• PuH84

    Vi som har prematura sammandragningar

    Oj... Här klagar jag över mina skavanker!!!
    Lycka till Noemi!!! =) Hoppas hon vill vara kvar i magen så länge som det bara går!!! =)

  • PuH84
    Lana skrev 2010-05-21 16:25:05 följande:
    puh; det kan inte ha varit förstoppning då? eller magsjuka?jag har sjukt ont stundvis under vänster revben.jag tror bebis trycker på tarmarna och det är dert som smärtar,på mig iaf.noemi,jisses vilken händelse. Så kände jag med när jag låg inne.bättre hon är på utsidan just för att då har man mer koll och kan hjäpla till mer.om det är infektion eller dyl.Nej vliken himla otur att det är fullt där.hoppas verkligen hon vill stanna tills det iaf kommer en plats. tänker på er och håller tumamrna hårt att ho nstananr inne.så trist att behöva ligga där
    Nja... Trodde det var magsjuka i tisdags... Eftersom sambons ex fick hämta pojken på skolan då han kräkts... Och jag spydde juh en gång innan turen till förlossningen på morgonen där, sen när vi kom hem så fick jag juh springa på toa några gånger... Så jag var helt säker på att jag åkte på en magsjuka... Men i morse började jag juh få samma smärta igen... Men den försvann efter värktabletter och lite sömn... Inga kräkor eller toa besök... Så ja.. Jag vet inte! Mår liksom mest bara konstigt... Är hur trött som helst... Fryser och kliar...! Skönt att slippa det onda i magen iaf!
  • PuH84

    God morgon... Eller God förmiddag! =)

    Ja.. Jag kan iaf bara tala om att här är alla symtom som bortblåsta!!! Lite klåda har jag, men den kan jag leva med! =) Snacka om varannandags mående!! Sååå konstigt! Jag mår bra en eller två dagar... Sen har jag en eller två skitdagar... Och så rullar det på!! =) Bara hålla tummarna att bebben vill komma på en bra dag! =) Fast jag ringer nog till bm på måndag och säger att jag inte står ut nå mer... Att jag vill komma tidigare så hon får pilla!!

    Va roligt fröken sol... =) Vi ha oxå pratat om en kamera... Fast det lutar nog mer åt en systemkamera för vår del än en filmkamera! =) Roligt! =)

  • PuH84
    Noemi skrev 2010-05-22 11:36:42 följande:
    snart kommer nog lillan. det har dragit igång igen. har fått bricanyl men det känns som förlossningen är timmar borta nu. 33+1 idag så hon har mkt goda odds att må bra. håll tummarna för oss! känner mig lite nervös trots allt...
    Jag håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan!!! =)
    LYCKA TILL!!! =)
  • PuH84

    Ja icka76 tanken har slagit mig att det kan vara det! Fast när jag får ont så får jag juh liksom ont på båda sidor... Som ett band över magen liksom... Ska ringa min bm på måndag och se om jag kan få komma liiite tidigare, ska egentligen dit på onsdag, men ja... Jag vill inge mer nu! Nu får hon pilla igång det här!

    Vad härligt att höra Noemi! =) Se där va lite tummar och tår kan göra! =) Jag fortsätter hålla!

  • PuH84

    Jaaa Happyme: Låter ungefär som det jag har/haft... Fast konstigt på nå vis ändå då... Att sambons pojk vart sjuk samma dag som jag... jag på natten och han senare på dan!
    Men det är nästan som du beskriver det, en krampliknande smärta... Men hade du kräkningar och ursäkta uttrycket racerbajs oxå då?? 
    Det roliga var juh att som förstföderska vet man inte spec mycke, och det var precis som att det kom som värkar med några minuters mellanrum och höll i sig i 30-60 sekunder, så samtidigt som jag fick för mig att det va värkar så vart jag sååå himla osäker eftersom magen inte vart hård!

    Uscha och fy för gastro... Jag hoppas att jag aldrig nånsin måste göra en gastro!!! Gjorde praktik på kirurgavd. och där görs juh gastro varje dag... Näe... Lider med alla som måste genomgå nåt sååå hemskt!!!

    Du är ursäktad för ditt långa egoinlägg! Man måste få göra det ibland oxå!!! =) Det är skönt när man fått skrivit av sig!! =)
    Hoppas verkligen, verkligen du slipper smärtan mer nu... För har vi haft liknande du och jag så önskar jag inte ens min värsta fiende detta... Uscha!! Håller tummarna!

  • PuH84
    fröken sol skrev 2010-05-23 10:05:56 följande:
    hejaheja! kämpa på allihopa och njut av sommarvärmen (om ni har sådan). .en dag närmre målet. . .
    Heja heja Fröken sol för din positiva attityd! {#lang_emotions_laughing} 
    Nepp... Ingen sommarvärme... Tänkte åka och kika på fotboll jag, men här regnar det och jag har blitt på tok för tjock för mina regnkläder! Men men... En bra dag igen, så idag ska jag absolut inte klaga!
  • PuH84

    Min underbara, underbara BM!!! =)
    Har haft en sån där riktig jävla skit dag igen, rent ut sagt!! Ringer till BM och säger "jag vill inte vara gravid längre"! Nu jäklar ska här pillas!! Ska dit snart! Nu håller jag bara tummarna att det kan dra igång nånting!!!

  • PuH84

    NÄPP!!! Ingen bäbis här inte!!!

    Va juh till barnmorskan igår och hon "pillade" lite... Va inte riiiiktigt moget än sa hon... Öppet för ett finger... Jag fattar typ inget!! Men... Mer slempropp har iaf kommit nu på morgonen... Så förhoppningsvis är det tecken på att det inte är allt för lång tid kvar! Ska tillbaka imorrn till bm... Och om blodtrycket har stigit ännu mer då, så skulle hon skicka in mig sa hon... Med tanke på hur jag mått o sådär...

    Hur går det för er andra! =) Måste sätta mig och läsa ikapp ordentligt! =)

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar