Inlägg från: MariaOMarkus |Visa alla inlägg
  • MariaOMarkus

    Vi som har prematura sammandragningar

    Hej alla. {#lang_emotions_smile}

    får man hänga på här?  Väntar barn n2 två och har nu de sneasdte dagarna börjat känna av sammandragningarna rejält detta börjde efter vecka 25 med dottern och höll i sig tills hon kom ut i vecka 41 (igångsättning)


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus
    PuH84 skrev 2010-05-20 17:57:46 följande:
    Välkommen! =) Uscha... Det är det jag är rädd för nu... Att jag ska gå över och måste få hjälp med igångsättning... Uscha... Vill inte... Jag är juh nu fullgången 39+1 och hoppas att det ska sätta igång av sig själv! Vilken vecka??
    tack =)

    ja usch igångsättning vill jag inte vara med igen..de va hemskt :/

    jag är i vecka 20 (19+3) {#lang_emotions_smile} va skönt att du är i sutet iaf,hoppas de sätts igång av sig sjävt för dig denna gång   kan ju inte varalätt heller att vara höggravid i denna kvava värme
    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus

    Tack för välkommnandet {#lang_emotions_smile}

    Kavi81 - nej jag vet inte om mina sammandragningar påverkat tappen,ska till BM nu på måndag och berätta detta så får vi se då vad som händer. jaa hoppas din tapp blir förlängd och inte öpnnar sig. Men du har fått bricanyl så det ska stoppa sammandragningarna eller? minns att jag fick de med dottern men de hjälpte inte mig alls. Hade många flera gånger om dagen men de påverkade inte livmodertappen alls då men kan ju bli annorlunda denna gång.


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus

    Noemi - stort lycka till på sjukhuset och hoppas din lilla flicka vill vänta lite till


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus
    Kavi81 skrev 2010-05-21 20:38:30 följande:
    MariaOMarkus: håller tummarna för att det går bra på måndag! nej jag har inte fått bricanyl denna gång, ska fråga på kollen på tisdag, har ju en burk hemma sen förra gången. tyckte inte heller att tabletterna hjälpte så mycket förra gången men då hade jag ju fått så mycket dropp (sammanlagt mer än två veckor) både bricanyl och tractocile samt en hel del sprutor så det kanske berodde på det. men ska som sagt fråga på kollen på tisdag.
    Ja fråga kan man ju alltid göra. För det är ju väldigt jobbigt agg gå runt och få sd hela tiden :/
    Var och kolla cykel idag till sambon och dottern var helt vild i affären och sprang runt så va ju tvungen och gå efter och jisses så ont i magen jag fick :/ blev helt slut.
    Nu sover hon och jag ska bara vila resten av kvällen{#lang_emotions_smile}
    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus

    Noemi - hoppa du kommer till vecka 34..ska hålla tummarna för dig

    happyme- oj låter som du oxå har haft de jobbigt..hoppas de blir bättre för dig oxå =)

    Lite ego.

    Har vilat mkt idag då det är dåligt väder och jag är galet trött med lite ilamående som nu kommit tbx igen Märkte att jag under denna tid fick en del SD. Känns nästan som att det är värre denna gång än med dottern
    Är det fler som väntar 2a barnet som hade såhär med första? känner ni någon skillnad?
    Dottern måste tycka jag är världen tråkigaste mamma just nu med alla krämpor jag har{#lang_emotions_cry}


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus

    Kavi - Va hos bm i morse och hon sa att 2a gången så känns allt mkt mer. Så det är därför jag känner av minas ammandragningar mer denan gång men skulle ämna urinprov imorgon för och se så det inte är UVI. fast de tror jag inte men man kan ju alltid kolla.
    Skönt at du har din man hemma som kan hjälpa dig

    hoppas ni alla får en bra dag och ta hand om er {#lang_emotions_flower}


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus
    Dynah skrev 2010-05-24 13:39:31 följande:
    Vet inte om jag platsar här. Detta är min fjärde graviditet och det är första gången som mina sammandragningarn varit smärtsamma. Det känns som menssmärta gånger 10, precis som dagen innan min yngsta kom. Jag har haft detta 3 ggr hittills, går in i vecka 28 denna vecka. På onsdag ska jag på läkarkoll, kollar dom då om "man börjat öppna sig"? Kan det hända att man inte har någon påverkan på livmodertappen trots smärtan? Känner mig helt lost...har ju aldrig upplevt detta tidigare. Mina andra barn har kommit i vecka 39+6, KS vecka 39+4 och minstingen i vecka 39+0.
    Med dottern så hade jag smärtsamma SD efter vecka 35 nångång (minns inte helt säkert) men de påverkade inte tappen alls. Va in och ut från sjukhuset ofta och de kollade. Så om smärtsamma SD påverkar tapppen verkar ju vara olika från person till person.
    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus
    Dissan skrev 2010-05-25 14:55:30 följande:
    Hej igen Har en liten fråga till. Ska ju som sagt till läkaren i morgon, hur  kollar de att jag har sammandragningar? Är livrädd att de inte ska tro mig
    jag minns att de kollade på en kurva hur mkt asmmandragningar jag fick. och där såg de att jag fick många men innan de kundej ag abra förklara hur det var. konstigt om de inte skulle tro på dig.
    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
  • MariaOMarkus

    Lana - jaa då är det ju bara för mig att ställa mig in på de :/ men när du hade sd med dottern påverkades din tapp något så du öppnade dig? vet inte hur många gånger jag var in på sjukhuset. Så många gånger att de kändes som om sköterskerna inte trodde på mig :/ men tappen var inte påverkad alls så de jag funderar på är om den kommer göra det denna graviditet istället :/ man är ju inte världen roligaste mamma just nu för dottern :(


    Malou - Mi amor - Mi vida - BF 10-10-10
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar