Inlägg från: bullen07 |Visa alla inlägg
  • bullen07

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Beställde idag en ny UJ duo 2010:a för 8800:- Tydligen är priserna sänkta nu (jämfört med det som står i trådstarten )

    I alla fall var det en del som var nytt jämfört med äldre modeller, tex är hjulen något större, men å andra sidan har man tagit bort "pluppen" som sitter på hjulen så att vagnen blir något smalare.

    Är det någon som har full koll på allt som är nytt på 2010:an?

    Undrar också om äldre liggdelar ska fungera till den eller om man måste köpa en ny...

  • bullen07

    Hoppas på hjälp här. Har precis köpt en Duo -10a och försöker nu få dit liggdelen på den. Vi ska alltså ha en sittdel och en syskonliggdel.

    Men HUR får man dit den? Min sambo försöker typ trycka dit den bara och hävdar att det var så man visade i affären att den ska sitta. (Nu menar jag alltså hur den ska sitta i själva mittstången... De andra fästena har jag koll på). Som den sitter nu kan den "glida" lite fram och tillbaka. Den sitter nog visserligen fast, men det känns ändå helt fel.

    Ska det vara så att den går att glida lite fram och tillbaka? Ska den inte sitta helt fast i både fästena och i mittstången?

    Det KAN verkligen inte vara så man ska göra... nu har det dessutom blivit skrapmärken på "plasten med ett spår i"... 

  • bullen07

    Hej!
    Har en fråga till er experter Jag ska sälja min duo som är av nya modellen, dvs 2010, men två sufletter och så.... Men tyvärr saknas ett av de spännen som sitter i selen som man klickar i liksom.... hoppas ni förstår. Den med lite rött på (inte samma som på de äldre modellerna).

    Vet inte hur jag tappat den, men förmodligen när jag skulle höja selen och fick ta loss det lilla spännet...

    I alla fall, enligt en barnvagnsaffär typ babyproffsen hävdar man att dessa inte sälj separat längre (av den gamla modellen hade de massor), utan att jag i så fall måste köpa en helt ny sele för 400. Är inte så sugen på det... Har själv aldrig använt den selen eftersom jag inte spänner fast 3 åringen, men jag vill ju inte sälja vagnen så...

    Vet ni om det verkligen stämmer att man inte kan köpa dem separat? Någon som har råkat ut för samma?

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0