Inlägg från: prinsessan 13 april |Visa alla inlägg
  • prinsessan 13 april

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Vi har en swift och den är toppen.... bor i lgh och åker mycket buss i stan och tackar varje dag för att den är så smal att vi ofta kommer med mär singeln eller andra 3 hjulingar går betoch får gå av för att de inte får plats. Får ofta frågor också faktiskt om vilken smidig vagn vi har- nu senast av en mamma med en Brio Sing...Hon skulle köpa en på stört sa hon!

  • prinsessan 13 april

    jag har en swift och gillar att den är så liten och smidig!
    Skulle dock behöva tips om åkpåse då den vi har är för stor... Har någon provat bugaboos?

  • prinsessan 13 april
    rednose skrev 2010-01-25 16:19:15 följande:
    N som har en Mountain Buggy Urban Jungle och HAR VÄNT ERA BARN VID ca 6 MÅNADERS ÅLDER, vad är ERA tankar om det? Hur har det funkat för er?
    Vi skaffade swiften vid 16 månader för jag ville inte vända innan dess.
  • prinsessan 13 april

    Min dotter är liten 22 månader och väger 11 kg och 87 lång. Född prematur så vagnen passar toppen och jag har dessutom kört en 4 åring som visserligen hade det lite trångt men det funkade toppen. Jag tror mycket beror på om barnen vill åka eller inte och hur man använder vagnen.

  • prinsessan 13 april
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2010-01-25 19:30:25 följande:
    men så konstigt att hon i butik sa så då...jag som helst ville ha en swift...men denna är ju ur fin den med! Någon som kan lösa min andra fråga då om fotsack? 
    Söker också efter en... Fick tips om www.babyattitude.se men den sidan finns inte kvar.... Någon som vet?!
  • prinsessan 13 april
    anette 81 skrev 2010-01-26 22:14:34 följande:
    sambon tycker det är mycket pengar att lägga
    Har du kollat pramworld? £299 + £26 frakt det skulle jag ha slagit till på om jag vetat om det innan vi köpte vår swift i STHLM. Är faktiskt lite sugen på en till då vi behöver en reserv att ha till dagis. UJ singel hade vi tänkt först en beg men de är ju dyrare är pramworld och en ny swift men vi får väl se
  • prinsessan 13 april

    Är det någon här som har gjort ett bra mönster till sufletten på en UJ singel eller swift? Eller som kanske vet var jag kan få tag på det?
    Är sugen på att göra en ny inför våren och det är bäst att börja i tid! Jag har hittat världens finaste tyg att "pimpa" med

  • prinsessan 13 april
    ChristineK skrev 2010-02-09 11:23:02 följande:
    Till alla er som har beställt vagn från Pramworld i torsdags/fredags, har ni fått era vagnar? Jag fick min nyss... Eller jag fick min för någon vecka sedan men den blev skadad i transporten men nu har jag fått en ny :)
    Hur gjorde du med den som var skadad? det är det som avskräcker mig från att beställa dvs om det blir krångligt att reklamera. Fick du skicka tillbaka den?
  • prinsessan 13 april
    ChristineK skrev 2010-02-09 12:35:13 följande:
    När DHL kom med den så var paketet trasigt men då kunde vi inte se att vagnen var trasig men när min man skulle fälla ihop vagnen var en plast detalj trasig. Så jag maila till pramworld plus att jag skicka med ett foto på det som var trasigt. Dom ordna så att DHL kom och hämta den och så fort jag fick nummret på kollit skickade dom en ny vagn. Dom skicka den i fredags och idag kom den. Dom fick stå för frakten eftersom den hade gått sönder på vägen hit.
    Aha Ok det låter ju vettigt man kanske skulle våga prova i alla fall då! Någon som vet hur länge pramworlds rea håller på?
  • prinsessan 13 april

    Måste fråga er som köpt swift under 2009. Visst fick ni med en liten "väska" som sitter fast baktill mellan hjulen mot varukorgen? Vi köpte swiften i sept men fick ingen väska och jag påpekade detta och det hela har verkligen dragits i långbänk tills idag på importören/leverantören påstår att någon sådan väska aldrig lev tll swift och att tillverkaren inte gör sådana längre. Man blir så less.... har någon kvar en printscreen eller bild på denna väska och som köpt vagnen under hösten? Tacksam för hjälp för jag tycker verkligen om swiften men är så trött på leverantören som bara smiter undan

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0