Inlägg från: BubbelGuppie |Visa alla inlägg
  • BubbelGuppie

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    ang gördel så tänkte jag köpa på trader där säljs en del olika finns nån som heter typ tummy trimmer och sen var det en del andra så bara man kollar om nån ser ut att passa..

  • BubbelGuppie
    Moonlight Gbg skrev 2010-01-15 19:13:58 följande:
    Så var det BF-dagen.Idag har vi varit på Tillväxt-UL och dessvärre var Lillskrutt just en Lillskrutt. Beräknad vikt var bara 2,7 kg (-23%) men det var tydligen väldigt svårt att mäta. Vi har iaf döpt om Lillskrutt till Miniskrutt. Efter vi fick resultatet så mätte hon flödet i navelsträngen och det var bra så det blir ingen ytterligare utredning. Bara att vänta på nu...
    såg en rolig sak i din presentation jag går också hos BMG och vi har tydligen haft koller samma dagar så vi kanske har sett varandra där

    sen ang tillväxt ul så har jag iallafall hört väldigt många där det inte stämt vissa har vägt ett kilo mer och andra mindre än vad de sagt så det mer som ett ungefär..
  • BubbelGuppie
    Mamma Tes skrev 2010-01-16 04:43:18 följande:
    Vaddå farligt att bli igångsatt? Om min lilla skrutta klarade det på sina dryga 1900 gram i vecka 32+5 så ska det nog inte vara några problem. Lita på det du känner och vill.
    alltså förlossningen när man sätter igång kan bli mer uttdragen och stressa barnet mer än normalt samt att en stor del av igångsättningarna slutar med kejsarsnitt så därför är igångsättningarna "farligare" har inget med barnets vikt osv..

    men tycker personligen att 21 dagar övertiden om allt är normalt är för lång tid.
  • BubbelGuppie

    här hade vi pizza med eller iallafall mat ifrån pizzerian...

    ja 2-3 dagar innan bf trodde min typ skulle komma i veckan som va med tanke på värkar osv men tydligen inte.. så nu är jag inställd på att gå över 14 dagar med denna med.

  • BubbelGuppie
    AmandaBrun skrev 2010-01-17 19:53:52 följande:
    Avokado är så jävla gott!
    mm håller med...
    nja fett det har jag så det räcker :-P här var det lathet orkade faktiskt inte laga mat
  • BubbelGuppie
    Cupcaken skrev 2010-01-20 09:12:37 följande:
    Oj sedär...Åh vad jag hoppas att det inte blir utdraget för mig.... Vad gör du uppe kl 06:33??? Crazy lady
    haha ja hon var inte ensam om att vara uppe då iallafall :-P


    jasså amandabrun du menade vilken utbetalningsdag som ovan skrev beror på om du fyller tidigt mellan eller sent i månaden.
  • BubbelGuppie
    am76 skrev 2010-01-20 11:41:26 följande:
    Det är stjärnteckenbyte imorn, så om bebbarna vill födas till Stenbockar får de allt skynda sig ut idag, from midnatt blir de Vattumän. Och så var det dagarna ja: (www.9manader.nu/blandat/lattsamt/skrock/manda...)Måndagsbarn kan få det slitsamt.Tisdagsbarn är vackra men lata och okunniga.Onsdagsbarn är argsinta och envisa.Torsdagsbarn är kloka barn med extraordinära egenskaper.Fredagsbarn har tur med sig.Lördagsbarn är starka.Söndagsbarn är livsnjutare. Och den som tror nåt händer vid fullmåne får vänta till 30:e januari. Sägs ju att då är det ruljans både på BB och sjukhusen i övrigt. Stämmer förresten bra med mitt jobb, när jag jobbade nätter var det hektiskt vid fullmåne, allt tycktes kunna hända. Men jag vill inte vänta såå länge !
    min dotter är vattuman och lördagsbarn .. vill faktiskt att denna bebbe också blir det kommer bra överens med vattumän.. min syster är det också...
    hehe även svärmor och svärfar nu när jag tänker efter :P

    börjar inte synas nåt mönster i familjen eller så...:-P
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden