• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Hallå!

    Också haft en orolig natt, Nils kom in vid halv fyra o jag kunde inte somna om. Gick till slut upp 5.30 och drack te och löste soduko, så nu känner jag mig lite groggy men vad gör det när man ändå ska ligga o dröna hela dagen...
    28 dagar kvar till förlossning - låter väl inte så länge, kan komma ihåg känslan när det var 150 dagar.
    Ska nog masa mig ut på balkongen och få lite sol i ansiktet.
    {#lang_emotions_sunny}

  • elaisa

    Oj, va alla verkar vara i gasen idag{#lang_emotions_smile} Själv har jag fullkomligen dränerats på energi efter fyra dagar med svärmor.....men nu sitter hon snart på tåget hem till Uppsala och förhoppningsvis klarar vi oss själva fram tills bf iom att jag får röra mig mer, puuh!
     Vilken trevlig svärdotter jag blivit av den här graviditeten....

  • elaisa
    anlo80 skrev 2010-04-07 11:10:24 följande:
    Idag var jag hos läkaren för koll av tappen, den har innan varit runt ca 20-25 mm lång men nu var den 10 mm! Jag är i v.34+4. Kan tappen vara så här kort länge tror ni eller är det tecken på att det kan hända något inom det närmaste? Förra barnet kom i v. 35+0 Gissningar?
    Du kanske kan välja...om du vill ha bebis nu - börja leva som vanligt el tom mer aktivt
    annars ligg ner o vila så stannar nog bebisen lite till{#lang_emotions_wink}
  • elaisa

    Jag har varit nere i tvättstugan för första gången på 4 månader och tvättat o vikt bebiskläder så mysigt! Men alltså stl 50 är ju verkligen pyttepytte, har faktiskt inget minne av att Nils hade så små kläder, tar ni med större storlekar till bb?

    Kommer väl bli chockad av hur liten hon är i jämförelse med Nils som snart blir 5.

  • elaisa
    Pilea skrev 2010-04-07 12:23:19 följande:
    Äsch, jag lägger ner några stl 56 också, bebisväskan blir större o större....
    Jag äter verkligen massor o magen växer men konstigt nog har jag inte gått upp i vikt vid dom sista kontrollerna så jag antar att lilltjejen tjockar på sig ordentligt, kanske kommer det ut en 4kilos klump{#lang_emotions_smile}
  • elaisa

     Shit! var borta från tråden en stund men nu börjar det hända saker...hur går det Pilea?

  • elaisa
    skruttibangbang79 skrev 2010-04-08 09:57:43 följande:
    Hej tjejer! Får jag vara med här?? Är gravid i v 20 med mitt första barn (tidigare grav slutade i MA i v10) och har haft en ganska komplicerad väg hit med gravförbud och underliggande sjukdomar. Denna graviditet har hittills flutit på relativt bra, iofs med hyperemesis som gjort att jag kräkt som en gnu fram till förra veckan, ständiga migränanfall och så kanske mer viktigt här: onda sammandragningar sen v 14. Trodde först att det var "växtvärk" men ju större livmodern växte märkte jag att det verkligen var onda sammandragningar som gjorde magen hård för varje gång. Har bara onda sammandragningar - inte märkt av icke-smärtsamma. Allt från 10-50 om dagen brukar det vara. Min läkare (går på Spec till följd av min sjukdom) betecknar allt som "normalt" så jag har vant mig...men läskigt är det...särskilt nu när man känner den lille varje dag och ändå vet att han inte kan klara sig på utsidan på lång tid till...
    Välkommen!

    Ja,nu har nog Pilea fått sin bebis. All fönstertvätt och buskklippning gav resultat{#lang_emotions_laughing}
  • elaisa

    Pilea, va snopet! Men vila nu och hämta krafter det är ju säkert inte långt kvar. Kram

  • elaisa

    Noemi, förstår verkligen din förtvivlan de där veckorna upplevde jag också som tyngst. Mitt enda råd är - ligg ner så mycket du bara kan det gör susen! Jag låg 22-23h/dygn vid den tiden, tappen kan ju bli längre lr iaf inte kortare. Sen har jag inte fått bricanyl så vet inte så mycket om det men fler här i tråden vet mer. Backa några sidor så kan du se hur diskussionen gått om det. Kan ju tycka att det iofs är nu de här veckorna som du borde använda det så mycket du kan/fixar att ta.
    Kämpa på, styrkekramar/Elaisa

  • elaisa

    Pilea, du säljer saker på Tradera. Jag har massor av killkläder som jag tänkt göra mig av med men hur tänker man med frakten när man sätter ett pris, väger du allt o använder du posten el Dhl, schenker? Vilket är det enklaste sättet att gå till väga?

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar