Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    På mig kollade dom tappen med ultraljud när jag låg inne två gånger, sen fick jag komma tillbaka efter en vecka och kolla tappen.
    Sen gjorde jag tillväxt ulraljud 2 veckor senare och då kollade dom tappen igen. Men jag har då inte fått något återbesök.

    Beror nog helt på hur det ser ut och hur långt gången man är.

  • aprilfamilj

    Blä, tror en bit av slemmisen gick nu imorse. Nu blev man genast lite nervös igen...
    Är dessutom själv med vår galna 2-åring eftersom sambon jobbar hela helgen....

  • aprilfamilj

    Här är det då kaos. Har sonens kompis och hans mamma på besök. Dom ska sova över. Och Wille har rent ut sagt misshandlat sin kompis och nu vägrar han sova!!! Håller på att bli galen. Och det går inte låta honom vara vaken för då vill han gå i säng vid 15 redan. Och blir helt omöjlig...

    Får se om bebisen kommer ut av all stress!

  • aprilfamilj

    Jaha, sitter med världens sammandragningar ikväll. En del gör rent ut sagt förbannat ont!! Men har då sagt att jag inte åker in förän jag vet att det är på gång eller har fööör ont!
    Alltid ska helgerna förstöras av dessa sammandragningar!

    Hoppas ni andra har en skön och lugn lördag!

  • aprilfamilj

    Hahah nä jag fattar inte att du nåt tappen.. Jag tycker det är nog bökigt att torka mig eftrer att ha varit på toaletten! haha

  • aprilfamilj
    Paincake skrev 2010-03-14 09:50:14 följande:
    Hej alla! Har inte varit inne i tråden på evigheter men jag kan meddela att trots mängder av prematura sammandragningar, sjukhusvistelse och bricanyltablettbehandling fram till v 35+0, valde vår lilla Casper att komma ut i fredags i v 40+0 (3830 g, 50 cm).  Allt har gått jättebra och vi mår bra! Lycka till ni som kämpar. Många kramar.
    Grattis vad härligt!
  • aprilfamilj
    mammaNena skrev 2010-03-14 12:34:43 följande:
    mina lite "oskyldiga" sd har övergått till rejäla förvärkar på kvällarna. och till vilken nytta?? jag blir så trött. kan bebis inte bara bestämma sig!?!
    Gud vad jobbigt! Ja, det är veliga bebisar vi har..
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-15 08:21:54 följande:
    Halloj 
    Vad skönt!
    Själv har jag haft en... underlig natt... Har vaknat flera gånger av kräkkänsla och sen vaknade jag och kräktes. Inte trevligt alls. Men sen somnade jag om och har inte mått illa nå mer....
     
    Här har vi också sol, men kallt. Men jag hoppas det blir lite varmare om några timmar så man kanske kan sitta ute i solen och läsa!
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-15 08:31:31 följande:
    Usch, låter inget vidare! Magsjuka?
    Nja, kändes mer som att jag kräktes av halsbrännan jag har. Mår ju toppen nu idag.
  • aprilfamilj

    Känner igen det där med mammakläder. Känns ju helt onödigt att gå och köpa. Har några mjukisar jag använder sen har jag vanliga lite större rymligare linnen. haha...

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar