Inlägg från: virre85 |Visa alla inlägg
  • virre85

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Usch hoppas ni får bukt med koliken.
    Själv försöker jag få Elin till att börja ätas ordentligt igen, hon har blivit rätt bekväm av sig när hon haft sonden så jag får mer eller mindra tvinga i henne mat men hon säger inte till själv inte ens på natten. Men hon ska nog snart börja suga snart igen.

    I morgon har vi 3 årig bröllopsdag men vi valde att fira den idag istället, böéhöver ha lite mys nu känner jag efter allt jobbigt.

    Tomas tog Elias i morse och åkte och köpte frukost som de dukade fram och väckte sedan mig, sedan fick jag min present.. En jätte fin klocka. Blev hur överaskad som helst.
    www.watchwear.com/images/prod_oversize/53/fos...

    Sen har jag gjorde en chessecake som står i frysen, med krossad daim i och som ska dekoreras med jordgubbar som ska avnjutas efter maten som kommer från den grekiska resturangen Meze som har mat för avhämtning. Till detta blir det alkoholfri cider så ingen av oss tycker om skumpa eller vin


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Herre gud nyss slukade Elin 160 ml, så nu sover hon som en stock. Hon har börjat skrika när hon e hungrig nu vilket känns riktigt skönt. Nu äter hon ungefär som innan så jag har slutat skriva upp alla ml hon äter och kan slappna av lite. Hennes hosta är oxå helt borta, verkar inte alls ha ont så förhoppningsvis är lunginflamationen borta nu. Har 2 dagar medicin kvar att äta. Hon är sig själv igen, så fruktansvärt härligt..
    Glad alla hjärtans dag allihop


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Måste berätta sötasta grejen.
    Eftersom sonen spyr(kräksjukan) så ställde jag en hink bredvid soffan med en skvät tvatten i som han skulle spy i. Jag förklarde för han att om han spydde skulle han försöka spy i hinken, vet ni vad sötisen gjorde. Han började spy och ställde sig i hinken, så himla söt. Vi kunde så klart inte låta bli att skratta så han blev lite sur men vi kunde bara inte hålla oss.


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Fy vad jobbigt att ni e så ömma.
    Jag var inte öm alls denna gången, nästan oförskämt bra kändes det efter förlossningen. Trodde jag fått framfall där ett tag då jag kände tappen en bit in men den åkte tillbaka och allt var som de skulle. Känner ingen skillnad där nere alls, vaken ont eller annat sedan kanske 2-3 dagar efter förlossningen.
    Men nu har jag fått min mens och herre jävlar va det forsar, blir att sätta in hormon spiral.


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85
    am76 skrev 2010-02-18 13:10:52 följande:
    Hej på er, jag och Timon är hemma idag på permission, han fick RS viruset i lördags, åkte in till ÖS i måndags, fick åka hem idag. Stackars liten men han är stark och helamningen gör att han verkar återhämta sig snabbare. Tråkigast av allt är att strax ef hemkomst nu ringde avd läkaren o frågade om vi blivit magsjuka! Rumskamraterna är nämligen detnu så risken är stor att vi oxå smittats. Nu går det verkligen troll i detta, sjukdomar sen start,vill ha vår och friska barn. Tea var oxå på akuten pga sin hosta men nu mår hon bättre, vågar dock inte ta hem henne från mormor -om vi är smittade med magsjuka. Håller alla tummar o tår - vill inte bli inlagd igen!
    Usch jag känner igen mig. Sonen blev ju kräksjuk så fort vi kom hem från östra, men tack och lov så har Elin klarat sig. Hoppas att även Timon gör det!!!
    Låg ni på 324?
    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85
    Harelis skrev 2010-02-19 22:52:56 följande:
    kan ett små barn skirka för mkt så det blir farligt för dem? kanske en dum fråga men en annan fattar inte hur en sån liten pallar att skrika så mkt... han har skrikit typ varje vaken stund som inte tillbringats vi bröstet e helt slut ska snacka med bvc på måndag å be om råd frågan e om han håller på att bli sjuk eller som ni trodde att han kanske har ont i magen...
    Till mig sa bvc att skriker ett barn väldigt mycket och man känner att man inte orkar mer så ska man lägga ner barnet på en filt på golvet så barnen inte kan göra sig illa. Sen ska man lämna rummet en stund för ett barn kan alrdig skrika ihjäl sig. Detta var ett råd för mammor med kolik barn men det jag vill komma fram till är att hon sa att ett barn inte kan skrika ihjäl sig
    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Elin använder inte sin napp alls längre, hon verkar ínte vilja ha den. Kommer kanske när hon blir lite större.


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Vi kommer döpa Elin i Strömstads kyrka, precis som vi gjorde med Elias. Denna gången blir det dubbel dop med syrrans lilla Thindra, som föresten redan är hemma. Hon skrevs ut efter 11 dagar tror jag det va, hon vägde då 2070 gram. Vi ska vara gudföräldrar till varandras barn med så det passar oss perfekt. 29 maj blir det och efteråt har vi hyrt gymnasiumets matsal för vi blir nog en hel del folk. Elias dop gick på 3500kr får se om det blir lite billigare nu när vi är två som delar på konstnaden =)


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Vi döper också efter tradition, jag är inte ens konformerad. Förra lokalen var gratis med vi var en del folk och vi bjöd på smörgåstårtor, lite olika vanliga tårtor, budabestlängder mm.
    Denna gången blir vi fler så kyrkansförsamlingshem räcker inte så vi får hyra en annan som kostar 1000kr med vi är ju två familjer så de blir inte så farligt.

    Beställer ofta från vistaprint =)


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
  • virre85

    Elin kan sitta i sin babysitter rätt mycket och vara nöjd med det, eller ligga i soffan upp pallad med kudde bakom. I våran säng eller i hennes säng. Hon gråter rätt sällan nu, hon hade en period då hon grät på kvällarna men det har hon inte gjort på en vecka nu. Blir hon väldigt ledsen kan man lägga henne på skötbordet utan blöja, då blir hon glad. Ler och "pratar". Tror de e skönt =)


    (¯`°?.¸ ღ♥Elias 071103 & Elin 100108♥ღ ¸.?°´¯)
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden