Inlägg från: TildePetra |Visa alla inlägg
  • TildePetra

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Dream83.

    Visst beställde du en UJ + bumpbar nyligen från Pramworld!?! Har du fått ni bumpbar isf???

  • TildePetra

    Dream83:
    Nej inte än. Funderar på att maila igen och fråga när den kommer... :)

  • TildePetra
    September09 skrev 2010-01-22 17:10:35 följande:
    Frågor till er experter!Svärisarna ska ta med sig en UJ till mig hem från USA. Blev en single 2009 Black Dot. Gör jag ett bra köp eller är vagnarna därifrån sämre på något sätt? Skillnad? (förutom priset då).Vad innebär "black dot"? Inte att den är prickig väl? Tack för en kul och underhållande tråd!
    Har en black dot och den är små prickig på insidan av suffletten, på tittluckan på suffletten och på sittdelen. Kanon tjusig!

    Dream83: Mailade Pramworld och de skulle få bumpbaren i slutet på januari och då kommer de skicka den direkt.

    Sen slänger jag in frågan vilka liggdelar som passar på en 09??? 07 och 08 borde väl passa eller?
  • TildePetra
    ChristineK skrev 2010-01-24 10:49:36 följande:
    Är det någon här som har beställt vagn från www.pramworld.co.uk/ ? Är ni nöjda?
    Har nyligen beställd där ifrån och är jättenöjd. Snabba var de också och har man frågor och mailar de får man svar senast dagen efter. Väldigt värt det då det blir grymt mycket billigare än att köpa en här hemma. :D
  • TildePetra
    ChristineK skrev 2010-01-24 11:22:35 följande:
    Jag beställde en vagn i går från dom, kunde inte motstå priset... Köpte en duo i färgen moss, har inte ens hittat en beg. vagn här hemma som har varit billigare. Är det lätt att montera den? Hur lång tid tog det tills du fick hem den?Tack på förhand!
    Beställde vagnen den 27 december och eftersom det var mycket röda dagar fick jag hem den den 4 januari. Snabbt ändå med tanka på de röda dagarna. Var inga problem att sätta ihop den, var bara hjulen som inte var monterade   Klick, klick och pumpa däcken så är det bara ut och test köra

    Letade länge på blocket men när jag kunde få en ny (med bumpbar till) hem till dörren för 4700.- så ville jag verkligen inte lägga 3500-4000.- på en begagnad...
  • TildePetra
    rednose skrev 2010-01-24 12:03:02 följande:
    vad beställde du då?Jag satt just o fyllde i en UJ, carrycot, solskydd, bumperbar och ryggskyddet.de säger att de kontaktar en om fraktpris... men då har jag ju redan beställt...Beställde du bara en vagn eller mer prylars som mig?
    Beställde bara UJ singel och en bumpbar ( fick regnskydd påköpet). Bumpbaren var slut i lagret så den ska komma snart. Har läst om både de som bara beställt en vagn och de som beställt en rad olika saker och frakten har nästan alltid bara varit på 26£. Dagen efter att jag beställt vagnen så fick jag ett mail där de berättade att frakten skulle bli 26£ och att jag skulle maila tillbaka att det var okej.
  • TildePetra

    Nej det har jag inte. Tänkte maila ikväll eller imorgon, igen... :/

  • TildePetra

    Dream83:

    har mailat med Pramworld igen och nu vet de inte när bumpbaren kommer in. Tidigare mail sa de att den skulle komma i slutet på januari. Jag bad iaf de att avboka min beställning på bump baren och att de kan sätta tillbaka pengarna på mitt konto, så köper jag den här hemma istället.

  • TildePetra
    TvåTrollsMamma skrev 2010-02-13 11:24:44 följande:
    Men gud så irreterande, ska också maila dem. Iofs har jag ju ingen panik. Har ju inte planerat att använda sittdelen förens till hösten. Men man vill ju ha det man beställt och betalat för.
    Det räcker med att klaga lite. Nu hade de tydligen fått in den och skickar den på måndag :)
  • TildePetra

    Tack!

    Pixter: *skickar en 5:a*   En FAQ skulle vara guld värt, iaf när inte FL´s sökfunktion funkar helt optimalt...

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0