Inlägg från: Elis är min kärlek |Visa alla inlägg
  • Elis är min kärlek

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Vi har tänkt att köpa en UJ i USA. Svärföräldrarna ska dit. Nu när vi ringer till de olika butikerna som har sålt UJ tidigare i Miami säger de att de nu har avbrutit sammarbetet med huvudleverantören i Californien.

    Nu till min fråga (om någon vet) Kan jag beställa en vagn från ex New York och få den skickad till lägenheten i Miami?? Jag vill ju säkert veta att den kommer fram i tid så att de inte hinner åka hem innan.

    Jag vill så himla gärna ha en vagn.. hur ska jag gå tillväga? Någon som köpt från USA??

  • Elis är min kärlek

    Yes, nu är min vagn beställd och kommer att levereras till Miami. 4735kr istället för 8590kr.. Känns ju ganska bra! 

  • Elis är min kärlek

    Minegnasaga: Ja det känns ju nästan som att man vunnit en massa pengar! Jag blev riktigt sugen pa att åka till USA bara för att handla billigt. En Kitchenaid tex kostar 1400kr!!!!!!! Helt galet billigt! Det blev en helt vanlig svart UJ 2010. Jag tycker bara att den bruna är fin också men tänkte att svart var mest praktiskt. Vi hade en Mountain Terrain -05 men den är så ful nu så den vill jag inte ha. Ska försöka sälja den billigt.

  • Elis är min kärlek
    September09 skrev 2010-02-14 13:11:01 följande:
    VArt hittar du en KitchenAid för 1400 ?? Sist jag klollade låg de med euopeisk kontakt på 2400:-....billigt ändå Vår USA vagn är på väg hem nu. Levererades som den skulle till hotellet. De mailade namn på den som tagit emot den så vi fått följa den hela vägen över Manhattan Nu ska den bara ut och flyga och landar på onsdag.....Återstår och se om den kommer fram som den ska!
    Jag hittade en vit på amazon. Men nu när jag räknade igen blev det ungefär 1500kr.. riktigt billigt ändå!
  • Elis är min kärlek

    Ni kanske är många här som redan vet men jag vill bara berätta om mitt köp. Har köpt en UJ nu från Mountainbuggystroller, USA. Beställde den igår kväll och den ska bli levererad nu på fredag med FedEx till en lgh i Miami. Jäklans vad härligt att köpa fina grejer "billigt".. jag sparade ju iallafall 3000kr på att handla i USA.

    Vad har ni som köpt från andra sidor i Europa fått betala för era vagnar? Skulle gärna vilja jämföra priserna vad gäller singelvagnen 2010.

  • Elis är min kärlek
    Olivers Mamma skrev 2010-02-17 18:38:56 följande:
    Åh så kul att du gjort ett sådant fynd Vilken färg blev det? (minns inte)Vad ska du ha för tillbehör?
    Ja det känns hur bra som helst! Det blev en helt vanlig svart.. jag är färgglad sa att det räcker och blir över ;) Jag köpte faktiskt inga tillbehör.. gud, har jag inte ens tänkt pa. Vad finns det, vad skulle du köpt??
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0