Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Pilea: Hoppas allt går bra för dej!!! Låter som att du kommer att få din bebis när som helst ju!!

    Här är det ganska lugnt i magen. Och tur det med tanke på att sonen fortfarande är sjuk, och nu är jag också det. Hoppas det är en förkylning som snabbt går över!
    Måste dock ta hand om sonen själv imorgon då sambon jobbar natt och måste sova. Hoppas han är snäll så jag slipper en massa sammandragningar till på köpet!

    Har dock kommit lite blod nu några dagar... Känns ju lite läskigt med tanke på att jag inte blödde en droppe när jag väntade sonen och har inte blött tidigare denna gravidiet heller....

  • aprilfamilj
    Sofiaochjonas skrev 2010-03-05 13:09:40 följande:
    Jag var på kontroll igår på förlossningen, och jisses vad livmodern jobbade på där inne! Fick sammandragningar med max 2 mins mellanrum och dom låg på emellan 60-90 på ctgn varje gång (när jag inte hade sammandragningar låg mätaren på typ 10-15). Så nog tränar den där inne, läkaren sa att det nog är på gång. Men det har jag ju hört några gånger nu så =)
    Låter ju som att det verkligen är nära för dej nu! Men är du hemma?
    Hoppas allt går bra iaf!
  • aprilfamilj
    Sofiaochjonas skrev 2010-03-05 21:14:06 följande:
    Yes jag är hemma! Har klarat mig från sjukhuset än så länge ^^ Men dom gör ju ingenting åt mig ändå nu, är i vecka 36 imorgon (35+) så det ska nog inte vara någon större fara..
    Okej, ja men då är det ju "lugnt" hoppas allt går bra för er! Spännande att se när det blir
  • aprilfamilj

    Skönt att du fick komma hem iaf! Hoppas det går bra att vara hemma också!

    Har haft lite sammandragningar med "trycka neråt känsla" nu på förmiddagen så nu ska jag lägga mig och vila när sonen sover!

  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-03-07 12:56:00 följande:
    Ska in på ny koll i morgon. tror snart jag kräks på alla vul. känns som om alla läkare på förlossningn  i varberg har varit där och "rotat" men men, det går väll över.. SD blir bara mer och mer sen i onsdags kväll. men får väll se i morgon OM det hänt något med tappen, annars är det väll så här jag ska leva nu. Blev lite hormonell igår och kände att jag va tvungen att gråta. gick in till sovrummet och började gråta hysteriskt.. suck blir ju trött på mig själv. men sen va det bra igen!
    Håller verkligen med dej. Jag tycker alltid man känner sig lite våldtagen efter att dom undersökt en där nere...
    Hoppas allt ser bra ut imorgon!

    Har haft en massa hårda sammandragningar idag. Dock inte så tätt. Så det känns ju tryggt iaf. Har bestämt mig att jag inte åker in nu förän det är dags! haha
  • aprilfamilj

    Har haft mer sammandragningar dom sista 2-3 dagarna. Och nu ikväll har jag magknipkänsla och mensvärk också...
    Hoppas verkligen att det lugnar ner sig. Har inte lust att åka in ikväll...

  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-03-09 20:24:15 följande:
    precis så har jag det oxå. funderar verkligen på hur detta ska gå, om jag ska ringa eller inte. har inte lust att åka ändå till halmstad i onödan!
    Nä jag hoppas det går över under natten. Har jätte mycket skola att ta igen också då jag haft sonen hemma i veckan eftersom han varit sjuk..,
  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-03-09 20:44:32 följande:
    oj, kan inte vara lätt att plugga i alla SD..
    Nä verkligen inte. Trots att det är på distans så är det svårt att hitta koncentrationen. Men jag har just börjat och ville verkligen inte avbryta studierna.
    Får helt enkelt se hur det går med allt.
  • aprilfamilj

    Typiskt att det inte kom INNAN ni for till förlossningen! Hoppas det ger med sig!

    Har varit en jobbig natt.. Känns som att jag inte fått sova nått! Fy vad less man blir. Har fortfarande ont i magen. Inte lika mycket dock. Och inte lika mycket sammandragningar. Men i stående ställning känns det som att innehållet i magen ska trilla ut...

    Är det bara jag som tycker det är svårt att känns sammandragningarna när man har mensvärk/magknip. Känns som att man bara känner smärtan då...

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar