Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    Vi som har prematura sammandragningar

    Gersemi skrev 2010-04-24 18:41:00 följande:
    Tur att vi har varandra, Helenas Jag var just ute och tog en rask promenad, till ingen som helst bebis-nytta. Suck. Kan inte tvinga ur sambon mer färdknäppar. Hallonbladste och salvia, kanske??
    usch va jag kommer bli avundsjuk på dig om du får din bebis nu (slipper vara gravid) och jag får vänta i flera veckor till!
  • mammaNena
    Gersemi skrev 2010-04-24 19:23:03 följande:
    As will I Men det är nog ingen risk att den kommer nu, känns hur lugnt som helst nu. Skulle vilja gå o lägga mig och vakna upp och bara veta att nu är det dags. Vet att jag har lyxen att kunna begära igångsättning utan problem, men jag tror att jag skulle ångra det sen. Icka: Tja du, det kan ju vara vilket som. Vad du kan göra är ju lite beroende på hur långt du gått, men vila brukar underlätta på alla tre orsaker. Alvedon kan också vara skönt att ta ibland, beroende på hur ont du har. Hoppas att ni får en tevlig lördagskväll. Jag ska sitta vid datorn och vara sur över att jag inte är inne och föder barn. Så det så!
    då kan vi sura tillsammans får riktiga förvärkar ibland! gör ont som F*A*N! men det är dock ca bara 1 på 20-30 minuter (förutom alla SD)
    Funderar på att snart gå och lägga mig och läsa istället, e ju bara skit på tv:n!
  • mammaNena

    har inte haft något mer blod idag, men va ändå hela dagen igår, eller blodiga flytningar. inte så att det va klar rött på pappret. har haft några smärtsamma förvärkar idag, men inget mer, eller ja den konstanta mensvärk som jag försöker befria mig ifrån med panodil!

    Ska in till bm imorgon Igen! själv! vet inte hur detta ska gå. har inte kört bil på flera veckor och finns där då kanske ingen parkering precis utanför, vilket inte är ovanligt, så är det en bit att gå... Får väll se till att ha mobilen laddad så får jag väll ringa någon som kan hämta upp mig om det blir tvärstopp

    Ang. slemproppen. min har gått i omgångar sen v 28. den försöker väll fortfarande bildas, då det kommer "snor" på pappret då och då. men är ju redan öppen så jag förstår inte hur den skulle kunna stanna kvar!

  • mammaNena

    va oxå på bm besök idag. SF mått va 32, samma som för 2 veckor sedan. fick sitta med ctg igen, som vanligt, då han inte gillar när jag ligger ner. då får dom allt från 90- 190 i hjärtljud. och dom blir oroade när dom får det så, men när jag sen sitter upp med ctg och dom får et bra resultat, då är oron som bortblåst. konstigt att det inte är samma oror när jag INTE har ctg eller lyssnar på bebis på annat sätt.. känns lite avigt. jag menar, han har väll inte bättre hjärtljud bara för att de INTE lyssnar..

    Berättade precis för bm hur jag mådde nu (igen) och då sa hon direkt att HON skulle ringa läkaren på fl och säga att det går inte mer! JAG orkar inte ha det mer såhär. vet ni vad jävla läkaren svarar. 37+0! hon är bara i v 36+6. hon kan komma in hit och läggas in på BB oc få sömntabletter!
    Skulle alla SD, förvärkar, allmän annan värk pga graviditeten försvinna för att jag ska drogas ner 1 natt!?! Så det hänger väll fortfarande på det där jävla mötet på fredag. Jag har verkligen gett upp! känns fortfarande som en evighet kvar. hade det varit under andra omständigheter så hade jag bara lämnat allt och gått vidare själv!

  • mammaNena
    Gersemi skrev 2010-04-26 20:00:06 följande:
    Inget har hänt på bebisfronten... Men ff på gott humör
    skönt för dig! jag vill oxå var på gott humör
  • mammaNena
    Gersemi skrev 2010-04-26 21:49:06 följande:
    Kram tjejen. Kan ge dig något att skratta åt Jag har hemorrojder sen första graviditetenoch har inte sett någon poäng i att behandla dem före förlossningen. Hm... Kanske inte var det klokaste beslutet jag fattat. Det trycker ju på så mycket nu, så jag har riktiga prakexemplar som gör att jag endast mycket motvilligt går eller sitter. Apoteket, imorgon. Nu är det stängt... Och det brinner i baken på mig... Tänk så det kan gå när man är dumsnål *S*
    tur att jag har dig som kommer med sånt här jag hade hemorojder till ca v 30, sen försvann dom{#lang_emotions_surprised} inte för att jag är ledsen över det, men det va överraskande!

    Kvällen tog en helomvändning igår! fick massa förvärkar! trodde ryggen skulle explodera fick bli 2 panodil och ett bad för att lugna ner det. och till råga på allt en sprängande huvudvärk sen i går em, och den fanns kvar i dag när jag vaknade
    Bebis är väldigt lugn idag, oroväckande lugn
  • mammaNena

    blöder lite, antagligen håller det på att öppnas lite till då det är blodiga flytningar =/ och mår så jädra illa så jag känner att jag verkligen skulle vilja gå och kräkas, men ändå inte =/ funderar snart på att ringa in och höra vad dom tycker jag ska göra med mig

  • mammaNena
    Gersemi skrev 2010-04-27 19:15:21 följande:
    Gör det tjejen, och skrik '37+0 IDAG' till dem Då kanske de tar hål på hinnorna! Mycket mer än så lär ju inte behövas i ditt fall. Håller tummarna för dig!
    ha ha.. ja, kanske ska vägra gå ut om jag inte får bebis med mig på utsidan
  • mammaNena

    idag va det ännu en begravning. men nu får det räcka med sånt för ett tag. världens sämsta präst och jag höll nästan på att resa mig upp och fråga vad F*N han höll på med! Han gjorde allt för att få det ännu värre och mer sorgligt än vad det kunde bli! visst jätte tråkigt att min farmor är död, men han behöver ju inte göra det 7 ggr värre! Skit arg va jag.. Men men, nu är det över.

    Ringde aldrig igår till fl.  han fortsatte vara lugn hela dagen, men idag har han varit lite mer livlig igen. inte mer blod idag heller.. så jag väntar

  • mammaNena
    elaisa skrev 2010-04-29 16:08:34 följande:
    Hallå! Tillbaka från Sös o förbesöket. Fick se en film om ett par som förlöses m planerat ks och hela proceduren från att de skrivs in på morgonen tills de kommer till BB- avdelningen med klassiska brickan. Sen fick vi träffa narkosläkaren, kirurgen och en barnmorska och ställa alla frågor vi kunde tänkas ha. Blev lite lugnare och om det nu inte sätter igång tidigare utan sker planerat så ska nog allt gå bra. Fick också exakt tid 7.10 måndag morgon ska vi vara där sen sker snittet ca kl9. Skumt att veta så här precist när vi kommer ha henne...
    är det NU på måndag?
    jag ska på mitt möte i morgon om igångsättning.. känns som jag inte ens vill gå dit. orkar inte med fler motgångar nu. har lust att krypa in under sängen och bara skita i detta nu {#lang_emotions_cry}
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar