Inlägg från: rednose |Visa alla inlägg
  • rednose

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Hur funkar storm och uvskydden på duovagnarna? Ser aldrig nån använda dem? Menar alltså när man har ligg och sittdel monterade samtidigt.

  • rednose

    Va bra!

    Jag har den nya Terrainen och har UVskydd på den. Tycker det är helt fantastiskt bra. Funkar ju även som insektsnät utan glipor osv. :)

  • rednose

    Lycklig77- duon finns bara som UJ. Terrain finns bara som singelvagn tyvärr.

  • rednose

    Londonvibes - den Terrain du tänker på ser inte ut som dagens alls så den varianten finns inte som duo, nej. Det verkar oklart om den kommer som duo oxå.

  • rednose

    Det är en vagn som slutade tillverkas för länge sen. inte så aktuell alltså och finns inte i dagens sortiment. Det är inte samma vagn alls om du tar dig tid o läser specifikationerna som jag la in. Dagens Terrain har funktioner ingen annan vagn från tillverkaren har eller haft.

  • rednose

    Hmm, lite info som känns aktuell.

    Företaget som tillverkar Urban, Terrain, Swift och +One heter alltså Mountain Buggy.
    De i sin tur ägs av Phil & Teds.

    Tidigare hette ägaren/tillverkaren One Tree Hill och modellen Urban Jungle (kan tex ses på loggan på de gamla vagnarna där det står Urban Jungle istället för Mountain Buggy som nu.

    På de nya vagnarna finns modellnamnet på suffletten.

    Terrain är följaktligen en ny modell från Mountain Buggy. +One är dera nya dubbelvagn där barnen siller i fil.

    :) 

  • rednose

    Tog fög givet att frågeställningen gällde de vagnas som nu finns i butikerna eftersom frågeställaren inte verkade så hemma på Mountain Buggys vagnar. 
    Känns som att vi som hänger här är lite väl inbitna som börjar dra upp gamla modeller som inte tillverkas längre. Den gamla Terrainen liknar ju inte den nya på många sätt alls. :) 

  • rednose
    Peak skrev 2011-06-14 17:59:41 följande:
    nån som har en bra bild på en UJ med bilbarnstol på chassit?
    Googlar ihjäl mig men hittar ingen bild där man ser bra tycker jag!?

    Har haft en Quinny som man kunde fästa en Maxi cosi cabrio på väldigt enkelt, är det lika enkelt på en UJ?
    mountainbuggy.com/en/accessories/travel-systems
  • rednose
    Mille11 skrev 2011-07-23 07:51:37 följande:
    Hallå igen...
    Tänkte fråga hur ni gör på vintern? Tänker ju som sagt köpa en Swift. Vilken åkpåse är bäst? Hur "bäddar" ni? Min kille kommer ju bli ett år i februari så han kommer antagligen åka mycket vagn i vinter.. :)
    Finns det roliga dynor att köpa någonstans? Kan väl vara bra till hösten med en extra dyna i eller..?
    tips, gör en egen "dyna" av ostoppat fårskinn. jätteskönt blir aldrig kallt och håller sedan svalt till sommaren. :)
    Vi kör det och en tunnare åkpåse, alltså inte typ Elodie Details eller så, blir alldeles för varmt tycker vi. 
    Vår tjej har när det är snorkallt alltid ull eller silkeställ på sig oxå, andas riktigt bra och med en tjockisoverall kan hon röra sig fritt samtidigt som hon hålls varm o glad. :) Tips oxå, köp ullsockar i friluftsbutik. 
  • rednose

    Nån som har en direktlänk till en lika bra tråd fast för en bättre vagn som BabyJogger City Select?

    Sjukt trött på Mountain Buggy nu. Alla har dem ju! Tröööök! 

  • rednose
    jean1 skrev 2011-12-06 18:17:23 följande:
    Vi har en dotter som blir två nu i december och i april kommer ett syskon om allt går bra. Vi funderar på en Urban Jungle Duo eller Duet. Någon som har matnyttiga åsikter i frågan ;-.)?
    funderade oxå på dem men insåg snabbt att vi inte komemr kunna gå in i en endaste butik, än mindre komma på bussen om vi vill det, så det sket sig för UJ denna gången oxå. :)
    Blir antingen en PT eller en BabyJogger.
    Undrade just om någon testat +One men ingen verkar svarat än... 
  • rednose

    Ok det kan är mest för att den ser ut som ett stort jäkla rymdskepp då. Haha!
    Mountain Buggy känns så jäkla överreklamerat dock. Jag har haft en UJ och har en Terrain men den enda som är bättre än andra vagnar är Terrainen så en dubbel UJ går fetbort.
    Dessutom inte kul att ha samma vagn som hela fantasilösa Göteborg. Lite trist liksom men så är det ju med vilken UJ som helst. Överhypad till max.

  • rednose
    AochJsMamma skrev 2011-12-08 19:17:43 följande:
    Ok, bara att inse att det inte går att dra på det längre, måste ta bort liggdelen nu.. Gillar dock inte tanken på att ha min 6 månaders frånvänd/ framåtväbd redan, men ska ge det en chans, annars säljer jag den. Min fråga är hur ni med bebisar har gjort, har ni bara lagt bebisen i åkpåsen eller spännt fast med selet? Storebror var ca ett år när han vi köpte vår första UJ o då känns de mer stadiga.

    Undrar även vad ni tycker jag ska ta för liggdelarna? En till singeln, en till duon. Bägge svarta, bägge i nyskick ( köpta i april 2011).
    Min dotter vägrade ligga mer då hon var nästan 6 månader. Väldigt nyfiken och självständig liten pryl som vi då satte på selen medans hon halvlåg eller satt men även då hon låg plant och sov. Vi har alltid på henne selen. Man är ju rädd om tokan. :)
  • rednose

    Hej tjejer!

    Verkar som att vi nog vill ha en UJ dubbel i alla fall och jag tänkte att nån "specialist" här inne kunde förklara skillnaden på nya och gamla duon som tydligen ska finnas.
    Hur länge har ni som haft dessa vagnar kunnat använda liggdelen?
    hade singeln till dottern och fick vända henne framåt strax innan hon fyllde 6 månader. dubbelliggdelarna är ju sjukt mycket mindre... 

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0