Inlägg från: Sköna Emma |Visa alla inlägg
  • Sköna Emma

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Vilken natt, igår va jag oss en kompis och kände att jag inte kunde sitta riktigt, det gjorde så ont! Detta va vid nio, så jag åkte hem och duscha och bara tog det lugnt. La mig i sängen och titta lite på film vid ett, då kom det! GUUUUUUDD va ont i magen jag fick, vet inte om det va samandragningar eller om det va värkar. Men det vara i 35sek och kom ungefär var 3-7min. Lång och försökte slappna av, tillslut somna jag och vakna kl 06 och sen dess har jag varit vaken. Men nu när jag gick upp vid 10 så sluta det göra ont vist är det konstigt. När man ligger gör det ont och när man går upp släpper det.

    Bara 3dagar kvar i dag


  • Sköna Emma

    Hej Hej allihoppa!

    Jo då Emma är ute,Vet inte hur många timmar jag höll på men vi åkt in till Mölndal kl 9 i tisdags morgon och hon va ut 23:28 på Tisdags kvällen. Men då hade jag haft samandragningar och värkar i två dagar innan det. Allt sluta med sugklocka. Hon vägde 3250g och 51cm.
    Ammningen har inte riktigt kommit igång så jag stannar tills i morgon. Det känns bäst så.

    Å skruttis grattis än en gång


  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-02-06 16:39:39 följande:
    Hej, tittar in för att berätta att lilla Elin ligger inlagd på Östra sjukhuset för Rs virus. Vi har legat inne sedan torsdag och i natt blev hon sämre så vi har nyss flyttats till en annan avdelning som ska ha lite bättre koll på henne. Hon har feber 39.4, och hon är behöv av konstant syrgas via grimma i näsan. Hon orkar inte äta så hon sondmatas. Men just nu börjar hon bli lite piggare, men jag har inte sovit på flera dygn. Ska läsa igenom tråden lite nu har ju missat en del, Tomas har varit här med internet och data så från och med nu har jag iallafall lite kontakt med om världen.
    tänker på er!
  • Sköna Emma

    Vi är fortfarande kvar på BB, håller på med gulsoten. Hon har solat nu i två dagar och det värkar gå tillbaka. Hon sover mest hela tiden.
    Jag kunde inte amma, Emma blev inte mätt. Så nu har jag lagt ner det och börjat med nappflaska och ersättning.

    Jag har fruktansvärt ont i underlivet. Jag fick ta till sugklocka det sista så jag sprak ganska bra. Tog ett urin prov häromdan för att det sved så när kissa och det visa sig att jag hade lite bakterier ska ta ett nytt nu.


  • Sköna Emma
    virre85 skrev 2010-02-09 21:05:30 följande:
    Idag blev jag moster igen =) Min syster födde en liten Thindra, 2080g och 42 cm.. Hon andas helt själv, stark liten tjej.
    Grattis!!!

    Vi har kommit hem nu från BB, känns Jätte konstigt att cavara hemma lite nervöst.
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden