• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Nu har min hemhjälp åkte hem, sonen är på dagis och sambon på jobbet...det är härligt tyst i huset.

    Aprilfamilj o Pilea, liknande smärta hade jag förra torsdagen o ringde fl. Fick tid dan efter och träffade en läkare som sa att det kunde bero på att bebisen fixerade sig men han visste såklart inte...

  • elaisa
    Pilea skrev 2010-03-25 12:22:24 följande:
    Ok, hade bebis fixerat sig då?
    Han kunde rucka lite på huvudet men nästintill fixerat trodde han.
  • elaisa
    anna1975 skrev 2010-03-26 10:50:33 följande:
    Jag tänkte precis fråga hur nära du har till förlossningen. Eftersom du inte har varit inne här idag så är du säkert där  Det är en härlig dag i dag Lycka till! Jag har varit på föräldrarmöte idag på dagis så nu har jag ont, tillbaks till soffan och sängen... jag är planerad till 8/5 men måndag den 3/5 tycker vi är verkar vara en bra dag.
    3/5  ska jag förlösas på Sös om jag nu går hela tiden ut, beror väl på hur mycket jag ligger ner i slutet, visst tillhör du också Sös? Då kanske vi ses där i lunchrummet!

    Igår var vi på vanliga mvc och jag blir inte klok på min bm, varenda gång tar hon upp frågan om jag röker el dricker alkohol!? Självklart inte svarar jag varje gång.... antingen tycker hon jag ser ut som nån som skulle göra det el är hon bara glömsk. Börjar känna mig lite förnärmad{#lang_emotions_undecided}..igår frågade hon dessutom min sambo om hans tobak vanor - han snusar dock men jag fattar inte hur det har m henne och göra.
    Frågar era bm om detta varenda gång?

    Aprilfamilj, hur går det?
  • elaisa
    Gersemi skrev 2010-03-26 13:02:49 följande:
    Hej alla goa Är så vansinnig trött, men tänkte bara tala om att mina toalettproblem troligen beror på någon magåkomma, var till doktorn och fick medicin Ska avvakta två veckor och se om det blivit någon förändring. Hoppas!!! Även jag känner att jag kommer att gå tills jag är fullgången, men kanske inte just 40 veckor. Vet ju (pga vår ängel) att jag blir igångsatt om jag ber om det. Och det kommer jag nog att göra om jag närmar mig 40 veckor Stor kram!
    Åh, jobbigt med magen! Inget allvarligt hoppas jag,krya på dig{#lang_emotions_smile}
  • elaisa

    Anna1975, har du fött på Sös förut? Jag har bara antagit att mannen ska få sova kvar...men det är kanske i mån av plats. När min son föddes, visserligen på Danderyds sjukhus, bodde vi ju tillsammans där i tre dagar.

  • elaisa
    Pilea skrev 2010-03-26 15:18:19 följande:
    Jag planerar också att föda på sös o har BF 1maj så vi kanske syns Är nu hemma efter mitt lilla "äventyr" till mvc o jobbet. Allt var bra, lite lågt blt 105/65 o SF-mått på 32cm, hjärtljud på 144 o jag har allt som allt gått upp 12,5kg o väger numer 64,5kg. Ang tobaks o alkoholvanor så har min BM frågat 2ggr, vid inskrivning o förra ggn tror jag.
    Ja just det! Har bara tagit för givet att du kommer föda närsom{#lang_emotions_wink} Skönt att allt var bra på mvc.
  • elaisa
    aprilfamilj skrev 2010-03-27 07:15:51 följande:
    Nu gick slemproppen. Och jag har insett att jag kommer att genomgå en förlossning igen. Börjar bli riktigt nervös alltså...
    Åh, hoppas allt går bra o lycka till! Spännande....
  • elaisa

    Hallå allihop!

    Vi hade helt missat sommartiden här men det blev ju en glad överraskning.

    Fröken sol, visst är det häftigt att profylaxandning funkar dels som smärtstillande men jag tycker också att sd kan avta då men det är säkert olika. Kommer också ihåg känslan när jag kom till v28 - så himla skönt - och tror att efter det kunde jag slappna av lite sen sätter man ju iofs upp nya målveckor, just nu är fulla 34 mitt mål.

    Pilea, grattis! Härligt att gå in i vecka 36, nu vågar du nästan leva som vanligt va?
    jobbigt med sängen....

    Anna1975, min bebis lever också om i magen så jag tom har svårt att andas ibland och särskilt kvällstid, antar att det kommer komma ut en vilding{#lang_emotions_smile}

  • elaisa
    fröken sol skrev 2010-03-28 17:39:33 följande:
    om ni har tråkigt så kan ni ju fördriva ca 12 min att se den här galna fosilen prata www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoI...
    Gud så genant och vilka pinsamt dåligt underbyggda argument hon hade, verkligen en reptil från seklets början!
  • elaisa

    Cherrybabe71, verkligen svårt att ge ngt råd men själv har jag aldrig ångrat när jag åkt in, tror kanske man ändå känner på sig när det är allvar. Barnkalaset och de 10 milen till trots så skulle jag nog ändå åka iom GBS risken. Hursomhelst lycka till!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar