Inlägg från: Olivers Mamma |Visa alla inlägg
  • Olivers  Mamma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    fru Elle skrev 2010-03-13 08:58:51 följande:
    Nu är mountain buggy duo av årets modell beställd . Köper en från USA är ju mycket billigare där. Sen jag började kolla på den modellen har priset blivit 500 kr billigare bara pga att dollarn har blivit billigare. Pappa jobbar i USA nu och han har kollat med flygbolaget och det var inga problem att ta med den på flyget. Sen har jag bett pappa köra den lite i grus och ta bort eventuella lappar. Tackar för alla tips man får här !Har en UJ från 08 som vi har varit mycket nöjda med, hoppas vi blir lika nöjda med denna syskonvagn.Kommer att köpa liggdelen i Sverige eller beställa från mypram.de eller någon annan webbshop. Är det någon speciell ni kan rekommendera? Är det någon skillnad på liggdelen till syskonvagnen från 08, 09 0ch 10?
    vet att barnens hus har sålt nya för 995, kolla med dem om du bor nära
  • Olivers  Mamma
    Aprilia skrev 2010-03-15 10:19:50 följande:
    Ser att det finns flera nya syskonvagnar UJ på blocket årsmodell 2009. Säljer dom ut vagnarna av den modellen någonstans eftersom  2010:an kommer nu????
    pramworld.com
  • Olivers  Mamma
    rednose skrev 2010-03-18 10:15:20 följande:
    tar ju säkert hem själv o säljer svart. :) inte alldeles ovanligt.  Jag gjorde samma förr med handväskor. :)
    Ja säkerligen men ändå det är ju ganska många, att pramworld inte börjar undra och dessutom så tror jag att hon gör en miss i att lägga ut så många samtidigt, jag hade ju inte köpt ngt om det verkar "för bra för att vara sant" man skulle ju lätt kunn ata dem för stöldgods
  • Olivers  Mamma
    rednose skrev 2010-03-19 08:54:43 följande:
    Men varför skulle just Pramworld bry sig, de är väl bara en butik? Privatpersoner FÅR sälja privat, inget konstigt med det så länge man inte säljer piratkopior och då är det ju tillverkaren eller generalagenten som i så fall skulle bry sig...Vagnarna som säljs här är ju äkta.
    vet att vissa återförsäljare som säljer bl. a id smink inte får sälja till sådana som de misstänker köper för att sälja vidare med vinstsyfte.
    Iom att p&t är ganska hårda så skulle man ju inte bli allt för förvånad om även de hade sådana regler
  • Olivers  Mamma
    Aprilia skrev 2010-03-23 09:54:12 följande:
    Det funkade tyvärr inte...Nu såg jag på hemsidan att vagnarna börjar ta slut hos pramworld. Tur jag inte velade ännu längre Ska maila pramworld angående suffletten men antar att jag får bli utan eftersom vagnarna är slut nu :-/
    vart såg du det?
  • Olivers  Mamma
    pluttmaja skrev 2010-03-23 16:47:25 följande:
    Hej på er!! Kan ni hjälpa mig lite..Behöver få tag på en sittdyna av den gamla modellen. alltså inte den med fleece på båda sidorna.Den måste vara svart!!!Vilka hemsidor kan ni rekomendera??? har googlat o letat lite men hittar ingen
    menar du den svarta vändbara?

    den finns väl i de flesta affärerna fortfarande?
  • Olivers  Mamma
    pluttmaja skrev 2010-03-23 19:51:08 följande:
    Menar just den.. Den finns tyvärr inte där jag bor, slutsåld.... Finns alla andra färger men inte svart.
    Bonti.se har
  • Olivers  Mamma

    va konstigt att jag fick upp det,

    ni som vill ha, kolla på storken i göteborg. Jag kan gå förbi där o skicka till er om ni vill, bara ni betalar frakten

  • Olivers  Mamma
    Miss Boring skrev 2010-03-29 09:02:38 följande:
    Hej på er! Har hållit mig lite lugn med vagnar sen jag började jobba igen... MEN nu är min "vagnskarriär" snart slut och jag har fortfarande aldrig ägt en UJ, så tänker nog beställa en från Pramworld. Hoppas ni kan hjälpa mig med några frågor!- Vilka färger håller sig snygga i längden? Min favorit är eg Moss annars, men nu fanns den inte kvar på sidan, innan har den varit lite dyrare också. Funderar på sand eller grå? Eller röd? Känns ju iaf som att många svarta UJ är rätt blekta och även brun tror jag. Hur klarar sig röd, grå och sand? Är de svårt att få ljusa färger rena emellanåt?1. Frakten är 26 pund verkar det som? Kan man få med nåt regnskydd eller bumperbar för samma porto tro?2. Läste något inlägg ovan: har jag alltså ingen garanti på vagnen om jag köper den via ett annat land?3. Annat att tänka på? Gillar ni UJ till en normalstor 2-åring?4. Vagnen borde vara säljbar sen antar jag?Jättetacksam för svar och tips. Ska nog beställa en idag OM jag kan bestämma färg :-O
    Jag hade nog köpt en grå... eller vänta lite, det har jag ju redan gjort
    Vet inte hur den håller mot solblekning men den är nog mer smutsvänlig.
    Regnskydd ingår när du beställer och köper du till bumperbar så kan de knö ner den i samma paket och då slipper du ytterligare en frakt.
    Me löööv uj, min son är snart 3 och ganska stor så han hpller på att växa ur sin men det är den enda som passar hans size som är bekväm o köra o som han själv inte får whiplashskador av.
    andrahandsvärdet är ju helt ok, speciellt om man beställt från pramworld
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0