJ är ju en vagn och Swift en annan. Mountain Buggy däremot är märket. :) Blir ofta lätt så att de frågor som gäller UJ "försvinner" lite i mängden och så får man aldrig svar, rätt o slätt så jag menar. 


    Glad sommardag på er morrhoppor!
  • rednose
    brandynova skrev 2010-05-21 07:20:03 följande:
    Jag måste få veta vad ni tycker om följande: Är det en klok idé att köpa en ny Mountain buggy 2009 för 5500 (både ligg- och sittdel) från UK istället för att lägga samma pengar på nåt annat är hemma?
    Vad är "annat"? Om du ändå ska köpa en vagn låter det ju som ett kalasbra pris.
    Jag köpte vår 2010´a i USA för 5600 och hade lite otur med hur flyget hanterade den när jag åkte hem. Egentligen är det inget "fel" så men man vill ju den ska vara tipptopp och kruxet med att ha köpt den utomlands eller blir ju att man får betala alla reparationer. Inga jättesummor men värt att veta kanske.
  • rednose

    Hola Bonitas!

    Ni som har koll, vilka åkpåsar passar bra till en UJ singel? Finns det något märke som kanske inte ALLA i hela Göteborg har? Kul mönstrade eller så kanske?
    Jag hittade en site där man kunde beställa specialdesignade påsar till Bugaboo. Man kunde välja mellan ca 100 olika tyger och jag har för mig jag har hört innan att Bugaboo-påsarna sitter bra i UJ vagnarna? Nån som vet? 
    Vilken Bugaboovagn ska man i så fall beställa för?

    Tacksam för all hjälp!

    Ps. Nån som använt åkpåsen som sovsäck vid camping? Borde ju funka eller? 

  • rednose
    mamma på vift skrev 2010-08-01 21:07:34 följande:
    Det har kommit en ny Bugaboo åkpåse som passar i alla Buagboo vagnar, den ska även vara lite tjockare och ha dragsko högst upp. Så om jag skulle köpa en bugaboo åkpåse skulle jag köpa den. Annars om du letar begagnat så skulle jag köpa en som passar Bugaboo Cameleon.

    Övriga åkpåsar som finns är ju tex. The Buppa Brand, Elodie, Simpleworld, Buggysnuggle osv.
    Aha! Tack! de passar alltså UJ single?
  • rednose

    Nån som har en idé om vad man kan ta för en UJ 2010 med sittdel, liggdel, UV-skydd, Regskydd till liggdelen, Resväska och pump?

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0