Inlägg från: fröken sol |Visa alla inlägg
  • fröken sol

    Vi som har prematura sammandragningar

    vi hoppas på bättre dag imorgon för oss allesammans!

  • fröken sol

    vaknar efter en helt okej natt, v35+0 wihoo jag tycker ju iofs bebisen är 36+0 enligt SM...men men vilket som så är den en vecka större än förra.

    Kunde inte somna igår för min sambo snarkade! är det inte det ena så är det det andra. Som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och mina tre kuddar och la mig i gästrummet. Där fick jag sova någorlunda, vaknade inte av att sambon gick upp vid halv sex (vi har inga dörrar för vi renoverar och köket ligger nära samt jag missade när dom börjar arbeta utanför och gräva och spränga! så jag måste sovit djupt. SKÖNT!

    hur har eran andra natt varit.

    verkar ju som alla hade en kass natt natten till igår. Så lustigt...hm eller snarare görtråkigt såklart!

    kram till er alla! nu kämpar vi vidare, idag är en ny dag

  • fröken sol

    jag förstår att du längtar! det gör jag med, fast jag vet att det är bra om den är inne några dagar/veckor till. Samt att det rent praktiskt passar oss bättre om den väntar iaf till nästa vecka tar slut. Sambon har sluttentor och grejer i skolan tills nästa fredag. Men jag är så nyfiken och vill träffa den lilla nu! Men å andra sidan ska jag försöka njuta av att den ligger i mig, där kommer den ju aldrig mer vara sen. Detta är en kort tid. Men det har varit svårt att njuta av grav då det varit bekymmer från dag 1. Men ja, nu ska jag försöka dessa sista dagar som är max 57 stycken kvar. Vad är det i hela livet liksom. Fast gud va segt att gå över nu när man varit startklar i mååånga veckor.

  • fröken sol

    Jippie noemi.

    Icka76. jag kan inget om solkräm, men jag hade nog själv inte brytt mig något speciellt. Men köper du på apoteket borde dom ju veta. Tyvärr kan jag inte svara på alla frågor ;)

  • fröken sol

    godmorgon, så skumt igår och inatt hade jag bara lite sammandragningar som inte gjorde speciellt ont, hur kan det variera så himla mycket? Så konstigt. hoppas ni andra också haft en bra dag i den underbara sommarvärmen som var igår(här utanför göteborg iaf) och att det blir en lika vacker dag idag!

  • fröken sol

    åh mari80 va roligt, med både datum och kön! då vet du ju massa nu! grattis!

  • fröken sol

    är det på höger sida? och utåt ryggen?hur mår du annars, huvudvärk?
    jag tycker du ska höra av dig till förlossningen och kolla upp så det inte är en begynnande havandeskapsförgiftning!

  • fröken sol

    jag tycker ändå du ska ringa och höra., för det här att må diffust dåligt, ha ont i magen (fast ej värkar) och klåda. Det är ändå oroväckande.

  • fröken sol

    japp blodtryck, urinprov och ev blodprov. Men att du mår som du mår! ring iaf så kan dom bestämma! bättre att kolla en gång för mkt

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar