Inlägg från: pepparkaka året om |Visa alla inlägg
  • pepparkaka året om

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Går det verkligen inte att ha en singelliggdel till en duo? Hittar så många i den färgen jag vill ha till singel men inte til duo. :(

  • pepparkaka året om
    Micjah skrev 2010-02-11 22:40:17 följande:
    Någon som har beige UJ? Har beställt en brun dubbel, men leveransdatum skjuts fram hela tiden, så nu är jag less...funderar på att byta till annan färg, men vet inte vilken. Velar mellan plum, sand och moss.. Vill egentligen ha svart,men den är ju inte på rea Någon som har egentagna bilder på ovanstående färger?
    Har du beställt från pramworld? När gjorde du det isåfall? Beställde förra måndagen och fick veta att leveransen var försenad men att de skulle få in den nu i dagarna och skicka så snabbt det gick (brun duo 09).
  • pepparkaka året om
    Micjah skrev 2010-02-12 08:49:00 följande:
    Jag beställde från dom för typ 1,5 vecka sen.. dom skulle fått leverans i slutet på förra veckan, absolut senast denna veckan, men när jag mailade i onsdags, skulle vagnarna komma i slutet på denna, eller senarst i början på nästa. Känns som ett mönster Hoppas verkligen att dom får lev snart så jag får vagnen!! Om jag nu inte byter..
    Blir ju lite orolig! Trodde att vagnen skulle komma inom en vecka, men nu sitter man här o väntar o väntar o kan inget göra. Hmnn.. inte kul!
  • pepparkaka året om

    Tjohej!

    Skulle någon kunna hjälpa oss..?

    Vi köpte en begagnad liggdel igår från 2006, men det fanns ingen bruksanvisning. Det jag skulle vilja veta är om det går att plocka isär den för att tvätta allt tyg? Vågar inte börja prova själv ifall den går sönder då. Hur mkt tvättar man den i i så fall?

    Är tacksam för svar

  • pepparkaka året om
    Micjah skrev 2010-02-14 13:21:37 följande:
    Absolut, det går att tvätta klädseln i 30grader. Bara att skruva bort alla skruvar (men håll koll vilka som sitter var!!) och ta av tyget och in i maskin. Sufletten ska dock inte tvättas i maskin..det gjorde en vän och det blev inge bra
    Åh tack!
  • pepparkaka året om

    Hallo alla ni som har beställt via pramworld. När ni fick dhl koden, kunde ni kolla vagnen direkt? Fick mail i tisdags men det står fortfarande "no details avalible". Vet inte om jag gör fel för att kolla...?

  • pepparkaka året om

    Pratade med DHL här i sverige och de sa att den inte var registrerad än. :( Mailade till pramworld för att höra varför men har inte fått svar än. Fick mailet i tisdags, beställde vagnen för 2 1/2 vecka sen...

  • pepparkaka året om

    Beställde vår duo från pramworld den 1 feb, har fortfarande inte fått den pga alla möjliga olika förseningar. Tråkigt och är besviken! Senast jag hörde något så skulle den skickas i slutet på förra (!) veckan men den finns fortfarande inte registrerad hos dhl, dvs inte skickad. :(

  • pepparkaka året om

    Det är jag som har mailat till dem flera gånger (för att ordern inte verkat framskridit som den ska) och varje gång har det varit något! Allt från slut på lagret till nu senast att det var fel på sändningen via dhl. Fine fine, men seriöst, det känns som en evighet med massa ursäkter bara. Visserligen är de trevliga o så i mailen, men jag har ju fortfarande inte vagnen här och är gravid hormonellt arg... Arghh!! haha

  • pepparkaka året om

    Ett tips!!
    Ni som ska beställa från pramworld, kolla med dem först ifall vagnen finns på lager! Annars vet man aldrig hur lång tid det tar!

    Jag fick ännu ett nytt besked idag, nu visar det sig att trots att jag fått dhl nr och flera mail om att vagnen är på väg till mig vilken dag som helst så har de tydligen inte fått den från lagret ännu! Det ska komma in på torsdag enligt det sista budet och sedan skickas hit.

  • pepparkaka året om
    Joddan skrev 2010-02-23 22:23:49 följande:
    Puffar för min fråga!? Hur lång tid har det tagit för er som på senaste tiden köpt vagn på PW??? Tänk om de dröjer måååånader innan min kommer
    Jag beställde den 1 feb och har fortfarande inte fått den. En brun duo. :(
  • pepparkaka året om
    AochJsMamma skrev 2010-03-01 10:06:21 följande:
    nej, funkar hur smidigt som helst..MEn du måste ändra land! det glömde jag o så stod det hela tiden att den var i Manchester..
    Då är det mao något som inte stämmer med mitt id nummer för jag ändrar land och har tom sökt på svenska dhl:s sida men det finns ingen info. Hmnn...
  • pepparkaka året om

    Mailade pramworld och fick det nya id nummret, hade alltså ändrats så jag var inte helt ute och cyklade. Vagnen är i danmark nu. Tjohoo! Snart sverige, snart hos mig! :)

  • pepparkaka året om
    Joddan skrev 2010-03-02 00:33:57 följande:
    Jag är SÅÅÅÅÅ arg på DHL!!! Jag har ringt hela förra veckan om min vagn, och heeeeela dagen i dag. De lovade i morse att den skulle levereras mellan 10-13. Jag satt hemma och väntade och väntade och väntade... Så blev klockan 15! Jag ringde igen, och de sa att den var i en av bilarna men att de kan dröja fram till klockan 17... och jag satt hemma... och väntade! OCH TROR NI DET KOM NÅGON!?!? NÄÄÄÄ... De hade åkt in till centret igen med min fina fina Swift som jag har längtat efter så mkt! Så imorgon klockan 7 när de öppnar ska de få höra! De får komma hit på sturt så jag hinner pimpa den lite innan sonens 1-års kalas!
    Tråkigt! Man ser ju så mycket fram emot leveransen!
  • pepparkaka året om
    Dofsing skrev 2010-03-03 15:09:44 följande:
    Jag skulle behöva lite experthjälp! Vi skulle behöva pumpa däcken på vår Urban Jungle men jag kan inte förstå hur det ska gå till. Vi har fått en pump till vagnen men jag tycker inte att den passar utan det verkar som att det saknas ett munstycke. Är det någon som har erfarenhet av att pumpa däcken? Hur ser er pump ut? Ni som nyligen fått era vagnar ingick där en pump? Hur såg den ut?
    I ena sidan av pumpen finns en liten mutteraktig sak som man kan dra ut och sedan fästa på däcken. :)
  • pepparkaka året om
    Dofsing skrev 2010-03-03 16:35:29 följande:
    Ok, då får jag kolla pumpen när jag kommer hem. Är lite orolig att min dotter har lekt med den och att den har trillat av. Är den stor eller är det en liten sak som man drar ut?
    Det går inte att dra ut något annat från den sidan (inte den sidan som man sätter in i däcket och pumpar). Det är som en liten förlängningssladd. Tror att du förstår om den nu inte har kommit bort! :)
  • pepparkaka året om

    Fick den fin fina vagnen igår!
    Vi testade den på kvällen och ve o fasa, safety strapen som sitter på handtaget släpper öglan som man har runt handen! Detta utan att vi har gjort några som helt snabba eller hårda ryck. Min man tar av den och rycker lite i den så lossnar även öglan som man har runt handtaget. *fattar inget* Skall den inte hålla ifall man är ute och går som en ordentlig säkerhetsrem??
    Mailade till pramworld.

    Är det någon annan som varit med om detta? Är djupt tacksam att det inte var i en situation som kunde ha slutat illa!

  • pepparkaka året om
    scibban skrev 2010-03-05 09:38:15 följande:
    Hej! Har inte läst igenom tråden så svaret finns kanske redan.. Ställer frågan ändå =) Vi köpte vår UJ Singel på Babyland 2008. Nu behöver vi en UJ Syskonvagn. Var säljs vagnarna nu? Tack på förhand!
    Vi är ett helt gäng här nu skulle jag tro som har beställt duo 09 från pramworld i england. Finns till mycket bra pris! Vi köpte en brun (utan liggdel, den köpte vi beg här i sverige) och priset med frakt landade på 5000kr!
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0