• Pilea

    Vi som har prematura sammandragningar

    mammaNena skrev 2010-04-06 17:07:07 följande:
    Samma här Pilea: du kan väll komma hit och fortsätta när du e färdig hos dig *blink blink* han en jätte trädgård som ska ha lite kärlek Har faktiskt lite onda SD idag (kors i taket) mensvärk både i rygg och mage. Antar att det är mest för att vi tog en snabbis innan mia skulle hämtas från dagis så det får bli snabbisar varje dag hädan efter allt för att få det att starta
    Ok, kommer förbi imorgon
    Hi hi, samma här, lever numer inte längre i celibat
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Vaknade imorse o var så extremt hungrig att jag mådde illa, nu har jag vräkt i mig frukost. Har en del onda sammandragningar nu på morgonen, men men! Känner hur de börjar göra riktigt ont, men så släpper de o håller inte i sig så värst länge, blir inga ordentliga toppar eller hur jag ska beskriva. Men det kommer hyfsat tätt.


    Här är det mulet o regnet hänger i luften så det blir väl ingen buskklippning idag. Får väl tvätta lite fönster istället.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    Så där ja, nu har jag tvättat 2 fönster till på undervåningen. Har bara v-rums fönstret o fönstret i lekrummet kvar. Pausar lite, kanske rent av tar övriga fönster imorgon. Får nog bli lite annan städning idag istället. Och så ska jag se om jag kan hitta lite mer prylar att sälja.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    aprilfamilj skrev 2010-04-07 11:01:00 följande:
    Jag hade onda sammandragningar hela kvällen igår. Och inatt vaknade jag av världens smärta i magen! Inte skönt alls. Trodde helt seriöst att det var dag! Eller att nått var väldigt fel. Kändes som om hon lagt sig på sidan i bäckenet. Men efter ca 2 timmar lyckades jag somna om igen. Är öm i magen och är skit trött idag. Nä, nu får hon allt se till att komma tycker jag!
    Ja eller hur, vill att bebis ska komma nu!
    Jag fortsätter med mitt boande, ignorerar sammandragningar o boar lite till Har hunnit med dammsugning också. Känner av SM så fort jag sätter mig o det lossnar lite av proppen när jag rör mig märker jag.
    Men börjar mer o mer tro att det blir övertid på riktigt den här gången.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Nu kom ju solen {#lang_emotions_sunny} Blir allt lite buskklippning ändå


    Mina grannar lär väl undra vad som flugit i mig, från att ha haft mer eller mindre sängläge till att fara runt som värsta Duracell-kaninen, hi hi!
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    elaisa skrev 2010-04-07 12:17:23 följande:
    Jag har varit nere i tvättstugan för första gången på 4 månader och tvättat o vikt bebiskläder så mysigt! Men alltså stl 50 är ju verkligen pyttepytte, har faktiskt inget minne av att Nils hade så små kläder, tar ni med större storlekar till bb? Kommer väl bli chockad av hur liten hon är i jämförelse med Nils som snart blir 5.
    Tänk att tom tvättstugan kan kännas riktigt mysig o trevlig
    Tänkte precis det samma, stl 50 kanske hux flux blir för litet o det är vad jag har packat ner sedan lång tid tillbaka, har nog lite prematurkläder nedpackat också. Kanske ska se över BB-väskan igen.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    Gersemi skrev 2010-04-07 14:24:37 följande:
    Jag kanske kan komma med en strimma hopp till er som går o väntar på att bebis ska behaga titta ut. Ni kan faktiskt be dem sätta igång er i v 37+0. Jag vet att det är ett par veckor kvar, men det kan ju vara ett mål att se fram emot. Min erfarenhet är att de brukar vara schyssta mot oss som haft det riktigt besvärligt. Bägge mina hotande prematurer är födda genom igångsättning, och det har gått väldigt bra! Själv har jag en blä-dag. Allt gick fel från början, men hoppas att det blir lite bättre. Har en hel del sd idag, men bara dom som ger andnöd, ingen som gör ont. Varför får man andnöd?? Jag förstår inte, bebis borde ju rimligen tryckas neråt, inte uppåt... Eller? Det är gråmulet idag, så vädret passar mig bra Kan sitta o vara ur form utan att det liksom gör något. Kanske har mer energi imorgon.
    Va, är det sant? Jag som är i v.36+3
    Börjar undra om jag satt igång något själv här, har massor med SD nu, men det är väl bara önsketänkande från min sida.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Nästan lite komiskt på något sätt! Först har man gått i massor med veckor o varit jätteorolig för att bebis ska trilla ut o nu när man vill att bebis ska födas så "biter" han/hon sig fast riktigt ordentligt


    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    Är i valet o kvalet om det är dags att åka in! Har SD med 5-10min mellanrum som gör ont o trycker på. Har haft så senaste timmen o till o från under hela eftermiddagen o kvällen.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Tycker det är svårt att avgöra! Sist med dottern gjorde det inte jätteont, men jag var ändå öppen 3cm. Ringde för att det kom regelbundet.


    Nu tvekar jag, tänk om det inte är något. Måste ju fixa barnvakt o allt.
    Alve 060129 Tyra 071019
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar