Inlägg från: Dee Why |Visa alla inlägg
  • Dee Why

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Nu håller jag på och skickar irriterande mail till Pramworld.
    Jag beställde en dou med ligginsats som har kommit med frid och fröjd. Jag beställde dessutom en mörkbrun (trä) "Moses Basket" (sovkorg) med ben i mörkbrunt trä. Benen kom tillsammans med vagnen och nu har jag fått veta att korgen är försenad och kommer inte till PW förrän i slutet av Mars. Jag är beräknad till början av april och vågar inte vänta så länge eftersom risken är stor att det blir ytterligare förseningar...
    De erbjuder att skicka en korg i ljust trä vilket är ok för mig, men då vill jag naturligtvis ha benen i samma färg och inte de mörkbruna som jag redan fått.
    Jag bad dem betala portot tillbaka, men det kommer de inte att göra. Då har jag nu bett dem skicka nya ben i rätt färg utan att jag ska betala för dem (man betalar korgen och benen separat).
    Är jag bråkig och borde betala för de ljusa benen?????
    Varför skickade de benen innan korgen??? PUCKON!!

  • Dee Why

    Nu har jag fått svar att jag får betala för de ljusa benen...

  • Dee Why
    rednose skrev 2010-02-24 15:31:58 följande:
    tja... du får ju korg med ben i alla fall. :) Tänk på de som inte har ben liksom. ;) Skoja bara men klart man ska säga ifrån. Givet. Verkar ju ändå logiskt att de vill ha pröjs för benen. Kolla bara vad frakten varit för första försändelsen UTAN ben, så du inte betalar för den extra kostnaden oxå... 
    Jag tycker ändå att de borde på något sätt kompensera eftersom jag har betalat och allt var klart. De borde ju sagt till redan vid beställningen att korgen inte fanns inne. OCH väntat med att skicka benen tillsammans med korgen...
    Jaja, det verkar som jag får köpa extra ben, så om nån är intresserad av att köpa en en ställning i mörkt trä av mig får ni höra av er
  • Dee Why

    Det är ju som att de skickar liggdelen till en UJ i en färg och sedan 1 vecka senare berättar att själva vagnen inte finns i samma färg. Och det ska man som köpare själv stå för och skylla sig själv att man inte kollade upp i förväg???
    Jag räknar med att en butik vid beställningstillfället berättar vad som gäller så får man ta ställning till hur man vill göra INNAN de skickar ena delen och kräver att man får betala för dubbla varor.
    MEn det är ju jag det Och irriterad och arg är jag också...

  • Dee Why
    Olivers Mamma skrev 2010-02-24 16:56:31 följande:
    Fast om en beställningsvara inte kommer inom en viss tid så får man ju häva köpet, (så är det ju i sverige iaf) och det är ju fel att inte informera om att den inte kommer in i tid. Tycker jag iaf.
    Håller med dig! men Svergie är ju säkert inte samma som England i det fallet...
  • Dee Why
    Joddan skrev 2010-02-24 18:33:38 följande:
    Vad tråkigt för dig! Nu har de skickat min vagn! Gick asfort ju!
    Kul för dig
    Min vagn kom också fort, men inte resten...
  • Dee Why

    Min senaste fråga till dem var om de kan garantera att korgen kommer i slutet av mars, men det har de inte svarat på.... Om jag får korgen då är det ok, men jag är rädd att det blir ytterligare förseningar... Vill ju ha den när lillebror/syster kommer.

  • Dee Why
    prinsessan 13 april skrev 2010-02-27 00:00:57 följande:
    Förlåt för sent svar...På Bonti himla gulliga de är där!
    Har glömt vad jag frågade efter!!! Kan du påminna mig så jag slipper läsa igenom halva tråden
  • Dee Why
    prinsessan 13 april skrev 2010-02-27 20:09:54 följande:
    Tror du frågade om var jag hittade 2009 års sittdynan och det var på Bonti...det var sä snälla att jag fick byta min 2010 som hade fleece på båda sidorna
    Ja just det, så var det!! Tack!!
  • Dee Why

    Är det någon som vet om 10-gruppens XL väska/skötväska funkar på UJ duon? Alltså om axelremmen går att få så pass lång att den går över hela "styret"/handtaget?

  • Dee Why
    Dee Why skrev 2010-03-05 19:47:44 följande:
    Är det någon som vet om 10-gruppens XL väska/skötväska funkar på UJ duon? Alltså om axelremmen går att få så pass lång att den går över hela "styret"/handtaget?
    Ingen som vet?
    Ni med UJ duo, vad har ni för skötväska?
  • Dee Why

    Nu har jag köpt 10 gruppens skötväska, funkade perfekt till duon

    En annan fråga: Någon som har Addstrollers sittdynor till duon? Funkar dom bra?

  • Dee Why
    prinsessan 13 april skrev 2010-03-09 13:28:02 följande:
    Nu har jag lagt upp en skiss i min blogg om ni vill se måtten på en dyna som passar både swift och UJ single. Har för mig att någon frågade om den verkligen funkade för Swift och det funkar toppen.lillapsyr.blogspot.com/
    Vad du är duktig!! Fina kläder ii din blogg!! Önskar jag var lite händig.
  • Dee Why

    Hur funkar det med bumperbar till en duo där man har liggdel på ena sidan??

  • Dee Why

    Hej!
    Jag har rent spontant beställt en Swift från pw efter att testat den lite snabbt på babyland. Nu vill jag kolla med er "experter" om den är så bra som jag inbillar mig??
    Den kändes så himla smidig att köra! Hoppas att nån köper vår gamla vagn snart!!! Annars blir maken galen på mig

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0