Inlägg från: ChristineK |Visa alla inlägg
  • ChristineK

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Hej hej!
    Jag har köpt en begagnad UJ (förra våren) som jag tror är en -07 men kommer ej ihåg om den är en 07:a eller 08:a. Hur kan man se skillnaden på dom? Min är i färgen chocolate och har "prickar" på suffletten. Handtaget är justerbart. Snälla är det någon som kan hjälpa mig?


    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK
    TildePetra skrev 2010-01-24 11:02:05 följande:
    Har nyligen beställd där ifrån och är jättenöjd. Snabba var de också och har man frågor och mailar de får man svar senast dagen efter. Väldigt värt det då det blir grymt mycket billigare än att köpa en här hemma. :D
    Jag beställde en vagn i går från dom, kunde inte motstå priset... Köpte en duo i färgen moss, har inte ens hittat en beg. vagn här hemma som har varit billigare. Är det lätt att montera den? Hur lång tid tog det tills du fick hem den?

    Tack på förhand!
    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK

    DETTA ÄR INGEN ANNONS. Vill bara ha lite hjälp...
    Jag ska säljs min urban jungle singel i färgen chockolate -07.
     Vill bara kolla vad ni skulle ha betalat för den. Det ingår ett tullsa regnskydd, en travellbag och ett nytt uv skydd. Har även bytt däck och slangar i höstas men det är ej orginal utan från biltema.Vet ej vad jag ska sätta ut den för......

    Tacksam för hjälp


    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK
    anette 81 skrev 2010-01-24 11:36:50 följande:
    hur mycket blir detta då?GBP Sterling £299.00
    £299 blir ca 3655 kr sen är det plus frakt ca £240 som är 490 kr. Man kan gå in på forex.se och kolla. Jag mailade även pramworld och fråga hur mkt vagnen skulle kosta med frakt och fick svar i SEK.
    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK
    ChristineK skrev 2010-01-24 11:29:08 följande:
    DETTA ÄR INGEN ANNONS. Vill bara ha lite hjälp...Jag ska säljs min urban jungle singel i färgen chockolate -07. Vill bara kolla vad ni skulle ha betalat för den. Det ingår ett tullsa regnskydd, en travellbag och ett nytt uv skydd. Har även bytt däck och slangar i höstas men det är ej orginal utan från biltema.Vet ej vad jag ska sätta ut den för......Tacksam för hjälp
    Någon?
    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK
    anette 81 skrev 2010-01-24 11:47:55 följande:
    tack för hjälpen.
    Jag batalade 5130 kr för duon och frakt. Kan inte bli bättre!
    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK

    Jag beställde den i lördags och den är redan på väg. Köpte duon i färgen moss. Vagnen kosta £399 och frakten £40 och det blev 5 129,67 kr. Har inte ens hittat en begagnad för det priset. Jag kollade runt lite här först om det var någon som beställt från dom innan jag köpte min.


    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK

    Jag har hört att om man köper Urban Jungle från USA så är dom inte lika bra som dom man köper här och i England. Stämmer det?


    Till er som har beställt vagn från Pramworld.

    Kom paketet hem till dörren eller fick ni hämta det på posten?

    Tacksam för svar!


    Nu är Nils Mats Jack här!
  • ChristineK

    Idag fick jag hem min Urban Jungle duo i färgen moss. Hur fin som bara den :) Jag beställde den i lördags från pramworld så det tog bara 5 dagar. Det tycker jag var snabbt! Är det någon mer här som har köpt vagn från dom? Är ni nöjda?


    Nu är Nils Mats Jack här!
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0