Inlägg från: smoolan |Visa alla inlägg
  • smoolan

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Hej! Vi har precis idag köpt en UJ Swift med ligginsats. Hade bestämt oss för en UJ Single men blev glada över att kunna få en lite mindre vagn. Som jag förstår är det ganska nytt med ligginsats till swift. Nyfiken på om någon har erfarenhet av hur den funkar. Går det att sätta en bilbarnstol i den (de visste inte i affären för att den är så ny)? Ingår det någon "bumper bar" eller måste man köpa till det?

  • smoolan
    anette 81 skrev 2010-02-06 15:46:35 följande:
    vad fick du betala?
    5395 för vagnen, 1895 för ligginsatsen
  • smoolan
    Joddan skrev 2010-02-07 12:40:16 följande:
    Jo jag har tänkt på den, men det finns ingen liggdel till? Eller har det kommit en nu? Varför är den bättre än UJ?
    Det finns en liggdel nu. Vi köpte en sådan igår och jag efterlyste här tidigare i tråden någon som har erfarenhet av swift och liggdel. Ingen respons än, så den kanske är för ny?
  • smoolan
    TvåTrollsMamma skrev 2010-02-07 18:40:43 följande:
    Det finns liggdel, storleksmässigt är den exakt som till syskonvagnen lite mindre än liggdelen som tillhör UJ single. Men kanske inte så många som hunnit pröva in den på sina små än. Men som sagt storleks mässigt kan ju folk berätta hur den fungerat
    Nä precis min tanke.

    Någon som har dubbelvagnen och har erfarenhet av ligginsatsen där? Känns den liten? Antar att det är ganska säsongsberoende. Vi kommer få vår bebis i maj så då slipper man ju tjocka åkpåsar etc.
  • smoolan
    Micjah skrev 2010-02-07 20:45:39 följande:
    Min dotter är född i maj -09 och då hade vi syskonvagn med liggdel..Tycker att hon fick plats bra där i, vi bytte nu i december till sittdelen.Hade fått klämma ner henne med overallen på i liggdelen, så det beror på när bebisen kommer.Har en vän som fick barn i augusti och köpte en Swift.Man kan köpa en liggdel som passar syskonvagnen och byta ut fästena på den, så funkar den utmärkt till Swiften...OM man nu då inte VILL köpa den liggdel som hör till Swiften.Hon blev tipsad om detta på Bonti i Stockholm och är jättenöjd med både liggdel och vagn. Tror dock inte att dom tipsar om detta längre, för då skulle dom ju inte få några liggdelar sålda för 2000:-
    Tack för svar! Detta är första barnet så jag har en känsla av att många vagnar kommer passera genom åren som följer. Vi har köpt liggdelen till swift nu. Kanske man kan göra omvänt, och använda den till en eventuellt dubbelvagn framöver?
    Familjen Kaos skrev 2010-02-07 21:47:44 följande:
    de är trånga (trängre än singel liggdeln)därför har jag väntat med att köpa uj dubbel vagn, jag har alltid fått även denna gång små barn som växer sakta men har man otur så växer barnet snabbt eller blir otålig och vill ligga större då kanske inte det är så kul att ha liten framåt men man får ta det goda med det ondatänk på att när din lilla blir runt 6 mån är det kallt då behöver du åkpåse så det är bättre att få liten när det är kallt för då tar inte åkpåsen och bebben så mycket plats värre när de är på gränsen och ligga med åkpåse som ditt barn kommer göra
    Tack för svar du också Antar att när bebisen är 6 mån och det blir kallt så vill den ändå inte ligga i liggdel. Då planerar vi att byta i alla fall. Och i sittdelen får ju åkpåse etc plats. Har kollat med kompisar och deras bebisar ville sitta från ca 4-5 månader så jag räknar med det jag också.
  • smoolan

    Hej! Vet någon vad som ingår när man köper en swift 2010 m ligginsats? Ingår pump t ex?

  • smoolan

    Vet någon här om maxi cosi cabriofix passar till swiften? Finns det ngn adapter än?

  • smoolan
    HolyHope skrev 2010-03-17 10:27:17 följande:
    Härligt! Jag är lite orolig att den ska kännas lite väl liten. Vad är din uppfattning om det? Vi ska nämligen använda den med liggdelen till att börja med det är mitt första barn (och vagn =D ) så man är väl lite extra nojjig. Har höga förhoppningar på vagnen och hoppas verkligen att jag inte blir besviken!
    Har också lagt handpenning på en swift med liggdel. Tycker den verkar supersmidig. Det jag undrar över är om det finns ngn adapter till den än så man kan sätta maxi cosi cabriofix barnskydd på den. Vet inte om ngn här inne har erfarenhet av den.
  • smoolan
    HolyHope skrev 2010-03-17 12:04:23 följande:
    Jag vet att det ska komma/är på väg men vet ej om det har kommit än.Fråga där du ska köpa den vettja, dom borde ju veta =)
    Jo de borde ju det... men när vi la handpenning så visste de ingenting för att vagnen var så ny. Nu kanske de vet iofs, det var ett tag sedan nämligen. Vi har redan köpt ett babyskydd. passar det så passar det. Tänkte att någon här inne visst mer än butiken. Alla verkar väldigt pålästa
  • smoolan

    Skulle hämta ut vår nya swift idag med liggdel i svart. När vi kommer till affären är gummit på handtaget trasigt. Trist, men sånt händer ju och de hade beställt ett nytt. Däremot var ligginsatsen inte svart, utan grå. De har alltså beställt en grå utan att kolla med oss och påstår att den inte finns i svart. Men när jag kollar på Mountain Buggys hemsida så finns den visst i svart. Är det någon här som kan bekräfta detta?

    Jag är skitförbannad just nu, för de bad inte ens om ursäkt. De har haft vagnen sedan i mars utan att meddela oss om färgen så att vi i så fall hade kunnat ångra oss eller smälta detta. Att på eget bevåg beställa en annan färg är ju helt sjukt. På kvittot står det klart och tydligt att vi beställt en svart. Det de kunde tänka sig som kompensation för felen var ett regnskydd till sittdelen, och inte ens det kunde de komma på själva utan det var jag som krävde det. Att dra av på priset var inte att tänka på tydligen.

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0