• Pilea

    Vi som har prematura sammandragningar

    mammaNena skrev 2010-02-23 13:59:43 följande:
    2 dagar innan jag blev sjukskriven beställde vi nya tapeter till vårt sovrum. nu ligger tapeterna här hemma + golv och alla prylar man har för att renovera ett rum OCH jag får inte göra det... jag vill ha upp mina rosa tapeter ( ) istället för att de ska ligga i en kartong.. vi skulle renoverat badrummet oxå nu innan, men vi har köpt en dusch kabin som ska sättas in ( har bara dusch i källaren, gammalt hus)
    Vi, eller rättare sagt sambon, har hållit på o renoverat badrummet sen i somras Tanken var att vi även skulle ha hunnit med köket före jul, ha ha! Det har dragit ut på tiden då han gör allt själv + att han har hand om allt annat här hemma just nu o jobbar heltid. Men snart är det klart. Det har varit ett stort projekt, har "blåst" ut hela förra badrummet samt slagit ut en vägg mellan badrum o tvättstuga. Har bilat upp hela golvet o bytt avlopp osv. Gjutit o flytspacklat golvet o så alla våtrumslager mm på väggarna + kakel o klinker. Slagit igen gamla ingången till tvättstugan o satt i fönster där groventrén var. Nu är det bara lister o lite grejs kvar. 
    Men jag har ledsnat för länge sen o börjat planera resten av huset
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Nej sex ska man inte ha då det kan reta tappen!


    Här har det inte blivit något sen den lill* blev till o jag är i v.30+2 (rätt länge med andra ord) Får ta igen det sen
    Nu har jag rensat lite till i min garderob så nu kan sambon åka iväg med 2 kassar till insamlingen. Har även lagt upp 2 auktioner till försäljning. Nu får det räcka för idag, även om jag tog det lugnt o satt snällt o stilla på sängkanten när jag gick igenom kläderna. Tänk att det kan vara så skönt att göra sig av med grejer!
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    God morgon!


    Hur mår ni idag allihop?
    Vad ska man hitta på idag då mån tro! Det är ju fint väder så man kanske borde sätta sig utanför dörren en stund o drömma sig bort mot våren
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    aprilfamilj skrev 2010-02-24 09:23:36 följande:
    Pilea: vart bor du??? Här är det svinkallt även om solen är framme! får hoppas att det är lite mildare mitt på dan så man kan sätta sig på balkongen och lyssna när det droppar från snön som smälter.det är grejer det! Jag fick då åka in en sväng på förlossningen igår med misstanke om att jag läker fostervatten. Dom kollade med gynundersökning men såg då inget där. Men dom visste inte säkert. Så jag ska hålla koll nu...
    Jag bor i Stockholms-förort! 
    Jag har suttit ute på altanen i solen i 1,5 timme, gud så skönt det var. Termometern visar 10 plus-grader i solen, känns som vår {#lang_emotions_sunny} På framsidan däremot är det 6 minus. Satt där o mös med kaffe i termos-mugg o mumsade choklad-bitar.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    aprilfamilj:


    Hoppas det inte är fostervatten som läcker!
    Chaktio:
    Jobbigt med så mycket sammandragningar! Vet inte varför man får mycket sammandragningar på natten.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    AsaLu skrev 2010-02-24 15:16:13 följande:
    3Flickor: Grattis till v 24, framsteg i alla fall! Håller verkligen tummarna för dig! Har du fler barn hemma som du måste vara ifrån nu? Det tyckte jag nästan var det jobbigaste men sonen fick komma o hälsa på efter ett tag, det hjälpte verkligen. Var för övrigt på koll på KS i dag, cervix var faktiskt stängd ca 8 mm nertill (funnelling uppifrån dock med hinnor som hänger ner och bäbisens huvud som trycker...), alltså nästan bättre läge än förra kollen för 2 v sedan Tillväxten var ok, -8% från att förra mätningen ligga precis på kurvan, men de lät inte oroade så jag får vara nöjd med det! Ni andra, har ni vågat köpa säng o sånt i v 30 eller betyder det otur...??????
    Va skönt att det såg "hyffsat" ut med tappen
    Har ni inte säng o sånt sen tidigare eller har ni gjort er av med det?
    Vi har vissa grejer kvar från de större barnen, men har samtidigt gjort oss av med en del grejer. Vagn köpte vi begagnat långt före jul, men det var mest för att vi kom över en billigt. Spjälsängen står fortfarande kvar i vårt rum efter dottern, har aldrig monterat ner det sen hon fick juniorsäng.
    Personligen tror jag inte att det ligger någon "otur" i att köpa saker. Saker o ting kan ske när som helt ändå o skulle något mot förmodan ske så tror jag sakerna i sig är det minsta bekymret just då.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    3flickor skrev 2010-02-24 14:48:22 följande:
    Det känns som att jag blir kvar ett tag, om inget händer vill säga... skulle allt vara oförändrat får jag nog också åka hem v 28. 24+0 imorgon!!!!!!!!!! Nitrazepam sov jag gott av men fick fruktansvärd huvudvärk dagen efter som höll i sig halva dagen. Nu har jag testat Lergigan (det som många får mot illamående tidigt i grav) och det funkar. Provade dock utan i natt, men jag sov jättedåligt, drömde mardrömmar, svettades, hade molont etc. I natt ska jag ta Lergigan. Härligt m v30 - grattis!
    Härligt med 24 fulla veckor, varenda dag är guld värt
    Kämpigt att du inte får sova något vidare!
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Har fått onda sammandragningar nu ikväll! Trodde inte det kom så regelbundet, men nu när jag kollat de senaste så kommer de ungefär var 5:e min. 


    Gör väldigt ont i blygden när jag står, men det kan ju vara foglossning. Väntar ett tag o ser vart det bär hän. Sambon är på föräldramöte på dagis just nu.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea
    aprilfamilj skrev 2010-02-24 20:05:26 följande:
    Ojdå, hoppas verkligen att det lugnar sig. Men borde du inte ringa in om dom kommer så tätt?? Vilken vecka är du i nu?
    30+3, samma BF som du!
    Jag väntar lite för jag blir så uppjagad när jag ringer o då blir det bara värre, vill se om det lugnar sig först.
    Alve 060129 Tyra 071019
  • Pilea

    Ligger i soffan o kollar på "Riskförlossningar" på Tv4 Fakta, inte så smart va!


    Jag tror att det börjar glesa ut sig lite mellan sammandragningarna nu. Kanske bara är förvärkar!
    Alve 060129 Tyra 071019
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar