Inlägg från: Dee Why |Visa alla inlägg
  • Dee Why

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Tjejen79 skrev 2010-02-13 18:56:14 följande:
    Nån som vet va klädsel inkl. sufflet heter på engelska? Försöker hittat nån webshop i USA som har... Tänkte maila nån å fråga oxå.
    Sufflett heter hood.
  • Dee Why
    TvåTrollsMamma skrev 2010-02-15 18:14:51 följande:
    Säljer babyland? är det inte det som finns i barkaby?
    Ja, Babyland finns bl a  i Barkarby
  • Dee Why
    marru82 skrev 2010-02-16 20:03:59 följande:
    Kolla Elodie details! Dom har åkpåsar och filtar som heter Retro Revolutions. Passar så fint till en moss-vagn
    Var köper man dem billigast?
  • Dee Why

    Har idag fått min duo från England
    MEN, jag har ett problem! Jag ska pumpa däcken med den medföljande pumpen, men det är som att någon del saknas, för pumpen passar ju inte alls till ventilen. Har letat som en galning efter denna del som kan tänkas saknas, men hittar ingenting.
    Inte hjälpte det heller att läsa instruktionsboken...
    Kan någon hjälpa mig???

  • Dee Why
    Dee Why skrev 2010-02-17 16:02:08 följande:
    Har idag fått min duo från England MEN, jag har ett problem! Jag ska pumpa däcken med den medföljande pumpen, men det är som att någon del saknas, för pumpen passar ju inte alls till ventilen. Har letat som en galning efter denna del som kan tänkas saknas, men hittar ingenting.Inte hjälpte det heller att läsa instruktionsboken...Kan någon hjälpa mig???
    Nu har jag hittat den 
  • Dee Why

    Jag har 2 frågor:

    1. Var hittar jag snygga sittdynor som passar till mossgreen.

    2. Nu ligger liggdelen till min duo på vinden i väntan på att bebisen ska anlända, så jag kan inte undersöka själv just nu. Frågan är om man kan lägga i en lift så man lätt tar med sig den lilla/lille utan att lyfta ur? Hur har ni andra gjort?

  • Dee Why
    Dee Why skrev 2010-02-19 09:22:11 följande:
    Jag har 2 frågor:1. Var hittar jag snygga sittdynor som passar till mossgreen.2. Nu ligger liggdelen till min duo på vinden i väntan på att bebisen ska anlända, så jag kan inte undersöka själv just nu. Frågan är om man kan lägga i en lift så man lätt tar med sig den lilla/lille utan att lyfta ur? Hur har ni andra gjort?
    Jag puffar min fråga.

    Hörde med babyland som sa att man lätt kan ta av liggdelen från chassit och bära bebisen i den.
    Vi är mitt i en flytt och liggdelen ligger på vinden bland allt bråte just nu, så jag kan inte undersöka saken för tillfället
    Vagnen (en duo) står däremot mitt i vardagsrummet och glänser
    Funderade på en lift i liggdelen, men den är ju så liten på duon.

    Erfarenheter??
  • Dee Why
    Micjah skrev 2010-02-20 19:34:21 följande:
    Att få ner en lift i liggdelen till duon och sen få plats med en bebis i funkar nog inte tyvärr..men liggdelen tar man av snabbt och smidigt, så det funkar utmärkt att flytta runt bebisen i den.
    Åh, tack för svaret! Det var som jag misstänkte då
  • Dee Why
    Clee skrev 2010-02-20 22:36:04 följande:
    Jag svarade ovan att någon tipsat om Phil & Teds mjukliftar till Vibe och Sport men det svaret dög kanske inte? Jag fick det tipset när det gällde tvillingdelen, två stycken mjukliftar i alltså, har svårt att se att det skulle vara så stor skillnad i en enkeldel för duon men å andra sidan har jag ju inte provat själv.
    Sorry
    Jag hade precis varit på babyland och hört att man lätt tar av liggdelen och kände att det var ett bättre alternativ. Tack ändå för tipset
  • Dee Why
    prinsessan 13 april skrev 2010-02-23 21:18:47 följande:
    Har ni sett att de gjort om sittdynan!Fram till 2009 hade de bomull (frotte) på ena sidan och fleece på andra. Från 2010 är det fleece på båda sidorna + på 2010 har man även tagit bort den lilla del med plastskydd nertill. Jag fick tag på en 2009 för jag gillar att det är bomull på sommaren å sen att man kan vända till fleece när det blir kallare!
    Var hittade du den??
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0