Inlägg från: prinsessan 13 april |Visa alla inlägg
  • prinsessan 13 april

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Måste bara berätta lite mera om Knodd. Köpte en swift där i sep-09. Men så fattades den lilla väskan som ska sitta på varukorgen baktill mellan hjulen...jag påpekade detta och de sa att de skulle kolla med leverantören...många turer fram och tillbaka å så i början av feb i år ringer de och säger att nu har det ÄNTLIGEN hört av leverantören de (Knodd) har tidigare påstått att de bara inte gick att få ett svar från leverantören. I alla fall gick det absolut inte att få någon väska för den tillverkas inte längre. Jaha...med allt strul och den långa tiden...alltså jag blev skitsur. Mailade till Knodd och ville ha någon kompensation i alla fall. Inget svar, några dagar senare inser jag att konkursen är ett faktum! 
    På vinst eller förlust så vänder jag mig till leverantören i Sverige Worldwise. Nästan genast får jag svar tillbaka. De har ALDRIG fått förfrågan av Knodd om väskan och de har haft massor med problem med Knodd som ej betalat sina räkningar i tid mm mm. Här har jag alltså i ca 5 månader trott att Knodd faktiskt kollat med leverantören men de har de inte alls. Hur vet jag nu att detta stämmer....jo väskan skickades till mig av leverantören i ett huj direkt efter jag bara skickat kopia på kvittot från Knodd.
    Tänk vad besviken jag är på de som jobbade på Knodd som under hela 5 månader stod och ljög för mig. Är man verkligen så slipad och ointresserad av sina kunder.
    Fy sjutton!

    Vet att flera här har handlat på Knodd också...så lite inte på vad det sagt!

  • prinsessan 13 april
    anette 81 skrev 2010-03-23 11:39:42 följande:
    så det funkar bara på 2010 modellen?
    Nä det går med duo liggdelen på swiften också enligt uppgift och även på 2009
  • prinsessan 13 april
    Olivers Mamma skrev 2010-03-23 19:53:07 följande:
    Bonti.se har
    Sist jag hörde hade de inte det för jag fick tag på den sista och den var röd... Hade också velat ha svart
  • prinsessan 13 april
    pluttmaja skrev 2010-03-24 21:19:08 följande:
    Tack snälla för erbjudandet!!!Men jag säger bara så här: Skicka aldrig en ointresserad "blind" sambo för att leta efter en dyna.Jag körde själv till babyproffsen idag o vad låg där fint i hyllan??!! Jo två st svarta sittdynor av den gamla modellen.Så idag blev jag med dyna
    Å vilken affär? Är det i stockholmsområdet?
  • prinsessan 13 april
    mina2små skrev 2010-03-26 09:57:46 följande:
    Jo jag såg det nu när jag tittade igenom tråden. tack! Är det någon som beställt en duo av 2010 års modell därifrån?
    De får inte sälja 2010 och skicka till Sverige det har nya ägaren P&T bestämt
  • prinsessan 13 april
    Mrs Cykel skrev 2010-04-24 20:54:10 följande:
    Jag slinker in och ställer en fråga till er:Är det fler Swift-ägare (modell 2009) än jag som får punktering hela tiden? Fem gånger på ett år - blir galen! Jag bor visserligen i stad (Sthlm), men tycker inte att jag är oaktsam. Däcken lär väl klara av vanlig användning? Nyligen beställde jag en UJ dubbelvagn (modell 2010) eftersom vi väntar tillökning, men nu börjar jag bli kluven om jag vill ha en till vagn med sådana lufthjul. Har inte tid att springa och få dem lagade hela tiden... Har försökt beställa ett extradäck till min Swift, men det tar visst 100 år att få hem ett.Någon som upplevt problem med däcken??
    Vi har också haft problem. Köpte nya däck men UJ's egna var inte att tänka på Quinny har samma dimension som Uj Swift och de är lätta att få tag på. Har nu ett ärende oss importören för jag anser att detta är en garantisak då våra gummidäck gick sönder i själva spåren och vi har aldrig lastat tungt eller på annat sätt orsakat detta. Det verkar dock ta evigheter att få svar från Worldwise.
  • prinsessan 13 april

    Hon som syr suffletter syr väl bara till Bugaboo har jag för mig. Mamma på vift heter hon. Finns det någon som syr till Uj så är jag grymt intresserad också. Jag har mönster till dynan men skulle gärna vilja sy matchande sufflett.

  • prinsessan 13 april
    Olivers Mamma skrev 2010-05-11 18:40:35 följande:
    Nån som vet vart man kan få tag i en svart vändbar sittdyna?One tree hill original vill jag ha
    Den nya eller gamla modellen?
  • prinsessan 13 april

    Jag letade runt för några veckor sen men fick bara tag på en röd för övrigt den sista gamla modellen de hade kvar på Bonti i Stockholm. Har för mig att någon här hade hittat svarta på Babyproffsen i Jönköping...

  • prinsessan 13 april

    Måste få fråga lite här....Är det svårt att sälja en SWIFT? Funderar på att sälja vår -09 och köpa en Maclaren paraply då vår dotter inte längre vill åka vagn.... Någon som kan tipsa vad man kan ta för den?

  • prinsessan 13 april
    rednose skrev 2011-01-14 14:50:09 följande:
    lillapsyr.blogspot.com/2010/03/monster-till-d...

    Här kommer en länk till ett mönster som tydligen ska funka, enligt kompisen som sytt utifrån det. 
    hängde förut här i tråden och det är jag som har lagt ut mönstret på min syblogg-
    Så att ni diskuterade vad man skulle ha emellan. Jag har köpt skumgummi 1,5 cm tjockt på en skumgummibutik på Odengatan. 1,5 cm tjockt funkar jättebra men tyvärr så blev min dyna förstörd i tyget....dottern kissade på dynan och vid tvätt blev tyget förstört i färgen. Ska göra en ny dyna så snart jag får tid. Ett tips när man syr ihop dynan med skumgummit -använd spraylim - då drar sig inte tyget. Lycka till
  • prinsessan 13 april
    September09 skrev 2011-01-14 21:27:09 följande:
    Jag har också sytt dynan. Finns nog bilder i min profil om jag inte minns fel.... Använde gubbens gamla Levis jeans till ena Sudan och svart, slittåligt tyg till andra sidan. Lite pilligt är det, speciellt att få till kantbanden och hålen för sele... Men tillslut så!
    Grymt fint med Jeans gillade speciellt "lapptekniken" med flera tvättar på Jeansen.... Det får det bli till nästa dyna ska inte vara något problem att tvätta.
    Tack
  • prinsessan 13 april
    Duntoffla skrev 2011-04-22 09:55:05 följande:
    Är det någon som vet var man kan få tag i mönster till en sittdyna passande UJ/Bugga? Sufflamönster har jag men sittdyna äger jag ingen jag kan kopiera. Vill ju liksom inte köpa en bugga/UJ-dyna för 600 spänn för att sy en annan dyna  Är för kass på att sy för att mäta och greja också Skäms
    Jag har "mönster" i min blogg
    lillapsyr.blogspot.com/2010/03/monster-till-dyna-som-passar-uj.html
  • prinsessan 13 april

    Jag hade tur istället 2010 beställde jag en rea swift 2009 modellen fast jag redan hade en. Dvs jag hade en 2009 men eftersom vintern 2009 var som den var i Stockholm så blev vagnen ganska sliten och upp och ner på bussar så jag ville ha en likadan fast ny. Sagt och gjort beställde en ny och fick den. Sen öppnade vi inte lådan förrän 3 veckor senare när vi sålt vår gamla (fick för övrigt mer än jag betalade för den nya) och till vår förvåning det var 2010 modellen med nya suffletten och hjulen utan utstickande navet. Meddelade Pramworld och de sa att vi kunde behålla den eftersom de gjort fel. Betalade alltså 300 pund för en 2010 - Toppen. Jag tycker 2010 är mycket bättre 2009 men en sak är sämre ventilerna på hjulslangarna är inte vinklade som 2009 och tidigare - Alltså pumpa hjulen på 2010 är meckigt då man måste ta bort hjulen och det gör man kanske bara hemma.
    Oj det blev långt!! 

  • prinsessan 13 april

    Vi går mycket i stan och glas kan vara svårt att undvika. Vi har haft 3 punka varav 1 på 2010 modellen. 
     

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0