Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    mina lite "oskyldiga" sd har övergått till rejäla förvärkar på kvällarna. och till vilken nytta?? jag blir så trött. kan bebis inte bara bestämma sig!?!

  • mammaNena

    va inne hos läkaren idag igen. idag va cervix 16 mm, va 20 i fredags. ska in igen på fredag och då sa han till mig att ha en väska packad... så jag antar att nu är det slutet för mig att vara hemma.. gu va tråkigt det kommer bli! fick även bricanyl tabletter utskrivet. han menade på att hellre att de kunde hålla bebis inne i 2-3 veckor till (sen blir man ju typ resistant mot bricanylet om man tar en massa, vilket jag ska göra) än att bebis kommer nu. igår va rätt lugnt med SD, och inte en förvärk, men idag vaknade jag av att det värkte i magen.. så det har väll varit livat i natt, eller iaf i morse.

  • mammaNena
    fröken sol skrev 2010-03-15 18:13:36 följande:
    hur långt gången är du helena83? hm är det bara jag som har svårt att hålla ordning på när folk har bf? finns det en lista på det i tråden ngnstans? är själv v 25+5 och s-d har ökat massa idag igen. Hittills har min tapp varit lång, känns skönt!
    jag är i v 31+0 om 1 timme
  • mammaNena

    AsaLu: jätte grattis!! hoppas vi får en bild

  • mammaNena
    Pilea skrev 2010-03-16 11:11:40 följande:
    AsaLu: Har hon ingen syrgas eller någon ting? Var det i v.32+ hon föddes i? Nyfiken i en strut Nu har jag varit olydig o dammsugit undervåningen, fy på mig! Men så fick jag ont i ryggen också som straff! Lugna aktiviteter var det ja, eller rättare sagt ordnation sängliggande som det stod i min journal! 
    ha ha. känner igen mig där. ordinerad sängläge/vila, men ska bara... va hemma hos några kompisar igår em och det fick jag sota för senare på kvällen. konstant ont i magen + en massa SD hela tiden.. =/ tog tom en bricanyl igår vid 20.30, men den funkade inte. någon som äter dom som vet om de inte är riktigt lika effektiva som spruta!?!
    gu va jag längtar efter att snosa bebis nu... skulle inte förvåna om jag ska vänta i flera veckor ändå...
  • mammaNena
    AsaLu skrev 2010-03-16 17:32:02 följande:
    Jag känner mig riktigt blåst, lyckas inte kopiera in bilden hit till tråden...  Så ni som vill se min lilla skatt får kika in på mitt galleri! Tyvärr rätt usla bilder, är svårt utan att slå en blixt rätt i ögonen på skuttan. vi glömde dessutom kameran när vi åkte in till förlossningen så de första bilderna är från i går kväll, alltså när hon var nästan 2 dygn. Hon heter för övrigt Nelly från och med idag! Vi mår alla bara bra, förutom min rygg som håller på att gå av efter 11 veckors sängläge och sen en förlossning på det. Så den där promenaden till Mörby centrum i går kanske inte var så bra...
    men du måste ju ta och göra ditt galleri synligt!!! jag håller ju på att dö av nyfikenhet
  • mammaNena
    aprilfamilj skrev 2010-03-16 21:16:38 följande:
    Gersemi: Jag har ingen aning. Undrar detsamma. Har haft starka och ganska regelbundna sammandragningar nu i över ett dygn. Men dom har inte gjort ont. Bara ibland. Och så har jag som en "allmän smärta" i magen nu... Man skulle haft en ctg maskin hemma
    precis så har jag med. en allmän molande irriterande smärta konstant i magen. blandat med både onda och "o onda" SD. men har inte haft en enda förvärk på 2 dagar nu. känns lite snopet på något vis. det va ju ytterligare ett steg i processen och nu är den borta igen.

    AsaLu: vilken sötis! född dagen innan min dotter vi behövde stanna i 3 veckor ganska exakt. tog inte alls lång tid innan hon va ifatt i både vikt och längd. hoppas allt går bra!
  • mammaNena

    pilea: trist med huvudvärk!

    Här är det aj i magen! vaknade kl 1.41 (för att vara exakt ) av en jätte SD, ond som attans! men det va bara Den som va sån, sen va dom "normala" igen.. Vaknade även 3 ggr till av SD, men inte alls som den första.
    Hade ett väldigt intressant horoskop idag på FB. något nytt skulle ske, men jag skulle vara tvungen att se det för att tro på det. + man går till botten med något riktigt akut... undra vad det kan säga!?!
    Här strålade solen tidigt i morse, men sen kom dimman MEN jag har krokus och snödroppar intill våran söder gavel.. blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dom, gu va jag längtar till våren!

    Undra hur det gick för aprilfamilj!?!

  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-03-17 10:24:45 följande:
    Åh,va härligt med snödroppar o krokus tror inte det har kommit här än men vad vet jag - är ju inte ute så ofta...Den här vintern är på något sätt oändlig precis som mitt sängläge, har idag legat ner i 114 dagar och är idag 32+0! Helena83 o Aprilfamlj, ni verkar ju inte ha långt kvar hur känns det? Min son föddes på utsatt datum så jag har ingen erfarenhet av ett prematurt barn men ni som har det härinne verkar så coola med att få bebis nu och det känns ju lite lugnade
    hade jag bara fått veta att han skulle behaga sig ut idag, då hade det kännts kanon
    Men blommorna är super! bara att öppna sovrumsfönstret och kolla ner så ser jag gula, vita, lila och spräckliga blommor mmmmmm

    Pilea: ja visst låter horoskopet intressant! har faktiskt funderingar på om jag verkligen kan vänta med koll till fredag. känns inget vidare idag...
  • mammaNena

    i morgon bitti ska jag in på ny mätning och antagligen bli jag inlagd. jag känner mig helt tom idag vill verkligen inte ligga där i veckor. {#lang_emotions_cry}

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar