Inlägg från: fröken sol |Visa alla inlägg
  • fröken sol

    Vi som har prematura sammandragningar

    har varit och jobbat idag. Fantastiskt roligt men asjobbigt, så nu nmår jag som jag förtjänar. Ska inte fortsätta jobba utan vara sjukskriven. Det var ju andra gången jag provar och det funkar tydligen inte. Blaj. Men men jag har ju typ 40 år kvar att jobba så...

  • fröken sol

    vi har fint väder här med. Har inte sovit mkt inatt, men lite nu på morgonen. Dom ringde visst från jobbet vid sju jag sov över det. de hade trott att jag skulle jobba och hade gett mig patienter (hörde dom prata på telefonsvararen...då dom ej la på) Lagom störigt att chefen ej informerat att jag inte kommer jobba mera. Jaja. idag ska jag försöka mig på att åka in till stan fika lite, lämna in regnbyxor som läcker (har varit på väg hela hösten men först kräktes jag hela tiden och nu sdr) och gå till VC.

    helenas83 ta hand om dig!

    pilea skickar alla mina sd och smärtor till dig så kanske ungen kommer ut

  • fröken sol

    åh pilea då väntar vi på rapport om hur förlossningen gått!! Lycka till!!!

    gersemi - kramkram

    helena83- beklagar sorgen. men skönt med ett avsked.

    själv vakna jag innan fem. kan inte sova mer en några timmar varje natt. Lite lagom tröttsamt. Tur att jag kom på bättre tankar om att jobba...sjukskrivning är nog lite vettigare för mig.

  • fröken sol
    7 michelingodingar skrev 2010-04-10 14:08:55 följande:
    uppdatering från pilea 10.58 så skriver hon: snart blir det bebbe, får antibiotikadropp och sen ska de ta hål på hinnorna,öppen 3 cm sist de kollade!!
    åh kul med uppdatering! spännande att följa er alla
  • fröken sol

    det låter ju som vattnet (i erfarenhet av att jag är bm, skulle jag rekommendera dig att kolla upp det) har du feber? vilken färg luktar det ngt?

  • fröken sol

    oj va alla verkar vara igång nu!!! så spännande! tack för alla uppdateringar! mer sånt.
    har massa sdr idag med. men inte så tätt...men det är inte skönt.

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar