• srma

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    ChristineK skrev 2010-01-28 13:58:39 följande:
    Idag fick jag hem min Urban Jungle duo i färgen moss. Hur fin som bara den :) Jag beställde den i lördags från pramworld så det tog bara 5 dagar. Det tycker jag var snabbt! Är det någon mer här som har köpt vagn från dom? Är ni nöjda?
    Har beställt en idag!!! En fråga bara hur lång tid tog det innan du fick mail om fraktkostnad? Beställde du med eller utan liggdel och hur mycket frakt blev det?
  • srma

    Har beställt en moss dubbel med liggdel och den kostade 478£ utan frakt vet inte vad pundet ligger idag och vet inte vad frakten är heller... Har skickat iväg ett mail iaf och frågat om kostnaden så nu kanske det går lite fortare med mindre än 2 veckor till bf så känns det som man gärna vill ha hem den även om vi har en singel som vi kan använda så länge.

  • srma

    Har precis fått svar från Pramworld och för min dubbel med liggdel så blev det 478£+66£frakt vilket är cirka 6300 svenska kronor...

  • srma
    Familjen Kaos skrev 2010-02-08 09:19:34 följande:
    kollade med DHL med mitt tracking nr men fattar inte mycket av vad det stodmen borde ha den på onsdag om ajg räknat rätt med dagarna
    Vet inte när din skickades men min skickades i fredags och var enligt senaste uppdateringen i Danmark kl 1 inatt, gissar också på att den kommer på onsdag.
  • srma

    Jag beställde en duo moss med liggdel från pramworld och den fanns inte på lager så det tog en vecka innan den skickades vilket var en fredag och klockan elva på tisdagen var den här. Angående frakten så skickade jag mail och frågade om kostnaden och fick ett svar som jag fick godkänna. 

  • srma

    Undrar om någon vet vad nya däck kostar och var man kan antingen beställa eller köpa? Hjulen på vår singel är väldigt slitna så jag funderar på att byta...

  • srma
    Tessie2022 skrev 2010-04-04 08:22:19 följande:
    Hej!Kan någon hjälpa mig.. Var köper jag lättast och billigast ett nytt däck till min vagn? Tacksam för hjälp!!
    Ska finnas billiga däck på biltema som fungerar har dock inte varit dit än och köpt, ska köpa nya till vår singel pga att dom är alldeles slut...
  • srma
    nica83 skrev 2010-04-20 20:16:30 följande:
    Hur länge kan man använda liggdelen till UJ duo?? Den känns väldigt liten?!
    Använder liggdelen till duon nu och det är tight både på bredd och längd trots liten bebis, 55cm och 4900 tio veckor gammal men dom säger ju att bebisar trivs bäst i litet utrymme. :)
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0