Inlägg från: Cupcaken |Visa alla inlägg
  • Cupcaken

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    am76 skrev 2010-01-26 11:54:01 följande:
    De kostar ju en del de elektriska - känner du att det är tillfälligt behov kan du hyra en på BB! Vet inte vad det kostar per vecka men det är ju ett alternativ. Fråga idag när du ändå ska till sjukhuset, (vi ska oxå det!)
    Ska fråga!

    Vilket sjukhus ska ni till?

    Vi ska till storken kl 15
  • Cupcaken
    am76 skrev 2010-01-26 11:56:57 följande:
    Samma! Men före er, vid 13. Hoppas viktkurvan o allt ser bra ut! Lite nervöst men hoppas det ser ba ut. Fick BVC tid nästa vecka, Carlanderska ska vi gå på. Vilket tillhör ni?
    Carlanderska, de kommer på hembesök till oss nästa tisdag
  • Cupcaken
    Hundägare i Gbg skrev 2010-01-26 12:08:15 följande:
    Kostar 350 kr för 10 dagar sen 18 kr dygnet. Vi ska lämna tillbaka vår nu...
    Är det för att du kommit igång med amningen som du lämnar tillbaka den?
  • Cupcaken

    Så äntligen hemma! Tjejen växer som hon ska vägde 2840 g vägde han, åh vad jag har kämpat med att få i henne tillräckligt med mjölk... jag tippar på att hon vägde lite till då hon gjorde stort A ifrån sig precis då vi åkte hemifrån och 2 ggr!! på Mölndal innan vägning, hon måste blivit av med minst 50-100 gram där... Var på babyproffsen sen och shoppade lite kläder i Lundmyr kläder i strl 40 och en bröstmjölkpump, den kostade 1699:- men jag känner att jag får igen de pengar då jag inte behöver köpa ersättning sen... ska bara komma igång med denna apparat. Hundägare: Jag köpte bröstvårtssalva från apoteket , men idag på babyproffsen så säger försäljaren att denna purolan är mkt bättre än den från apoteket då Purolan inte innehåller koncerveringsmedel onte inte behövs tvättas bort. Så jag köpte oxå en sån tub idag, sen är den bra på hela kroppen på bebisen och även på oss vuxna som läppcerat

  • Cupcaken

    Hmm mitt tidigare inlägg ser knepigt ut!! Alla mellanslag försvann, men det går nog att läsa ändå

  • Cupcaken

    Åhhh fick pumpat ut mjölk nu ur brösten, det gick ju hur smidigt som helst!! Och det gjorde inte ONT som med handpumpen som jag hade köpt på apoteket.

    Så nu är jag ännu lyckligare

  • Cupcaken
    Fröken L skrev 2010-01-26 21:01:12 följande:
    Cupcaken: tänk på att ju mer du stimulerar brösten desto mer mjölk produceras. Om inte lillan suger tillräckligt måste du fortsätta att pumpa och pumpa, annars kanske du får mjölkstockning. Det är väl så att mjölkproduktionen anpassas efter hur mycket/ofta osv barnet suger efter ett tag. Nu vet jag inte varför du pumpar ur men tänkte så du inte står där med två sprängfyllda bauta bomber efter ett par dar =)
    Hon suger inte tillräckligt och mina bröst spränger...och jag har så svårt att handpumpa brösten då det inte hade runnit till ordentligt så detta var en räddning.
  • Cupcaken
    Mamma Tes skrev 2010-01-27 10:31:50 följande:
    Man brukade ju få tröstpris som liten om man var sist så knip igen nu Cupcaken: Där ser du! Allt var okej! Nu har du oroat dig i onödan. Tänk, den energin hade du kunnat lägga på något annat. Till att bara njuta av "oliven" och inte slösa med din energi. Hur gick det, vann du den dr bodyn på tradera? Jag blev lite fast där och budade hem en jättesöt rosa velourdress. Hittade även nånting klockrent för dig!  www.tradera.com/Fint-set-m-body-o-byxa-fr-Nam...#pic Tror det var denna, kan inte se bilderna just nu
    Jaa jag vann bodysen och klänningen!
    Oj den var rosa! But I like! Ska buda, kanske får den för en billig peng {#lang_emotions_wink}
  • Cupcaken
    Harelis skrev 2010-01-27 15:30:48 följande:
    hur ofta äter era små skruttar? ja börjar känna mig som en kossa eller ett vandrande bröst...har ni gett dem napp än?
    Jag gav min napp redan på hemfärden från sjukhus, men hon är inte så intresserad av den. Den funkar ibland...men det gör inte så mkt...hellre en nöjd bebis utan napp än med napp.

    Sen jag pumpar ur brösten äter hon var 3-4e timma, innan åt hon kanske varannan timma och sov oregelbundet...nu har vi fått lite mer regelbundenhet på det.
    På natten ställer jag klocka så det inte går för lång tid mellan matningen.

    Måste också fråga, ska man ge bebisen några vitamindroppar eller ngt? Kommer ihåg att man gav sånt förr? Har inte fått till mig ngn info om detta {#lang_emotions_surprised}
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden