• PuH84

    Vi som har prematura sammandragningar

    elaisa skrev 2010-04-29 12:17:50 följande:
    Kan ju vara slemproppen men tyvärr verkar den kunna lossna och återbildas fast nu är du ju så sent i graviditeten så vem vet..Dags att åka.Hej
    Lycka till!
  • PuH84
    Gersemi skrev 2010-05-01 22:18:04 följande:
    Hej tjejerTittar in lite snabbt bara, återkommer med större rapport vid tillfälle.Igår, 17.58 föddes lilla Elvira <3 47 lång och vägde 3240 g. Stark och livskraftig *lycka* Och visst, jag har ff ont i baken, men inte alls på samma sätt. Sitter ner när jag skriver detta Stooor kram, i synnerhet till Helenas!
    GRATTIS!! =) Vad härligt! =) Hoppas allt gick bra och att ni båda mår bra! =)
    mammaNena skrev 2010-04-30 11:01:04 följande:
    PÅ TISDAG!!!! Det blev dagen för igångsättning! såvida inget händer innan. läkaren gjorde en hinnsvepning och trodde mycket väl det kunde starta. hon sa tom att hon hade jouren på söndag, om vi kanske skulle ses då Va öppen 3 cm och va helt mogen. hon trodde att det bara va att ta hål på hinnorna så startar fl SÅ skönt att ha något att verkligen se fram emot och veta att det är slut på detta jobbiga där! Happyme: jag får oxå sånna där "stötar" på cervix. ont som tusan gör det!
    Näe... Vad häftigt!! =) Och Grattis! =) Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra! =)
    Här testas allt nu... Färsk ananas, funkade inte! Den berömda färdknäppen... Utan resultat... På valborg vart det en sjujäkla promenad... Funkade inte heller!! =) Hallonbladste nästa!!!
  • PuH84
    mammaNena skrev 2010-05-03 21:05:02 följande:
    jag åt! sen mådde jag ännu mer illa =/ Ska verkligen försöka fokusera på vad man får efteråt och inte det som är där mitt imellan, men det är ju lätt att fokusera på det onda =/ Ja ja, får försöka gå och lägga mig så snart som möjligt. (förkyld har jag blivit oxå)
    Lycka Till imorrn!!! =) Ska tänka på dej och hålla alla tummar och tår för att det går bra! =) Va häftigt!!! Imorrn får du träffa den lilla skrutten som legat i magen och härjat!!! Spännande!
  • PuH84

    Jag med är kvar!!! =) BF 25 maj

    Men nu är juh jag sååå nära... =) Har börjat känna av lite sd igen, efter att jag va in och blev stoppad så har jag nästan inte känt något... Så nu håller jag bara tummarna på att det kan vara på gång!!! =)

    Hoppas ni alla mår bra efter omständigheter!!

  • PuH84
    Fröken sol: Vad härligt!! =) Grattis! =)

    Helenas83: Vilken pudding du har där! =) Såååå himla söt! =)
  • PuH84

    icka76 skrev 2010-05-12 09:44:47 följande:
    Noemi: Min tummar är hållna. Ska oxå in på extra-kontroll idag efter att ha haft en skum smärta på vänster sida av livmodern sedan igår eftermiddag. Känns inte som sammandragning men de ville kolla upp det.
    Noemi skrev 2010-05-12 09:40:10 följande:
    Jag blev så orolig igår för mina sd släppte inte även om jag vilade i soffan hela dagen. Så tillslut ringde jag spec mödravården. Ska in på extrakontroll idag kl 13 så håll tummarna för att allt ser bra ut! Hur är det med er andra?
    Lycka till ni båda idag!! Håller tummarna för att det ska gå bra!

    Vad konstigt det kan vara... Har gått ifrån att nånstans inte vilja att det drar igång, (även fast jag var så långt gånget när jag vart stoppad) till att nu vara skitless och vill inget hellre att sd drar igång igen... Eller ännu hellre att riktiga värkar drar igång!!
    Ska till bm idag! Har såååå ont i fingrar, knän och vrister... Antar att det är för att jag samlar på mig så mycket vätska. Hoppas oxå att bebben att fixerat sig igen... Förra veckan hos bm hade det gått från fixerad till ruckbar... Uscha va långt bort allt kändes då! Fast det behöver juh inte vara de...! Jaja...

    Återigen så håller jag tummarna för er som ska in på extrakoll!
  • PuH84

    Härligt att höra att det gick bra för er som var in på extrakoll idag! =)
    Tråkigt bara Noemi när man träffar läkare som är osäkra! Man blir så osäker själv oxå! Jag hade en läkare när jag låg inne som jag trodde skulle dö vilken sekund som helst! Gammal gubbe liksom... Kändes lite märkligt, men vad göra!!

    Var till mvc idag... Hade min sambo tyckt att det kändes okej så hade bm gått in och retat lite... Men så vart det inte... Känns inte alls kul nu måste jag säga...! Hade gärna låtit henne retat... Men de är en hel del i helgen här... Osså kommer sambons pojk till oss på fredan och då ska man ev. fixa barnvakt osv... Så... Ja... Men hon sa hon SKA göra det nästa gång vi ska dit vilket är dan efter BF om det inte dragit igång av sig självt... Så förhoppningsvis går jag inte över!! =)

  • PuH84
    fröken sol skrev 2010-05-13 12:28:36 följande:
    galet att vara över v 34+0. att vakna av sdr och tänka, jaja strunt samma de får vara där om de vill. Ett nytt lugn har infunnit sig i min kropp väldigt skönt! Nu går jag väl till 42+6 eller ngt liknande...hahahur har ni det?
    Haha... Precis så tänker jag med!! =)
    Bara för att jag vart inne och blivit stoppad så ger jag mig fan på att jag får åka in så får dom sätta igång mig istället!! =) Haha

    Skönt att höra att du är lugn iaf! =)
    Fast... Jag vart juh stoppad i V. 34+6 om jag inte minns fel!!! Hade jag kommit en dag senare så hade dom inte gjort nåt! Men det kanske dom inte kommer göra med dej om det skulle dra igång??
  • PuH84
    Happyme skrev 2010-05-14 14:45:59 följande:
    Puh , det skulle ju vara lite lustigt om det ska krävas en igångsättning efter att ha blivit stoppad! Lilla bebin kanske surnade till på att inte få komma ut när han ville så h*n ämnas på er nu
    Haha... Ja visst skulle det!! =) Men jag skulle samtidigt inte bli eytt dugg förvånad... Nu har jag gått till ett läge där jag är såååå fruktansvärt less och vill inget hellre än att h*n ska titta ut!! Haha... Ja h*n kanske vart riktigt ilsken! =)
    Var till bm i onsdags och hon ville pilla och irritera lite... Men sambon ville inte... Han tyckte vi hade sååå mycket i helgen... Ååååhh... Orkade inte tjafsa så det fick vara!!! Men men... Hoppas hoppas det sätter igång snart!!!
    Grattis Petronellan!!!
  • PuH84
    Demyra skrev 2010-05-17 07:09:46 följande:
    Välkommen med Kavi Hoppas det börjar för dig nu Puh84, så jobbigt den där sista tiden när man bara vänta å längtar.Jag har haft det ganska bra nu i en vecka, inte så mycket sammandragningar å bara ont ibland. Funderar lite på att avboka mitt läkar besök idag, men kanske det är bra att mäta tappen å kolla att allt är ok för säkerhets skull. Hände en konstig sak i helgen, jag fick ont i magen och det började spänna, sticka och dra. Sa åt min mammma att nu börjar det nog snart att åska för magen beter sig så konstigt, å en minut senare smäller det till :)
    Ja... Finns ingen som har en bebbedans??

    Tycker du ska kolla ändå jag! Som du säger... För säkerhets skull! =)
    Haha.. Va roligt!! =)
    Kanske kan hoppas på fredag jag då... Ska va fullmåne då, om jag inte är ute och cyklar... Och då sägs det att vattnet går för många... Sen om det ligger nån sanning i det, det vet jag inte!
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar