Inlägg från: cherryluck |Visa alla inlägg
  • cherryluck

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Internationell garanti. Ska bara vara att lämna in den här i sverige hos någon MB återförsäljare om jag fattat rätt!

    Akvavit- Jag röstar på swift, för att jag beställt en själv och jag älskar hur om ser ut och hur smidiga dom är. Sen på 2010 vagnarna ska det va en bättre suflett med något extra solskydd. Men då kan du inte beställa på pramworl rean :(

  • cherryluck
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2010-01-25 19:01:59 följande:
    I butik idag så sa fäljaren att hon rekomenderade Uj ist för swift till barn över 2år,den skulle tydligen räcka till max en tre åring då den är mindre och lägre i suflett bla...kan detta stämma? Har iaf idag köpt Uj i färgen Röd,jätte fin och jätte smidig! fattar inte att man envisats med att ha annat märke på barnvagn!  regnskydd + pump ingick. Nu till en annan fråga: finns det någon här som vet om eller som syr ´´fodrade fotsack/vindskydd´´?
    Hej hej. Vi har beställt en swift som kommer innan månadsskiftet hoppas jag.
    Senast idag provade jag både swift och uj med min son i fullt påklädd med overall och allt och sufletten är lika hög/låg på båda, sitsen är samma storlek också men uj är rymmligare för den är konstruerad lite annorlunda. Jag tror att min son kan använda swiften tills han är ca 3,5 år och han är "normal" stor.
  • cherryluck
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2010-01-25 19:25:07 följande:
    Hon i butiken läste ju i papper och sa att swiftens sits var 4 cm smalare än uj!?
    Jag mätte dom med måttband häromdan och dom va lika bred, kanske att uj va liiiite bredare men aldrig 4cm, dock är den bredare och rymmligare pga att den är bredare i ramen framför sitsen
  • cherryluck

    Hej hej alla uj och swift ägare.
    Jag hade beställt en swift 2010 från babyproffsen men nu är det massa förseningar och tjorv plus otrevlig personal så nu funderar jag på att beställa 09 på pramworld rean istället. Men då undrar jag hur man får tag på dom extra fästen man behöver för att kunna duo liggdelen till? Om  ni inte vet vart dom finns att köpa så kanske ni vet vad dom heter så jag vet vad jag ska fråga efter iaf :)

    Hoppas att någon kan hjälpa mig, kan tänka mig att rean inte håller på så länge till eftersom dom har börjat ta in 2010 års vagnar...

  • cherryluck

    Åh hjälp mig!

    Ni som fick välja skulle ni köpa den nya swiften för 5350 kr inkl bunperbar eller en ny 2009 modell för 4000 kr inkl regnskydd & däckpump?

    Jag har redan betalat handpänningen på den nya men det är bara 500 kr så jag skulle ju ändå tjäna 800 kr på att köpa 2009 vagnen...

    Jag skulle dessutom få 2009 vagn från pramworld fortare än 2010 vagn från babyproffsen här...

    Tycker ni att det är någon skillnad på utseendet mellan vagnarna? Jag tycker att 2010 års mountainbuggy modeller ser helt annorlunda ut, dom ser mycke plastigare och skörare ut nu på nåt sett...

  • cherryluck

    Det blev en 09 från pramworld, jag lyckades tom få tillbaka handpenningen från babyproffsen. Jag skulle inte kalla dom proffs precis, hädanefter ska jag bara handla på barnenshus och på internet!

  • cherryluck

    Nu har min Swift från pramworld kommit, det tog 3 arbetsdagan och en helg :)

  • cherryluck

    Det finns bild på våran nya skönhet i galleriet :)
    Jag förstår inte riktigt hur man lägger in bilder här :/

  • cherryluck
    anette 81 skrev 2010-02-05 09:41:32 följande:
    nu blev jag ännu mer sugen på en swift, jättefin ju
    Den är verkligen skit snygg!
    Köp köp köp ;)
  • cherryluck

    Hej hej. Man kan även ha 2010 Swift liggdelen på en 2009 Swift. Man behöver inga extra fästen eller nåt. Allt följer med i liggdelen!

  • cherryluck

    Det finns bild på mitt barn i våran Swift på min blogg. www.mammazion.blogspot.com min son är strax över 2 år och sitter kanon i den, på bilden har vi en åkpåse och då kommer han upp en bit, men utan åkpåsen så sitter han kanon bra och kommer garanterat kunna ha den i minst 1 år till Jag har svårt att tänka mig att någon kan ogilla swiften, jag och min son fullkomligt älskar den! Dessutom är den sååå jäkla snygg.

  • cherryluck

    Det va en bra fråga :) haha det va ett tag sen vi mätte honom! Va kan han va, strax under 1 meter!? Normal lång skulle jag säga :) vet inte om det hjälpte så mycke. Men han börjar iaf växa ur åkpåsen, han kan knappt ha vinter skor i den då blir den för liten :) finns det inga barnvagnsbutiker i närheten så ni kan provköra och provsitta den?!

  • cherryluck

    Jag beställde 09an från pramworld och fick med väskan!
    Stå på dig, du ska ha en sån tycker jag.
    Jag vet inte om jag har en bild på den i galleriet :) Men om jag har det så får du gärna låna den!

  • cherryluck

    Nu finns det en lite suddig bild på väskan i mitt galleri!

  • cherryluck
    Ozan skrev 2010-02-17 19:27:52 följande:
    Hej! Ny här. Funderar på en UJ swift som en smidig sittvagn till min snart ettåriga son. Tycker att min fyrhjuling (Kronan) börjar bli osmidig i stan nu.. Är det ett bra köp tror ni?
    Jag och min son älskar våran Swift! Han är över två och sitter helt kanon i den :) Köp köp köp!!
  • cherryluck

    Är det någon dom vet om man kan byta hjul på swiften till 2010 års hjul?

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0