Inlägg från: BubbelGuppie |Visa alla inlägg
  • BubbelGuppie

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    grattis...

    alltså om det är fullt på båda och man inte har bil osv.. då måste de väl fixa plats åt en eller?
    bara nåt jag funderat på nån som vet?

  • BubbelGuppie
    Mamma Tes skrev 2010-01-26 09:11:43 följande:
    Igår blev Felicia 2 månader. All den där turbulenta tiden på, först spec.bb och sedan med Flisan på neonatal, börjar vara så långt borta. Galet vad tiden springer iväg. Men jag förstår att ni som fortfarande är gravida tycker att tiden kryper fram just nu. Hejja, hejja på er!!!
    nja faktiskt inte tycker hela gravven har flugi förbi och likaså nu dagarna bara går o går.. så för mig kryper den inte fram men är ju lika otålig för det.. och vill verkligen att den kommer nu...är ju ändå på bf+2 idag så..

    ja tiden går fort när man har barn..
  • BubbelGuppie

    "tröstat" mig med glass och chokladsås....
    igår var jag på stan och sprang sen upp o ner i trapporna för jag tvättade.. kom det nån bebbe näää i lördags var jag ute o promenera hjälpte det...näää....
    idag har jag vart o handlat och promenerat händer det nånting...näää.... vaknar varje morgon o visst känns det som ungen är ännu längre ner i bäckenet eller hur man nu ska förklara men fortfarande inget händer.. idag har den kännts så långt ner så det bara ilar o isar ofta.. men mer än så är det inte lite värkar hit o dit men inget som varar eller kommer igång...
    lika envis som sin syster :-P {#lang_emotions_yell}
    blir inte bättre när folk tror att man dessutom gått över en massa o så säger man som idag då +2 så får man "jaha jag trodde det var mer"
    dessa 2 dagar känns som en plåga för kroppen.. dock tidsmässigt passerar varje dag väldigt fort...

    ja sry att det blev så mycket gnäll....
    Grattis om det är nån mer som fått som jag glömt säga det till..

  • BubbelGuppie
    Skruttis1979 skrev 2010-01-28 14:53:31 följande:
    VI VANN BUDGIVNINGEN!!! JIHAAAA!!!Tänk - vår och sommar på vår EGEN altan och i vår EGEN trädgård!!! Ska bli SÅ skönt!!Nu blir det till att fixa med allt praktiskt - vilket ju är en jädra massa... suck. men men.Tillträde nån gång runt påsk, å då ska vi börja med att renovera badrum och en liten toa... plus att jag ska springa runt å måla lister och väggar, en vägg mellan kök och v-rum ska slås ut etc. etc.FASIKEN va kul!!! längtar ihjäl mig NU!!
    grattis vart ligger huset om man får fråga?

    tänkte på det hur många här inne bor i närheten av majorna??
  • BubbelGuppie
    Hundägare i Gbg skrev 2010-01-28 18:56:51 följande:
    Jag bor nära Majorna, i Högsbohöjd på andra sidan kyrkogården. Och grattis Skruttis! Visst är det häftigt och läskigt att vinna budgivning!
    ja det är nära dottern gick på dagis där i svaleboskogen innan... tänkte kanske man kunde promenera sen när vädret blir bättre.. men har ju inte alltid så mycket tid att åka nånstans osv... pga dagis tider och sånt...
  • BubbelGuppie
    Hundägare i Gbg skrev 2010-01-28 19:19:37 följande:
    Jag är ju som mitt nick antyder hundägare så promenerar gör jag gärna!
    det låter bra

    jag är sån som blir väldigt rastlös av att sitta inne och går gärna ut o promenerar så länge det inte spöregnar för det är väl ingen favorit direkt..
  • BubbelGuppie
    Stina1982 skrev 2010-01-28 19:51:14 följande:
    Jag är gärna med å promenerar. Bor i Sandarna!
    det är ju riktigt nära
  • BubbelGuppie

    hej i måndags kom vår alex 11:22 på mölndal 54cm lång och 4730 gram tung...klarade mig på bara lustgasen väldigt nöjd med förlossningen tog bara 6 timmar...

Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden